GPU دومی در XO وجود ندارد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

Albert Penello مدیر طرح ریزی مایکروسافت شایعات پیرامون مبنی بر GPU دوم XO را تکذیب کرد.برخی میگویند که در XO یک GPU مخفی و پنهان شده در قسمتی از آن وجود دارد ; چنین چیزی حقیقت ندارد.
"فکر میکنم قبلا هم گفته بودم چیزهایی در این باره گفته بودم،GPU دومی وجود ندارد."اون این خبر رو ابتدا در توییتر خود، و بعد در Reddit اعلام کرد.و اشاره کرد که ممکن هست معرفی اخیر Direct X12 دوباره این شایعه را بر سر زبان ها بیاندازد.

Albert Penello درباره ی DX12 هم گفت چیز زیادی فعلا درباره اش نمیداند ولی پلیر ها انتظار بهبود پرفورمنس برروی XO باشند.
"ما ابزارمان را برای بازی سازان بهبود می بخشیم،همان طور که برای X360 این کار را انجام دادیم ،بنابراین شما پیشرفت پرفورمنس رو خواهید دید."

هفته ی قبل مایکروسافت اعلام کرده بود که در آینده بازی های بیشتری با رزولوشن 1080p برروی XO خواهید دید.
منبع

خوب اقای بسیار دانا:d این دوستمون گفت که چون ps3 سی پی یوش cell بود کمپانی ها نمیتونستن.................................. اونم تو چند تا بازی
خوب ولی الان هر دو کنسول cpu هاشون جگوار هستش ;););););););)
آقای خیلی دانا من در مورد کار با SDRAM منظورم بود;););););););)

چیه روت نمیشه نمره بازی رو بگی .......
این همه شرکت و سایتو مجله الکی پس 6 و...... 7... 5 اووو اینا دادن
من خودم عاشق فرنچایز CRYSIS هستم
ولی گرافیک TLOU UNCHARTED BEYOND KILLZONE SHADOW FALL بد شما میگی اره... بقیه بازی ها داغونن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:|
از خجالت آب شدم !من از سه نقطه خيلی زياد استفاده ميکنم به دل نگير متای بازی دقيق يادم، نبود
TLOU UNCHARTED BEYOND اون وقت اينا چه ربطی داشت ؟
نکنه ميخوای بگی اينا به نسل جديد ميخورند .... نه ryse .....البته بعديم نيست اينطوری مدعی بشی

آقای خیلی دانا من در مورد کار با SDRAM منظورم بود;););););););)
هیچ ارتباطی به sdram نداره این موضوع
مشکل ما ایرانیا اینه که برای تبادل اطلاعات بحث نمیکنیم
فقط میخواهیم نظرمون رو به کرسی بنشونیم
من دیگه حرفی ندارم

پس نتیجه میگیریم تفاوت رزولوشن معنیش این نیست که وان خیلی ضعیفتر از پلی 4 هست و مشکل سازنده هست که نمیتونه برای مثال Call of Ghost رو رو وان 1080 بده;)

GDDR3 Vs GDDR5 !!!!!!!!!!!!!!
اینکه Xone رو ضعیفتره من نمیگم متخصصین بازی ساز که کنسول دم دستشونه و دارن براش بازی میسازن میگن!
در ضمن پردازنده هر دو کنسول یک نوع معماری داره فقط شخصی سازی مایکروسافت و Esram ضعیف عمل کرده

از خجالت آب شدم !من از سه نقطه خيلی زياد استفاده ميکنم به دل نگير متای بازی دقيق يادم، نبود
TLOU UNCHARTED BEYOND اون وقت اينا چه ربطی داشت ؟
نکنه ميخوای بگی اينا به نسل جديد ميخورند .... نه ryse .....البته بعديم نيست اينطوری مدعی بشی

GDDR3 Vs GDDR5 !!!!!!!!!!!!!!
اینکه Xone رو ضعیفتره من نمیگم متخصصین بازی ساز که کنسول دم دستشونه و دارن براش بازی میسازن میگن!
در ضمن پردازنده هر دو کنسول یک نوع معماری داره فقط شخصی سازی مایکروسافت و Esram ضعیف عمل کرده
اطلاعات در حد صفر.
وان چیزی به اسم GDDR3 نداره.
DDR3 داریم GDDR3 اونم تو وان توسط نوابغ بازیسنتر اختراع شد.

