GPU دومی در XO وجود ندارد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

Albert Penello مدیر طرح ریزی مایکروسافت شایعات پیرامون مبنی بر GPU دوم XO را تکذیب کرد.برخی میگویند که در XO یک GPU مخفی و پنهان شده در قسمتی از آن وجود دارد ; چنین چیزی حقیقت ندارد.
"فکر میکنم قبلا هم گفته بودم چیزهایی در این باره گفته بودم،GPU دومی وجود ندارد."اون این خبر رو ابتدا در توییتر خود، و بعد در Reddit اعلام کرد.و اشاره کرد که ممکن هست معرفی اخیر Direct X12 دوباره این شایعه را بر سر زبان ها بیاندازد.

Albert Penello درباره ی DX12 هم گفت چیز زیادی فعلا درباره اش نمیداند ولی پلیر ها انتظار بهبود پرفورمنس برروی XO باشند.
"ما ابزارمان را برای بازی سازان بهبود می بخشیم،همان طور که برای X360 این کار را انجام دادیم ،بنابراین شما پیشرفت پرفورمنس رو خواهید دید."

هفته ی قبل مایکروسافت اعلام کرده بود که در آینده بازی های بیشتری با رزولوشن 1080p برروی XO خواهید دید.
منبع

ما اینجا هنوز سر روابط ریاضی و اینکه 6 < 14 هست به نتیجه نرسیدیم، بعد دوستان میخوان با عکس ثابت کنن Ryse گرافیکش عالیه :)) خیلی حوصله دارید به خدا :دی

در کل سعی کنید زیاد بحث نکنید چون وقتی طرف بزرگترین تلاشش این هست که یک راهی چیزی پیدا کنه که به خودش بقبولانه سونی در هر صورت بهتر هست دیگه جای بحث کردن نمی مونه

بازی سونی تاخیر می خوره میگن: ربطی به مشکل سازنده نداره دارن روش کار میکنن که بهترین بازی دنیا رو تحویلمون بدن
نصف اعضای استودیو های سونی رو اخراج می کنن یا خودشون فرار میکن : میگن سونی داره یار گیری میکنن و یک تیم کهکشانی میبندن
سونی 1 دونه انحصاری AAA داره : میگن همین هم از سر ما گیمرها زیاد هست و سونی صلاح می دونه
با وجود قدرت 67 درصدی سونی نسبت به XO بهترین گرافیک نصیب XO میشه : میگن سونی شکسته نفسی میکنه می خواد بعدا با U4 خودشو نشون بده
فروش XO زیاد میشه میگن : چون طرف رفته برای بچش کادو PS4 بخره و PS4 نبوده مجبور شده XO بخره
و.....

مهندس در مورد چیزی که اطلاعات نداری پست ندی پیگرد قانونی نداره

SMAA T2X : Med
SMAA 1x :LOW

به طور واضحی تو هر رز چند فریم فرق دارن
irc10SGGGgiEv.png

جمعش کن

هنوز نفهمیدی جریان چیه اومدی واسه من smaa1x رو با smaa1tx اشتباه گرفتی اینقدر از مرحله پرتی!
نکنه شما از سازنده این تکنیک که کرایتک باشه بیشتر حالیته ماخبر نداریم؟
خوبه pdf از سایت خود کرایتک دادم نتونستی بخونی ؟

http://www.crytek.com/download/Sousa_Graphics_Gems_CryENGINE3.pdf

بعدشم جمعش کن چیه بلا سوخته؟ زشته اینجوری حرف میزنی.چیو جمع کنم؟ :d

[/B]
یعنی عجوبه هست تو bcبا این کامنت هات=))
متن های که بولد کردم رو از کجا دراوردی؟
نمدونم سخته تا قبل از عرضه infamousبهترین گرافیک رو روی نسل 8 بازی ryseداشت اینو من قبول دارم
ولی مردونه ادم خنده اش میگره که میگی ryseبهتر infamous بازی infamousبا جهان باز بودنش 100%بهتره از infamousمیباشد

با نمک وقتی از چشت برای کامنت ول دادن استفاده میکنی از همون چشت برای دیدن ویدئوی بازی تو df هم استفاده کن ببین کجاهای بازی فریم میاد پایین تا چند میاد پایین بعدش بیا اینجا واسه ملت خوشمزه شو.

