GPU دومی در XO وجود ندارد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

Albert Penello مدیر طرح ریزی مایکروسافت شایعات پیرامون مبنی بر GPU دوم XO را تکذیب کرد.برخی میگویند که در XO یک GPU مخفی و پنهان شده در قسمتی از آن وجود دارد ; چنین چیزی حقیقت ندارد.
"فکر میکنم قبلا هم گفته بودم چیزهایی در این باره گفته بودم،GPU دومی وجود ندارد."اون این خبر رو ابتدا در توییتر خود، و بعد در Reddit اعلام کرد.و اشاره کرد که ممکن هست معرفی اخیر Direct X12 دوباره این شایعه را بر سر زبان ها بیاندازد.

Albert Penello درباره ی DX12 هم گفت چیز زیادی فعلا درباره اش نمیداند ولی پلیر ها انتظار بهبود پرفورمنس برروی XO باشند.
"ما ابزارمان را برای بازی سازان بهبود می بخشیم،همان طور که برای X360 این کار را انجام دادیم ،بنابراین شما پیشرفت پرفورمنس رو خواهید دید."

هفته ی قبل مایکروسافت اعلام کرده بود که در آینده بازی های بیشتری با رزولوشن 1080p برروی XO خواهید دید.
منبع

به نظر من XO مشکل قدرت نداره و این رو با دو بازی Ryse و FM5 نشون داد
انحصاری ها که مشکلی ندارن فقط بازی ساهای مولتی هم یکم سرشون خلوت بشه راحت تر میتونن برای XO بازی بسازن که شاهد گرافیک خیره کننده بودیم
فعلا بهترین گرافیک 2013 به Ryse از XO رسید باید دید 2014 به چه بازی برسه که به نظرم QB رغیب سر سختی هست

میشه بدونم از کدوم مرجعی منبعی ماخذی جایزه ای .... بهترین گرافیک 2013 به ryse رسید

تصویر اول که برای کات سینه خودتون هم میدونید. مابقی هم براستی معلوم نیست از کجا اوردید :دی چون همه شاتهای که از بازی اصلی توسط گیمرها و سایتها گرفته و منتشر شده حاوی همچین گرافیکی نیست.
من رایس رو بازی کردم و تک تک این تصویر رو دیدم.
تصاویر از داخل خود بازی اومده.

Ryse با رزولوشن 900P و فریم زیر 30، بهترین گرافیک Next Gen سال 2013 شد. Fact :دی بازی هایی که سال 2014 عرضه شدن هم باید آخر سال با هم مقایسه بشن، حالا کسی هم بگه گرافیک inFamous بهتر از Ryse هست خب نظرش اینه و مشخصا مشکلی هم نداره :دی
اینکه بگیم Ryse بهتر از SF بود فکت هست ولی اینکه بگیم I:SS بهتر از Ryse هست میشه نظر شخصی ؟! :دی اونوقت منم میگم Beyond بهتر از همشون هست و اینم فکت هست چون تو کنسول نسل قبل بود :دی

خوبه بعضی از سایتا اشاره کردن که رایز و کیلزون در حد رقابت با هم هستن .

اینکه از کامنت چطور اینو برداشت کردی نمی دونم ولی بهتر بودن گرافیک Ryse نسبت به KZ: SF فکت هست
biggrin1.gif
اختلاف جوایز این دو بازی در حدی نیست که فکت صادر کنیم به اضافه اینکه خیلی از سایتا هم اشاره کردن که میشه این رو بازی رو با هم مقایسه کرد .

آخرین ویرایش:
سایتایی که همچین چیزی گفتن کدوما هستن؟
من که گفتم نقدها رو نخوندم، اونایی که خوندن باید بگن :دی
میشه بدونم از کدوم مرجعی منبعی ماخذی جایزه ای .... بهترین گرافیک 2013 به ryse رسید
همون منابعی که بهترین بازی سال رو انتخاب کردن، بهترین گرافیک Next Gen رو هم دادن Ryse.
اینکه بگیم Ryse بهتر از SF بود فکت هست ولی اینکه بگیم I:SS بهتر از Ryse هست میشه نظر شخصی
اینکه از کامنت چطور اینو برداشت کردی نمی دونم ولی بهتر بودن گرافیک Ryse نسبت به KZ: SF فکت هست :دی اون بخش دوم هم گفتم اگه سایت ها مقایسه کرده باشن و گفته باشن inFamous بهتره پس اینم میشه فکت :دی

نظر سایت معتبر Gaming Trend در بخش جوایز بهترین گرافیک.