- - -ویرایش - - -

عزیز دل برادر خودت هم که همین جوری.;)
در ضمن تبادل اطلاعات از نظر شما یعنی اکس باکس فنها بشینن هر چی PS فنها گفتن رو تایید کنن. تبادل اطلاعات معنیش اون چیزی که شما برداشت میکنین نیست;)

آخرین ویرایش:
اتفاقا ارزش همون دوتا چندتا چمن تو بازی ممکنه بیشتر از رزولوشن بیشتر باشه هرچند که اینجا خیلیا نمیخوان بفهمن واقعیت چیه ولی من اینو میگم تا اونایی که میخوان استفاده کنن.
کم کردن رزولوشن فقط تو بحث fill rate مهمه بقیه ماجرا مثل پالیگن و جئومتری و نورپردازی تو قضیه مربوط به کارت گرافیک سر جاش میمونه و کم و زیاد شدن fill rate تاثیر روش نداره خلاصه یعنی دوبرابر شدن fill rate ربطی به بقیه قسمتای گرافیک نداره.
تست این قضیه خیلی ساده هست هر کی کامپیوتر داره با کارت گرافیک معمولی و برنامه fraps میتونه خودش تست کنه مثلا من کرایسیس 3 تست کردم و این نتایجو گرفتم
1280x720 متوسط فریم شد 40
1600x900 متوسط فریم شد 36

یه حساب سرانگوشتی ساده 35 درصد رزولوشن بالاتر 10 درصد روی فریم ریت تاثیر داشت ولی یه تغییر کوچیک تو جزیئات مثل زیاد کردن آبجکتها همون مقدار یا شاید بیشتر تاثیر داره.حالا بگذریم که ps3 تو خیلی بازیا هم فریم کمتر داشت هم رزولوشن کمتر هم جزئیات کمتر مثل همون rdr

من نظرم رو گفتم نه بیشتر نه کمتر شما داری فن بازی در میاری
من اومدم تو پست های قبلی گفتم که ryse فوق العادست ...... ولی infamous از نظر من بهتره
نگفتم که فن های ماکرو شکر خوردن نه infamous بهتره
هر چی هم گفتم برای اطلاع رسانی بوده

من نظرم رو گفتم نه بیشتر نه کمتر شما داری فن بازی در میاری
من اومدم تو پست های قبلی گفتم که ryse فوق العادست ...... ولی infamous از نظر من بهتره
نگفتم که فن های ماکرو شکر خوردن نه infamous بهتره
هر چی هم گفتم برای اطلاع رسانی بوده

شما گفتی جفتشو داری جفتشو بازی کردی دیگه لطف کن یه عکس از جفت کنسولات بقل اسم کاربریت که روی کاغذ نوشتی بزار برامون ما حرفتو قبول کنیم.

عکس ps4 بنده تو پروفایل بندهست میتونید ملاحظه کنید
در ضمن بنده بیکار نیستم عکس از کنسولام بزارم شما ببینی من دارم یا نه
اون هایی که باید ببینن میبینن

این تاپیک خداااااست!!!!
نکات جالبی راجب بعضی از دوستان یافتم!!
1. بعضی از دوستان ( به قول شما) PS فن به طرز چشمگیری سعی میکنند از منطق و نتیجه گیری های منطقی استفاده کنند تا بتونند بحث رو به تیجه برسونند
2. بعضی از دوستان ( به قول شما) ماکرو فن به طرز چشمگیرتری سعی میکنند بحث رو بپیچونند و از تاکتیک عکس بذار صفحه رو شلوغ کن استفاده میکنند
3. دسته سوم خیلی باحالن توجه کنید : این دسته معمولا تعدادشون خیلی محدودتره! ) این دسته در زمان عکس گذاری دسته قبلی بسیار خوشحالن و آماده اند که رقیب هم در گیر تاکتیک عکس گذاری بشه
4. در این مرحله دسته سوم ( همون محدود ترا) بشدت وارد عمل میشن : و با فرافکنی موضوع رو پیچونده سپس با فیگور من خیلی کولم !! بقیه رو با ضمیر جمع ، شما ها ( گاهی با نام سونی فن جماعت ) صدا کرده و سعی میکنند مخاطبشون بی اطلاع و ناآگاه و گاهی فاقد ادراک نشون بدن تا بحث رو اینگونه به نفع خودشون تموم کنند ( در کل این گروه سعی میکنه نشون بده فکر جمعی در استثمار سونی فن ها ( به قول خودشون) است و خودشون اقلیت با فهم هستند که صداشون بجای نمیرسه و مورد ظلم قرار گرفتند!!
5. در این مرحله دسته سوم همچنان به کارش ادامه میده. چون در این حالت کسی وارد بحث نمیشه. واین دوستان گلمون یکی خودشون میگن و یکی دیگشون با تمسخر جواب میده ( یه چیز تو مایه های مناظره های پوپولیستی!!)
در کل هیچ بحث منطقی یا فنی از این دوستان مشاهده نمیشه