Performance analysis: inFamous: Second Son &bull; Articles &bull; DigitalFoundry &bull; Eurogamer.net

KnightX@

كل اون PDF رو من گشتم چيزي كه شما گفتي رو من پيدا نكردم ميشه بگي كدوم صفحشه دقيقتر بگردم جايي كه گفته باشهSMAA 1TX از SMAA T2X بهتره يا پرفورمنس كمتري داره چون سنگينتره

تنها چيزي كه پيدا كردم اين بود

Practical MSAA details
Do’s and Dont’s
SMAA 1TX: A More Robust Temporal AA
For just 4 extra texture ops and couple alu
A Plausible and Performant DOF Reconstruction ******
Separable flexible ******, any bokeh kernel shape doable
1st pass: 0.426ms, 2nd pass: 0.094ms. Sum: 0.52ms for reconstruction ****** *
An Improved Reconstruction ****** for Plausible Motion Blur
Separable, 1st pass: 0.236 ms, 2nd pass: 0.236ms. Sum: 0.472ms for reconstruction ****** *

اينجا هم اصلا با هيچي مقايسه نكرده نميدونم اگه بگي صفحه چنده كه ممنون ميشم

نگفتی اینو از کجا درآوردی؟
This is the best post-process anti-aliasing techniques we've seen

حالا چرا کلمه one از توش حذف کردی؟:))

درباره اون pdf توی اون pdf اومده درباره همه تکنیکای aa که خود کرایتک ساخته مطلب نوشته قبلش درباره smaa2tx صحبت کرده بعدش اومده smaa1tx رو معرفی کرده گفته A More Robust Temporal AA خیلی واضحه که داره درباره برتری smaa1tx حرف میزنه مگر اینکه منطق فن بازی یه چیز دیگه برداشت کنه.

بازم عکس همه از گیم پلی از داخل بازی
05250900658931597870.jpg

00677163210205427444.jpg

64346938248395623405.jpg

52590793330253256593.jpg

63351980234426084729.jpg

74460090244777249041.jpg

93702284533963568278.jpg

80497905254255060282.jpg

39499676960637004551.jpg

04019614261471335071.jpg

آخرین ویرایش:
والا از خودم ننوشتم تو دوال شوکرز خبرش چند روز پیش زده شده
من الان چک کردم این چیزی که تو منبع زده کاملا اشتباه هست، Ryse از تکنیک SMAA 1TX استفاده کرده که با SMAA 1X متفاوته.
به هر حال خوشحال ميشم يكي من رو از اين سردرگمي نجات بده توضيح بده كه چطور SMAA 1TX از SMAA 2TX تكنيك سنگينتريه
اینجا یه نکته ای وجود داره، این دو تکنیک در واقع اسمشون اینجوری هست :دی
SMAA T2X
SMAA 1TX

حالا فرقشون چیه رو دیگه من نمی دونم :دی

KnightX@

خوب ميشه الان توضح بدي كجاي اين گفته كه اين از اون بهتره؟

A more يعني چي يعني در مقايسه با چي؟ گرفتي مارو؟

ببين اگه جواب منطقي داري بده اگه نه بي خيال شو بيشتر از اين تاپيك رو به انحراف نكش

KnightX@

خوب ميشه الان توضح بدي كجاي اين گفته كه اين از اون بهتره؟

A more يعني چي يعني در مقايسه با چي؟ گرفتي مارو؟

ببين اگه جواب منطقي داري بده اگه نه بي خيال شو بيشتر از اين تاپيك رو به انحراف نكش