The level of detail in the new CryEngine from Crytek is phenomenal. From facial expressions to movement and character detail, the fluidity and convincing nature has to be recognized. There may be other games in the pipe that may trump it, but in 2013, Ryse: Son of Rome looks better than literally everything else

گرافیک iss بالاتر از ryse خخخخخخخ
خوبه هر بازی ای که میاد یه صحنه آفتاب نارنجی و غروب لب دریا توش درست کنن میشه بهترین گرافیک اونم دریایی که توش حتی یه دونه موج نیست دریای crysis 1 ده سال پیش با dx9 ساخته شده بود حداقل دوتا موج توش بود.

73948576775381646686.jpg

29271074399959277026.jpg

70137634908441705023.jpg

94693228757528425998.jpg

77387847026411716977.jpg

61371267973058960545.jpg

85030182589227902512.jpg

52845586954964090592.jpg
اصلا گرافیک RYSE قابل مقایسه با INFAMUS نیست بیشتر گرافیکش به DEAD RISING 3 میخوره! با اون مقایسه بشه بهتره !(دوتاشون OPEN WORLD هستن)

گرافیک iss بالاتر از ryse خخخخخخخ
خوبه هر بازی ای که میاد یه صحنه آفتاب نارنجی و غروب لب دریا توش درست کنن میشه بهترین گرافیک اونم دریایی که توش حتی یه دونه موج نیست دریای crysis 1 ده سال پیش با dx9 ساخته شده بود حداقل دوتا موج توش بود.

73948576775381646686.jpg

29271074399959277026.jpg

70137634908441705023.jpg

94693228757528425998.jpg

77387847026411716977.jpg

61371267973058960545.jpg

85030182589227902512.jpg

52845586954964090592.jpg

اولا اینجا جای مقایسه بازیهای نیست
دوما متاسفانه گندش در اومده اون تصاویر و نمایش اولیه با n تعداد چند ضلعی بوده که فقط تایتان میتونسته اجراش کنه واسه سرکار گذاشتن ملت و بازار گرمی بعد تو بازی نهایی شده چندرغاز لطفا برای مقایسه تصاویر اصلی بازی بزارید فکر نکنم هیچ کنسولی با aa 6 که تو تصاویر که شما گذاشتی هست بتونه بازیی رو اجرا کنه خودم بازی ryse رو بازی کردم و به تصاویر آشنام البته شاید شما فقط از نت پیدا کردی گذاشتی دوست عزیز

من هم حرفی غیر از این نزدم :دی من نقدها رو نخوندم ولی اگه سایت ها گفتن inFamous گرافیک بهتری نسبت به Ryse داره که خب حتما داره. ولی چون تو سال های متفاوتی عرضه شدن باید تا آخر 2014 صبر کرد و دید بهترین گرافیک 2014 کدوم بازی هست :دی تا آخر نسل Ryse رو به عنوان بهترین گرافیک 2013 می شناسن، ولی ممکنه یه مدت دیگه inFamous رو به عنوان بهترین گرافیک 2014 نشناسن، بگذریم :دی
اوه اوه من چرا این پستای صفخه قبل رو ندیدم ؟ :دی

2013 BEST GRAPHICS
Golden Joystick Awards (UK) : Bioshock Infinite

Inside Gaming Awards (US) : Best Art - Bioshock Infinite

eGamer (ZA) :
Artistic - Bioshock Infinite
Realistic - Metro: Last Light

eGamer Community Choice (ZA) :
Realistic - Battlefield 4 and The Last of Us

Cheat Code Central (US) : Beyond: Two Souls

HunGamer (HU) : Bioshock Infinite

G3AR (ZA) :
Console - Beyond: Two Souls
PC - Battlefield 4

Freakin’ Awesome Network Readers' Choice (US) : The Last of Us

Gamekult Readers' Choice (FR) : The Last of Us

Z-Giochi (IT) : Crysis 3

Lazygamer (ZA) : Crysis 3

Digital Trends (US) : Best Art - Puppeteer

GamingBolt (IN) : Assassin's Creed IV: Black Flag

Hardcore Gamer (US) :
Artistic Design - Bioshock Infinite
Technical - Killzone Shadow Fall