بحث بی فایده ایه.
یه عده ترولیست که همچین مواقعی جرات میکنن از تو سوراخشون بیان بیرون با یه اکانت پست میزارن با اون یکی اکانتشون جواب خودشون رو میدن و ایضا لایک هم میکنن و همینطور جواب خودشون رو میدن تا.... :))

ساکر پانچ (اسم خوبی داره ;;)) تو یه بازی OW تونست به رزولوشن کامل 1080 برسه بعلاوه فریم ریت ثابت و 30+ . اونطرف کرایتک با اون همه ادعا مثلا بازی خطی رو با رزولوشن کمتر و فریم ریتی که گاهی بی ثبات ـه عرضه کرد البته کیفیت بازی رو هم کاهش دادن و نتیجه اون شد.:d

در نتیجه معلوم میشه ساکر پانچ با اینکه هیچوقت غول گرافیکی نبوده تونست خیلی راحت بهترین گرافیک نسل جدید رو ارائه بده بی برو برگرد. وای به حال روزی که اون استودیوهای "اسمشو نبر" بازی بسازن :d

یه عده هم خوب خودشون رو گول میزنن. نسل قبل کنسول سونی قویتر بود و در سالهای بعد مشکلات رو رفع کرد الان هم مثل نسل قبله و همه گفتن چه رو کاغذ چه در عمل کنسول سونی قویتره.
پس در اینده قراره چه اتفاقی برا کنسول ضعیف تر بیفته؟:-/

این تاپیک خداااااست!!!!
1. بعضی از دوستان ( به قول شما) PS فن به طرز چشمگیری سعی میکنند از منطق و نتیجه گیری های منطقی استفاده کنند تا بتونند بحث رو به تیجه برسونند
2. بعضی از دوستان ( به قول شما) ماکرو فن به طرز چشمگیرتری سعی میکنند بحث رو بپیچونند و از تاکتیک عکس بذار صفحه رو شلوغ کن استفاده میکنند
3. دسته سوم خیلی باحالن توجه کنید : این دسته معمولا تعدادشون خیلی محدودتره! ) این دسته در زمان عکس گذاری دسته قبلی بسیار خوشحالن و آماده اند که رقیب هم در گیر تاکتیک عکس گذاری بشه
4. در این مرحله دسته سوم ( همون محدود ترا) بشدت وارد عمل میشن : و با فرافکنی موضوع رو پیچونده سپس با فیگور من خیلی کولم !! بقیه رو با ضمیر جمع ، شما ها ( گاهی با نام سونی فن جماعت ) صدا کرده و سعی میکنند مخاطبشون بی اطلاع و ناآگاه و گاهی فاقد ادراک نشون بدن تا بحث رو اینگونه به نفع خودشون تموم کنند
5. در این مرحله دسته سوم همچنان به کارش ادامه میده. چون در این حالت کسی وارد بحث نمیشه. واین دوستان گلمون یکی خودشون میگن و یکی دیگشون با تمسخر جواب میده
چرا بحث فنی مشاهده میشه ..... شما صفحات اول رو مطالعه کنی....

این تاپیک خداااااست!!!!
4. در این مرحله دسته سوم ( همون محدود ترا) بشدت وارد عمل میشن : و با فرافکنی موضوع رو پیچونده سپس با فیگور من خیلی کولم !! بقیه رو با ضمیر جمع ، شما ها ( گاهی با نام سونی فن جماعت ) صدا کرده و سعی میکنند مخاطبشون بی اطلاع و ناآگاه و گاهی فاقد ادراک نشون بدن تا بحث رو اینگونه به نفع خودشون تموم کنند
5. در این مرحله دسته سوم همچنان به کارش ادامه میده. چون در این حالت کسی وارد بحث نمیشه. واین دوستان گلمون یکی خودشون میگن و یکی دیگشون با تمسخر جواب میده
بحث منطقی از نظر یه PS فن
PS فن: PS4 خیلی خوب است گرافیک رایس هم در حد بازیهای PS2 است و تلو رو هم در ضمن یادتون نره.
Xbox فن , PC فن: احسنت احسنت فقط تلو خاک تو سر مایکروسافت و انویدیا فقط سونی فقط کاز هیرای فقط مارک سرنی. در ضمن تلو فراموش نشود.
جناب BLUESTAR به این نمیگن بحث منطقی که هر چی طرف مورد علاقه خودت گفت بقیه قبول کنن کسی اینجا مجبور نیست حرف اشتباه فنهای سونی تو این تاپیک قبول کنه;)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or