GPU دومی در XO وجود ندارد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

Albert Penello مدیر طرح ریزی مایکروسافت شایعات پیرامون مبنی بر GPU دوم XO را تکذیب کرد.برخی میگویند که در XO یک GPU مخفی و پنهان شده در قسمتی از آن وجود دارد ; چنین چیزی حقیقت ندارد.
"فکر میکنم قبلا هم گفته بودم چیزهایی در این باره گفته بودم،GPU دومی وجود ندارد."اون این خبر رو ابتدا در توییتر خود، و بعد در Reddit اعلام کرد.و اشاره کرد که ممکن هست معرفی اخیر Direct X12 دوباره این شایعه را بر سر زبان ها بیاندازد.

Albert Penello درباره ی DX12 هم گفت چیز زیادی فعلا درباره اش نمیداند ولی پلیر ها انتظار بهبود پرفورمنس برروی XO باشند.
"ما ابزارمان را برای بازی سازان بهبود می بخشیم،همان طور که برای X360 این کار را انجام دادیم ،بنابراین شما پیشرفت پرفورمنس رو خواهید دید."

هفته ی قبل مایکروسافت اعلام کرده بود که در آینده بازی های بیشتری با رزولوشن 1080p برروی XO خواهید دید.
منبع

آقا جان دعوا سر چیه ؟ سال 2013 که تمام جایزه ها رو TLOU درو کرد حالا یا Nextgen چه Pastgen سال 2014 هم که تا جایی که مشخصه با KZ دعوا داشت با وجود FullHD نبودنش در مقابل KZ FullHD الان هم نگین KZ1080p نبود که بخش سینگل بازی بود حالا باز بیاین بازی با یه بازی 1080p openworld مقایسه کنید که بیشتر خنده داره حالا باز بیایم جلو جایزه رو هم آخر سال میدن نه اول سال بهتره منتظر بشینین و Fact صادر نکنید بیخودی تازه تاپیک مربوط به نبود GPU اضافه نکنه الان نشون میده Ryse که نیازی نیست دستگاه 1080p باشه و ضعیفتر از PS4 نیست .;)

حالا باز بشینین آرزو کنید که یه API بیاد کاری کنه دنیای بازی ها شکسته بشه و یه تابع کتابخانه ای بیاد جور کمبود کنسول بکشه .=))

این مقایسه عکسا خیلی باحاله . طرف هرجور دلش میخواد عکس میزاره و مقایسه میکنه . خو اینجوریه توی این دو شات هم inFAMOUS قشنگ یک نسل بهتر بنظر میرسه از Ryse :)) !
c627c468df3932fa1.jpg

b35c3d2f18ab41bd1.jpg
نه عزیزم این عکسها مال نمایش آخر بود دقیقا دو ماه بعد از اینکه گفتن چند ضلعی های بازی رو کم کردن

اینم یک نمونه دیگش

08962882423933391015.jpg
این که گندش دراومد Pre-Render بوده :-j .

اینکه دوستان مایکرو فن هنوز روشون میشه از اون اشغال 60 دلاری حتی اسم بیارن واقعا جای تقدیر و تحسین داره اجرتون با سرهنگ

اینکه دوستان مایکرو فن هنوز روشون میشه از اون اشغال 60 دلاری حتی اسم بیارن واقعا جای تقدیر و تحسین داره اجرتون با سرهنگ
تو آشغال بودنش شکی نیست مثل Knack :دی ولی بحث گرافیک هست اینجا . رایز یکی از بهترین شایدم بهترین گرافیک های بصری لانچ رو داشت حالا کاری به گیمپلی و تاثیراتش به گرافیک نداریم فقط چیزی رو که میبینیم مد نظرمون هست :دی

این مقایسه عکسا خیلی باحاله . طرف هرجور دلش میخواد عکس میزاره و مقایسه میکنه . خو اینجوریه توی این دو شات هم inFAMOUS قشنگ یک نسل بهتر بنظر میرسه از Ryse :)) !
c627c468df3932fa1.jpg

b35c3d2f18ab41bd1.jpg

این که گندش دراومد Pre-Render بوده :-j .

داداش اون عکسی که رفتی گشتی از رایز پیدا کردی واسه قبل از فاینال شدن گرافیک بازی بدون اضافه کردن pp افکت و شیدرهای بازی و پولیش کردن بازیه دقیقا مثل اینا:

44169337616777620381.jpg

82450591315865535846.jpg

وقتی گرافیک نهایی شد یه همچین گولاخی رو تحویل دادن!

