GPU دومی در XO وجود ندارد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

Albert Penello مدیر طرح ریزی مایکروسافت شایعات پیرامون مبنی بر GPU دوم XO را تکذیب کرد.برخی میگویند که در XO یک GPU مخفی و پنهان شده در قسمتی از آن وجود دارد ; چنین چیزی حقیقت ندارد.
"فکر میکنم قبلا هم گفته بودم چیزهایی در این باره گفته بودم،GPU دومی وجود ندارد."اون این خبر رو ابتدا در توییتر خود، و بعد در Reddit اعلام کرد.و اشاره کرد که ممکن هست معرفی اخیر Direct X12 دوباره این شایعه را بر سر زبان ها بیاندازد.

Albert Penello درباره ی DX12 هم گفت چیز زیادی فعلا درباره اش نمیداند ولی پلیر ها انتظار بهبود پرفورمنس برروی XO باشند.
"ما ابزارمان را برای بازی سازان بهبود می بخشیم،همان طور که برای X360 این کار را انجام دادیم ،بنابراین شما پیشرفت پرفورمنس رو خواهید دید."

هفته ی قبل مایکروسافت اعلام کرده بود که در آینده بازی های بیشتری با رزولوشن 1080p برروی XO خواهید دید.
منبع

رایز بهترین گرافیک تاریخ رو داره , مخصوصا اون سوراخ دماغ های کذایی که لامصب از هرچی تکنیک گرافیکی بود خشتک درید .

نخیر اینا خشتک ما رو درید.

14078442194025960789_thumb.jpg

----------------------------------------------------

بزار برم ناهار برگردم حسابتو برسم
biggrin1.gif
فقط دو سه تا سایت جایزه گرافیک رو به Next-Gen و Last-Gen طبقه بندی کردن اگه با استناد به سایتا و مجلات داری نظر میدی .

14 تا سایت جایزه رو به Ryse دادن و 6 سایت هم به Killzone. اکثرا جوایز Battlefield 4 هم برای نسخه PC بوده که حتی با این وجود باز هم کمتر از Ryse جایزه گرفته.

آخرین ویرایش:
به زبان شیرین انگلیسی نوشتم بهترین گرافیک Next Gen 8-| :دی
Ryse با رزولوشن 900P و فریم زیر 30، بهترین گرافیک Next Gen سال 2013 شد. Fact
بزار برم ناهار برگردم حسابتو برسم :دی فقط دو سه تا سایت جایزه گرافیک رو به Next-Gen و Last-Gen طبقه بندی کردن اگه با استناد به سایتا و مجلات داری نظر میدی .

خوبه the last of us های بولد شده به اون گندگی رو میبینن باز میان میگن بهترین گرافیک 2013 رایز ؟؟؟؟؟‌واقعا جالبه

وقتی 6 سال تمام ببینی بازی های کنسول رقیب بهترین گرافیک سال بشه .. این مسائل به وجود میاد ... که در انتهای لیست بهترین گرافیک ها یه بازیشون از یه بازی دیگه جوایزش دو سه تا بیشتر باشه ... بیان جشن بگیرن ...

راستی چه خبر از بهترین گرافیک نسل قبل ... گیرز جاجمنت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بزار برم ناهار برگردم حسابتو برسم :دی فقط دو سه تا سایت جایزه گرافیک رو به Next-Gen و Last-Gen طبقه بندی کردن اگه با استناد به سایتا و مجلات داری نظر میدی .
تعداد جوایز Ryse از Killzone: Shadow Fall بیشتر بوده، حتی اگه جوایز Battlefield 4 رو مربوط به نسخه کنسولیش بدونیم (که طبیعتا این طور نیست) بازم جوایز Ryse بیشتر بوده :دی خیلی ساده هست قضیه، به جون تو :دی
Ryse = 14
Battlefield 4 PC + Console = 12
Killzone = 6
در ضمن هر سال اونی که بهترین گرافیک میشه بین 25 تا 35 تا جایزه می گیره نهایتا، جوری نیست که 200 تا جایزه بگیره :دی امسال هم چون دو نسل با هم همزمان شده، جوایز تقسیم شد.
خوبه the last of us های بولد شده به اون گندگی رو میبینن باز میان میگن بهترین گرافیک 2013 رایز ؟؟؟؟؟‌واقعا جالبه
شما با مفهوم Next Gen آشنایی داری؟ :-/ بحث سر گرافیک Next Gen هست. یه بار دیگه تکرار میکنم، Next Gen 8-| وگرنه به صورت کلی بهترین گرافیک سال 2013 مربوط به The Last of Us بوده ولی ما الان داریم در مورد گرافیک Next Gen صحبت می کنیم :دی