IGN Sverige (SE) : Visual Design - Bioshock Infinite

GameMAG (RU) : Killzone Shadow Fall

Eurogamer.it (IT) : Ryse: Son of Rome

Eurogamer.it Readers' Choice (IT) : The Last of Us

Destructoid (US) : Tearaway

Metro - GameCentral (UK) : Crysis 3

VGW (US) : Ryse: Son of Rome

Giant Bomb (US) : The Last of Us

WhatIfGaming (US) :
Artistic Design - The Last of Us
Technology - The Last of Us

AreaGames (DE) : The Last of Us

Gamereactor Italia (IT) : Ryse: Son of Rome

Gamereactor Suomi (FI) : Killzone Shadow Fall

3DJuegos (ES) : Ryse: Son of Rome

3DJuegos Readers' Choice (ES) : The Last of Us

Gamereactor UK (UK) : Bioshock Infinite

Gamereactor PT (PT) : Crysis 3

GamersPack (IL) : Ryse: Son of Rome

PlayGround.ru (RU) : Bioshock Infinite

PlayGround.ru Readers' Choice (RU) : Battlefield 4

4Players (DE) :
Art Design - Tearaway
Technical - Battlefield 4

Play Legit (US) :
Current-Gen - Crysis 3
Next-Gen - Ryse: Son of Rome

Play Legit Readers' Choice (US) :
Current-Gen - The Last of Us
Next-Gen - Ryse: Son of Rome

The Gamer Access (US) :
Current Gen - The Last of Us
Next Gen - Killzone Shadow Fall

Only Single Player (US) :

GameVicio Readers' Choice (BR) : Battlefield 4

Saudi Gamer (SA) : The Last of Us
vgBR.com Readers' Choice (BR) : Ryse: Son of Rome

Softpedia (RO) : Battlefield 4

GameTrailers (US) : Battlefield 4

Gamers Heroes (US) : Bioshock Infinite

VGNetwork.it (IT) : The Last of Us
Analog Addiction (US) : The Last of Us
GamesMaster Magazine (UK) : Rayman Legends

Gamecca Magazine (ZA) : Beyond: Two Souls

Diehard Gamefan (US) : Dead Rising 3

New Game Network (CA) :
Art - Bioshock Infinite
Technical - Metro: Last Light

Virtual Inn (IT) :
PC - Battlefield 4
Console Current Gen - The Last of Us
Console Next Gen - Killzone Shadow Fall

Everyeye.it (IT) : Ryse: Son of Rome

Everyeye.it Readers' Choice (IT) : The Last of Us
IGN (US) :
Art Design - Bioshock Infinite

IGN Reader's Choice (US) : Art Design - The Last of Us
DarkStation (UK) :
Artistic - Rayman Legends and Tearaway

Counter Attack (US) : The Last of Us
Merlin'in Kazanı Readers' Choice (TR) : Battlefield 4

ITF Gaming Readers' Choice (ZA) :
Artistic - Tearaway
Realistic - Beyond: Two Souls

STFUandPlay (US) : Ryse: Son of Rome

Console Domination (AU) : Ryse: Son of Rome

Gaming Trend (US) : Ryse: Son of Rome

Horrible Night (US) : The Last of Us
IGN Middle East (AE) :
Art Design - Bioshock Infinite
Technology - Killzone Shadow Fall

IGN Middle East Readers' Choice (AE) :
Art Design - The Last of Us
IGN Italia (IT) : Ryse: Son of Rome