دیگه کم میاری حرف الکی نزن تو داری تاپیکو با خودتو به کوچه علی چپ زدن منحرف میکنی یعنی فهمیدن این جمله سخته ؟
هرچند از آدمی که تو روز روشن یه جمله رو از یه سایت نقل و قول میکنه و هر جاشو دلش میخواد حذف میکنه بعید نیست این رفتار.
A More Robust Temporal AA یعنی چی؟ وقتی قبلش درباره smaa2tx صحبت کرده بعدش smaa1tx معرفی کرده نوشته A More Robust Temporal AA یعنی چی؟ اگه بلدی که جواب بده اگه نه مجبور نیستی پست بدی و ادای آدمای چیز بلدو در بیاری. بعدشم چشم که داری تفاوت aa توی ryse رو با iss نمیبینی؟ یعنی خودت متوجه نمیشی با اینکه ryse رزولوشن کمتر داره ولی اصلا دندونه نداره یعنی عینک فن بازی اینقدر قویه که جلوی اونی که میبینیم گرفته واست؟

دیگه کم میاری حرف الکی نزن تو داری تاپیکو با خودتو به کوچه علی چپ زدن منحرف میکنی یعنی فهمیدن این جمله سخته ؟
هرچند از آدمی که تو روز روشن یه جمله رو از یه سایت نقل و قول میکنه و هر جاشو دلش میخواد حذف میکنه بعید نیست این رفتار.
A More Robust Temporal AA یعنی چی؟ وقتی قبلش درباره smaa2tx صحبت کرده بعدش smaa1tx معرفی کرده نوشته A More Robust Temporal AA یعنی چی؟ اگه بلدی که جواب بده اگه نه مجبور نیستی پست بدی و ادای آدمای چیز بلدو در بیاری. بعدشم چشم که داری تفاوت aa توی ryse رو با iss نمیبینی؟ یعنی خودت متوجه نمیشی با اینکه ryse رزولوشن کمتر داره ولی اصلا دندونه نداره یعنی عینک فن بازی اینقدر قویه که جلوی اونی که میبینیم گرفته واست؟

=))

قبلش از چي صحبت كرده كلا اين يه بروشوره كه داره در مورد كراي انجين صحبت ميكنه اصلا چيزي رو با چيزي مقايسه نكرده فقط اومده از كار خودشون تعريف ميكنه. بحث ما اصلا فقط در مورد AA هست و لا غير كي از كي گرافيكش بيشتره به من ربطي نداره شما اومدي گفتي كه اين از اون بهتره چون كرايتك گفته من دارم ميگم نگفته بي خود هم بهت تهمت دروغگويي نميزنم احتمالا برات سوتفاهم شده

هنوز نفهمیدی جریان چیه اومدی واسه من smaa1x رو با smaa1tx اشتباه گرفتی اینقدر از مرحله پرتی!
نکنه شما از سازنده این تکنیک که کرایتک باشه بیشتر حالیته ماخبر نداریم؟
خوبه pdf از سایت خود کرایتک دادم نتونستی بخونی ؟

بعدشم جمعش کن چیه بلا سوخته؟ زشته اینجوری حرف میزنی.چیو جمع کنم؟ :d

با نمک وقتی از چشت برای کامنت ول دادن استفاده میکنی از همون چشت برای دیدن ویدئوی بازی تو df هم استفاده کن ببین کجاهای بازی فریم میاد پایین تا چند میاد پایین بعدش بیا اینجا واسه ملت خوشمزه شو.

Performance analysis: inFamous: Second Son &bull; Articles &bull; DigitalFoundry &bull; Eurogamer.net

نگفتی اینو از کجا درآوردی؟

حالا چرا کلمه one از توش حذف کردی؟:))

درباره اون pdf توی اون pdf اومده درباره همه تکنیکای aa که خود کرایتک ساخته مطلب نوشته قبلش درباره smaa2tx صحبت کرده بعدش اومده smaa1tx رو معرفی کرده گفته A More Robust Temporal AA خیلی واضحه که داره درباره برتری smaa1tx حرف میزنه مگر اینکه منطق فن بازی یه چیز دیگه برداشت کنه.