آخرین ویرایش:
چرا با Fact می جنگید آخه...!؟

شما با مفهوم Next Gen آشنایی داری؟ :-/ بحث سر گرافیک Next Gen هست. یه بار دیگه تکرار میکنم، Next Gen 8-| وگرنه به صورت کلی بهترین گرافیک سال 2013 مربوط به The Last of Us بوده ولی ما الان داریم در مورد گرافیک Next Gen صحبت می کنیم :دی

این ها بر این عقیده استورا اند که تلوو PS3 از Ryse گرافیک بهتری داشته چون سایتها گفتن :d

تعداد جوایز Ryse از Killzone: Shadow Fall بیشتر بوده، حتی اگه جوایز Battlefield 4 رو مربوط به نسخه کنسولیش بدونیم (که طبیعتا این طور نیست) بازم جوایز Ryse بیشتر بوده :دی خیلی ساده هست قضیه، به جون تو :دی

من تو پست های خیلی پست ها next gen نمیبینم .... عدد کلی 2013 رو میبینم برای همین ادم یه کم حساس میشه .... و البته اگه الان چیزی نگی تا ابد فکت میشه

من تو پست های خیلی پست ها next gen نمیبینم .... عدد کلی 2013 رو میبینم برای همین ادم یه کم حساس میشه .... و البته اگه الان چیزی نگی تا ابد فکت میشه
از اول بحث در مورد Next Gen بود وگرنه اصلا چطور میشه یه بازی PS3 رو با بازی های Xbox One و PS4 مقایسه گرافیکی کرد آخه؟ :دی من خودم اولین کامنتم گفتم بهترین گرافیک Next Gen سال 2013.

Ryse = 14
Battlefield 4 PC + Console = 12
Killzone = 6
در ضمن هر سال اونی که بهترین گرافیک میشه بین 25 تا 35 تا جایزه می گیره نهایتا، جوری نیست که 200 تا جایزه بگیره :دی امسال هم چون دو نسل با هم همزمان شده، جوایز تقسیم شد.
قضیه سادست . ولی فکت تولید کردن ساده نیست :دی تعداد جوایز رایز درسته بیشتر هست ولی در حد فکت صادر کردن نیست . خوب TLOU هم امسال 30 تا جایزه ی گرافیک گرفته و بهترین گرافیک 2013 شناخته میشه تا شونصد نسل بعد ولی چون فقط نسل 8 رو میخای جدا کنی اولا کلا در اقلیت هستن تعداد جوایزشون و ثانیا فاصله جوایزشون در حدی نیست که فکت صادر کنیم :دی حالا اگه میگی من با یدونه جایزه بیشتر هم فکت صادر میکنم اون بحثش جداست :دی

قضیه سادست . ولی فکت تولید کردن ساده نیست :دی تعداد جوایز رایز درسته بیشتر هست ولی در حد فکت صادر کردن نیست . خوب TLOU هم امسال 30 تا جایزه ی گرافیک گرفته ولی چون فقط نسل بعد رو میخای جدا کنی اولا کلا در اقلیت هستن و ثانیا فاصله جوایزشون در حدی نیست که فکت صادر کنیم :دی حالا اگه میگی من با یدونه جایزه بیشتر هم فکت صادر میکنم اون بحثش جداست :دی
اگه اون 12 واسه KZ بود حرف تو درست بود، ولی 6 آخه؟ :)) :دی در کل من دیگه بحثی ندارم، قضیه واضحه، خیلی هم واضحه :دی