94808245757973656853.jpg

02009812801924422112.jpg

اپن وورلد 1080p با یه بازی محیط کوچولو و رزولشن 900p مقایسه میشه (هرچند خیلی جاها اینفیموس بهتره:-j)
جالبه توی بررسی DF برای inFAMOUS به جز چند مورد فریم ــش حتی نزدیک 30 هم نمیشه :-jحتی توی صحنه های شلوغ بین 35 تا 40 متغیره

حالا جالبه یوهو محیط بزرگ و کوچیک مهم شد . نسل قبل بچه ها برا مقایسه بعضی بازی ها میگفتن محیط فلان بازی کوچیکه طرف میگفت ربطی نداره . اصن یه اتاق خواب باشه و یا یه کاراکتر به هر حال بهترین گرافیکه :d

یه چیز شنیدید اصلا تجربه هم نکردید پشت سر هم تکرار کنید
تنها مشکل Ryse تکراری شدنش بود همین نه این چیزایی که برای دلخوشی خودتون ساختید

برای قسمت بولد ... فقط همین رو میتونم بزارم =))

=))=))=))

خیلی بد شانسی ... چون تنها بازی نسل بعدی که کم بیش تجربش کردم همین رایز بوده ... تو فکر کن .... اره ....

عکس الفای the order شد این ???? :|
44169337616777620381.jpg
جالبیش اینه که عکس نسخه ی الفای order اینه
82450591315865535846.jpg
دوستان عکسایی قرار میدن که خودشون دوست دارن اون باشه اخرش نتیجه گیریش میشه گرافیک بیشتر ryse نسبت به IF:|

آخرین ویرایش:
حالا جالبه یوهو محیط بزرگ و کوچیک مهم شد . نسل قبل بچه ها برا مقایسه بعضی بازی ها میگفتن محیط فلان بازی کوچیکه طرف میگفت ربطی نداره . اصن یه اتاق خواب باشه و یا کاراکتر به هر حال بهترین گرافیکه :d

این که چیزی نیست نسل قبل از قبل رندر شده و ریل تایمم مهم نبوده.

حالا جالبه یوهو محیط بزرگ و کوچیک مهم شد . نسل قبل بچه ها برا مقایسه بعضی بازی ها میگفتن محیط فلان بازی کوچیکه طرف میگفت ربطی نداره . اصن یه اتاق خواب باشه و یا کاراکتر به هر حال بهترین گرافیکه :d

بله برای Halo 4 می گفتین واااای محیطش از U3 بزرگتره پس ببین چه شاهکاریه که چنین گرافیکی تحویل میده
یک سال بعدش The Last of Us اومد که بعضی قسمت هاش 2 برابر U3 بزرگ بودن و گرافیکی بهتر از U3 و Halo4 تحویل میداد lol:-j تازه با AI و انیمیشن ها و نورپردازی خارق العاده تر
حالا من در مورد اینفیموس حرفی از محیط بزرگ نزدم, بحثمون در مورد یه بازی Open World ــه که باید بهش بگیم خیلی خیلی بزرگ :d محیط های اینفیموس توی یک صحنه شاید 4-5 برابر بزرگتر از RYSE باشه , رزولشن بالاتری داره و فریم خیلی بیشتری هم میده

حالا من در مورد اینفیموس حرفی از محیط بزرگ نزدم, بحثمون در مورد یه بازی Open World ــه که باید بهش بگیم خیلی خیلی بزرگ :d محیط های اینفیموس توی یک صحنه شاید 4-5 برابر بزرگتر از RYSE باشه , رزولشن بالاتری داره و فریم خیلی بیشتری هم میده
این موضوع از شدت واضح بودن نیازی به توضیح نداره . پس توضیح نده . نسل پیش هم Uncharted یه بازی TPS بود و محیط خیلی خوبی هم داشت ولی بیاند با اینکه گرافیکش فرای تصور بود ولی هیچوقت ما مقایسه نکردیم چون گیمپلیش جوری بود که میشد گرافیک رو خیلی بالا برد مثل رایز ولی خوب الان دوستان این مسائل واسشون مهم نیست و هر بازی ای میاد رو با رایز مقایسه میکنن ، تازه انگ هم میزنن .

پ.ن : نیازی به توضیح نیست . اینجور چیزا خیلی واضحن :دی

باشه بابا اصن انحصاری های سونی بهترین و مال مایکرو بدترین . ببینیم چی به شما میدن و چی از من میگیرن :d

دیگه فکرش رو نمی کردم بزرگترین غول گرافیکی صنعت بازیهای کامپیوتری Crytek رو زیر سوال ببرید که اونم بردید:))آفرین ادامه بدید:))

واقعا به بعضی ها باید تندیس منطق بلورین بدن!!!

یه سری ها به هر دری میزنن که بگن سونی کم نمیاره...

حالا رایز گرافیکش بهتره دیگه اینقدر جنگ و دعوا نداره که!(چند وقت دیگه The Order میاد و شاید جاشون عوض شد)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or