بازم عکس همه از گیم پلی از داخل بازی
05250900658931597870.jpg

00677163210205427444.jpg

64346938248395623405.jpg

52590793330253256593.jpg

63351980234426084729.jpg

74460090244777249041.jpg

93702284533963568278.jpg

80497905254255060282.jpg

39499676960637004551.jpg

04019614261471335071.jpg
استد گرامی خودت متن رو خوندی فهمیدی چی نوشته ؟
ویدیو رو هم دیدم افت فریم داره بازی نه اینقدر که تو میگی استاد عزیز
خیلی سخت که قبول کنی infamousبهتر از ryse

=))

قبلش از چي صحبت كرده كلا اين يه بروشوره كه داره در مورد كراي انجين صحبت ميكنه اصلا چيزي رو با چيزي مقايسه نكرده فقط اومده از كار خودشون تعريف ميكنه.

عجب! بعضی وقتا آدم حیرت میکنه از ادمای دورور برش و از دنیایی که توش زندگی میکنه تازه علت خیلی بدبختیارو آدم اینجاها متوجه میشه.

صفحه 17
TEMPORAL SSAA\SMAA 2TX/4X REVIEW
صفحه 18
TEMPORAL AA\COMMON ROBUSTNESS FLAWS
صفحه 19
SMAA 1TX\A MORE ROBUST TEMPORAL AA
For higher temporal stability
: accumulate multiple frames in an accumulation buffer

منبع سایت کرایتک هست همون سایتی که این تکنیک رو اختراع کرده.

عجب! بعضی وقتا آدم حیرت میکنه از ادمای دورور برش و از دنیایی که توش زندگی میکنه تازه علت خیلی بدبختیارو آدم اینجاها متوجه میشه.

صفحه 17
صفحه 18
صفحه 19

در کل عزیز این چند تا رو نگاه کن تا معنی نسل بعد رو بفهمی
b35c3d2f18ab41bd1.jpg

b35cc6cfa46f0ecc4.jpg

صفحه 17
صفحه 18
صفحه 19

مودب باش عزيزم دعوا كه نداريم

فكر كنم شما عجله داري جواب منو بدي پست رو نميخوني يه بار ديگه تكرار ميكنم

اين يه بروشوره كه داره در مورد كراي انجين صحبت ميكنه اصلا چيزي رو با چيزي مقايسه نكرده فقط اومده از كار خودشون تعريف ميكنه.

اين جمله ي من يعني چي؟ يعني من گفتم كه اين بروشور از كرايتك نيست؟ من منبع رو زير سوال بردم؟

يه چيز خيلي سادست شما داري يه چيزي رو با هيچي مقايسه مي كني.

شما لطف كن اين جمله رو براي من از تو بروشور در بيار

SMAA 1TX\A MORE ROBUST TEMPORAL AA THAN SMAA 2TX

همچين جمله اي در هيچ جاي بروشور نيست ميمونه تفكرات و تفاسير شما كه خيلي منبع معتبري نيست

فقط یک فرقی داره ، Open World ـه 1080p هست و فریم ریتش بین 30 تا 40 هست با AA بهتر ( SMAA T2X) ، اون محیط کوچیکه 900p هست ، با فریم ریت متوسط 25 و SMAA 1TX .

Infamous: Second Son PS4 Review: By All Your Powers Combined | USgamer

@KnightX

میری از بی کیفیت ترین شات های inFAMOUS میاری در برابر تصاویر Cut-Scenes یا با کیفیت ترین Ryse ؟!
ببخشيد چون من ps4 ندارم سوال ميكنم اينا تصاوير خود گيم پلي بازي هستن؟؟؟
خيلي گرافيكش بالاس اين تصاوير مخصوصا نورپردازيش!!!يه جوري غير قابل باور هست كه اين تصاوير مربوط به يه بازيه OW باشه !!!