اگه اون 12 واسه KZ بود حرف تو درست بود، ولی 6 آخه؟ :)) :دی در کل من دیگه بحثی ندارم، قضیه واضحه، خیلی هم واضحه :دی
باز گفت "واضح" :دی حداقل تو این مورد واضح نیست دیگه ممد جون . حرف من فقط کیلزون نبود من جواب حرف تو که گفتی تا آخر نسل رایز بهترین گرافیک 2013 خواهد بود گفتم . وگرنه نظر یه نفر بنابر بهتر بودن رایز نسبت به کیلزون خیلی حرف منطقی ای هست ولی فکت ـه مطلق فک نکنم باشه چون سایتای معروفی از جمله EG/DF اینا رو در حد رقابت با هم لقب داد :دی

تصویر اول که برای کات سینه خودتون هم میدونید. مابقی هم براستی معلوم نیست از کجا اوردید :biggrin1: چون همه شاتهای که از بازی اصلی توسط گیمرها و سایتها گرفته و منتشر شده حاوی همچین گرافیکی نیست.

به قدری گرافیک رایز unlivable ـه باورت نشده:d اره اینا از گیم پلی هست
به شات هایی که دوستمون گذاشته توجه کنید چه جزئیاتی با چه محیط وسیعی سونی خیلی که تلاش کنه 2015 میرسه به رایز

خیلی خنده داره ... میان به ما میگن رایز بهترین گرافیک next gen هست چون سایت ها گفتن ... بعد یه جا میان میگن ... نظر سایت هایی که به tlou رای دادن قبول نیست ... فقط همون هایی که به رایز رای دادن ...

خیلی جالبید به خدا ... تکلیفتون رو معلوم کنید به خدا ... نمیشه یکیتون یه ساختمون بنا کنه تا ما رو قانع کنه یکی دیگتون بیاد از پی و فنداسیون خرابش کنه

فقط برید ببنید تو لیست 2013 چقدر بازی های انحصاری سونی دارن خود نمایی میکنن

در اخر ... اخرش نگفتید بهترین گرافیک نسل قبل گیرز جاجمنت کجا تشریف دارند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

رایز از هزار جای بازی ... رزولیشن ...پالیگان و اضلاع ... فریم .... فیزیک ... گیم پلی ... هوش مصنوعی و غیره زد .... تا یه ویژوال خشک و خالی دادن به مردم تا سوپر فن ها کف کنن ... برای همین بین این همه بازی های نسل بعدی 2 تا بازی نسل قبل برای بهترین گرافیک رقابت میکردن ...

آخرین ویرایش:
رایز از هزار جای بازی ... رزولیشن ...پالیگان و اضلاع ... فریم .... فیزیک ... گیم پلی ... هوش مصنوعی و غیره زد .... تا یه ویژوال خشک و خالی دادن به مردم تا سوپر فن ها کف کنن ... برای همین بین این همه بازی های نسل بعدی 2 تا بازی نسل قبل برای بهترین گرافیک رقابت میکردن ...
یه چیز شنیدید اصلا تجربه هم نکردید پشت سر هم تکرار کنید
تنها مشکل Ryse تکراری شدنش بود همین نه این چیزایی که برای دلخوشی خودتون ساختید

این Ryse لعنتی چه گرافیکی داره . یعنی هرکی وان داشته باشه حتما باید اینو بگیره به خاطر گرافیکش بازی کنه و کاملا طعم نسل بعد رو بچشه , هرکی هم وان نداره بازم یه جوری باید بازی کنه :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or