من نمدونم دوستان سونی فن چرا تلاش میکنن تا یه سری بدیهیات رو به یه سری افراد بقبولونن!! یعنی کل بازیسازا چفت و چلفتن و نمیتونن بازی بسازن و هنوز به قدرت های فرازمینی Esram دست نیافتن که تو اکثر بازیهای بزرگ PS4 بهتره ولی طرف بازم میاد اینجوری پست میده :
در کل سعی کنید زیاد بحث نکنید چون وقتی طرف بزرگترین تلاشش این هست که یک راهی چیزی پیدا کنه که به خودش بقبولانه سونی در هر صورت بهتر هست
:)) نه آقا ، کلاً مایکروسافت بهتره :) شما خودتو ناراحت نکن.
رایز هم که اصولاً بهترین گرافیکه ، در صورتیکه گرافیک بهتری پیدا شد دلیلش زمان عرضه ـس ولی بازم درکل رایز بهتره :| طبق این قضیه هم میشه اینجور استنباط کرد که XO قوی تره !!! درکل موفق باشید ;)
ببخشيد چون من ps4 ندارم سوال ميكنم اينا تصاوير خود گيم پلي بازي هستن؟؟؟
خيلي گرافيكش بالاس اين تصاوير مخصوصا نورپردازيش!!!يه جوري غير قابل باور هست كه اين تصاوير مربوط به يه بازيه OW باشه !!!

بله گرافیک داخل بازیه

مودب باش عزيزم دعوا كه نداريم

فكر كنم شما عجله داري جواب منو بدي پست رو نميخوني يه بار ديگه تكرار ميكنم

اين جمله ي من يعني چي؟ يعني من گفتم كه اين بروشور از كرايتك نيست؟ من منبع رو زير سوال بردم؟

يه چيز خيلي سادست شما داري يه چيزي رو با هيچي مقايسه مي كني.

شما لطف كن اين جمله رو براي من از تو بروشور در بيار

SMAA 1TX\A MORE ROBUST TEMPORAL AA THAN SMAA 2TX

همچين جمله اي در هيچ جاي بروشور نيست ميمونه تفكرات و تفاسير شما كه خيلي منبع معتبري نيست

مودب باشم؟ مگه من دارم بهت توهین میکنم؟ اتفاقا تو باید مودب باشی و از همه معذرت خواهی کنی به خاطر اینکه اومدی از یه سایت معتبر یه جمله نقل و قول کردی کلمه های توشو حذف کردی تا به مراد دلت برسی دقیقا تو این پست:

http://forum.bazicenter.com/thread87404/page6/#post3141658

دیگه ام توضیحی ندارم بدم چون اون pdf خیلی واضحه صفحه 17 اومده چند مدل تکنیک aa معرفی کرده صفحه 18 اومده از معایب گفته صفحه 19 اومده یه تکنیک جدید معرفی کرده توشم توضیح داده که چرا معایب کمتری داره دیگه هرکی اندازه فهم خودش برداشت میکنه از قضیه.

39499676960637004551.jpg

64346938248395623405.jpg

خدایی ادم خندش میگیره خودتون یه نگاه به جزئیات محیط و پیچیدگی طراحی شخصیت ها بندازید زره مارکوس تنهایی اندازه 2 برابر شخصیت اینفیموس پردازش لازم داره البته شما فنهای سونی چشمتون باز نمیشه با این عکس ها و مقایسه گزاشتن ها حرف خودتون تکرار میکنید :))

مودب باشم؟ مگه من دارم بهت توهین میکنم؟ اتفاقا تو باید مودب باشی و از همه معذرت خواهی کنی به خاطر اینکه اومدی از یه سایت معتبر یه جمله نقل و قول کردی کلمه های توشو حذف کردی تا به مراد دلت برسی دقیقا تو این پست:

http://forum.bazicenter.com/thread87404/page6/#post3141658

دیگه ام توضیحی ندارم بدم چون اون pdf خیلی واضحه صفحه 17 اومده چند مدل تکنیک aa معرفی کرده صفحه 18 اومده از معایب گفته صفحه 19 اومده یه تکنیک جدید معرفی کرده توشم توضیح داده که چرا معایب کمتری داره دیگه هرکی اندازه فهم خودش برداشت میکنه از قضیه.
استاد گرامی کارشناس مسال بازی این اقا داره یه چیز دیگه میگه تو داری جواب رو میچرخونی اون اقا داره میگمه کجا چنین حرفی زده تو داری چیز دیگه میگی
اشتباه کردم رو برای چنین مواقعی گذاشتند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or