Irrational Passions (US) : Battlefield 4

GAMETECH (RU) : Crysis 3

GAMETECH Readers' Choice (RU) : Crysis 3

Magazine.HD (PT) :
Design - Bioshock Infinite
Technical - The Last of Us
AIAS - D.I.C.E. Awards (US) :
Animation - The Last of Us
Art Direction - The Last of Us
Visual Engineering - The Last of Us
IGN Black Beta Select Awards (AU) : Bioshock Infinite

GamerNode (US) : Ni no Kuni: Wrath of the White Witch

NAVGTR Awards (US) :
Animation - Ni no Kuni: Wrath of the White Witch
Animation, Interactive - The Walking Dead: 400 Days
Art Direction, Period Influence - Bioshock Infinite
Art Direction, Fantasy - Ni no Kuni: Wrath of the White Witch
Art Direction, Contemporary - The Last of Us
Lighting/Texturing - The Last of Us
Technical - The Last of Us
SXSW Gaming Awards (US) :
Animation - Ni no Kuni: Wrath of the White Witch
Art - Bioshock Infinite

Premio Drago D'Oro (IT) : Ryse: Son of Rome

Game Developers Choice Awards (US) : Art - Bioshock Infinite

تا آخر نسل رایز رو بهترین گرافیک 2013 میشناسن ؟! WHAT ?????? اینجور چیزا رو فقط شما میتونی بشناسی :دی

نظر سایت معتبر Gaming Trend در بخش جوایز بهترین گرافیک.

خوب از نظر سایت خیلی خیلی معتبر تر هاردگور گیمر هم بهترین گرافیک رسیده به کیلزون ....

بهترین گرافیک سال 2013 در مقابل همون بازی های next gen رو اخرین شاهکار به نام خودش ثبت کرده ... بلللله ....

همون منابعی که بهترین بازی سال رو انتخاب کردن، بهترین گرافیک Next Gen رو هم دادن Ryse

دقت نکردید 2013 رو بولد کردم ؟؟؟ کاری به نکست جن و پسا جن و جن و غیره نداره ....

چیزی که مشخصه قرار نیست نسل بعد اتفاق مشابه نسل قبل برای گرافیک بیفته ... کسی که برای گرافیک میخواد بازی کنه بهتره اصلا سمت هیچ کدوم از 2 کنسول نره

آخرین ویرایش:
رایز بهترین گرافیک تاریخ رو داره , مخصوصا اون سوراخ دماغ های کذایی که لامصب از هرچی تکنیک گرافیکی بود خشتک درید .

تا آخر نسل رایز رو بهترین گرافیک 2013 میشناسن ؟! WHAT ??????
هم ایشون
فعلا بهترین گرافیک 2013 به Ryse از XO رسید
هم ایشون
منظورشون بهترین گرافیک بازی نسل هشتمی در سال 2013 میباشد نه بهترین گرافیک سال :دی چون اگه معیار همون جوایز باشه بهترین گرافیک سال 2013 چیز دیگه ای میباشد :دی

اولا اینجا جای مقایسه بازیهای نیست
دوما متاسفانه گندش در اومده اون تصاویر و نمایش اولیه با n تعداد چند ضلعی بوده که فقط تایتان میتونسته اجراش کنه واسه سرکار گذاشتن ملت و بازار گرمی بعد تو بازی نهایی شده چندرغاز لطفا برای مقایسه تصاویر اصلی بازی بزارید فکر نکنم هیچ کنسولی با aa 6 که تو تصاویر که شما گذاشتی هست بتونه بازیی رو اجرا کنه خودم بازی ryse رو بازی کردم و به تصاویر آشنام البته شاید شما فقط از نت پیدا کردی گذاشتی دوست عزیز

نه عزیزم این عکسها مال نمایش آخر بود دقیقا دو ماه بعد از اینکه گفتن چند ضلعی های بازی رو کم کردن

اینم یک نمونه دیگش

08962882423933391015.jpg

در کل سال 2013 تموم شد و تازه اول سال 2014 هستیم و هنوز بازیهای دیگه موندن که بیان مثل QB
فعلا هم iSS داره با یک بازی 2013 مقایسه میشه حالا فرض کن تا آخر سال چه بازی های با چه گرافیکی بیان

به شخصه فکر میکنم امسال هم مثل پارسال بهترین گرافیک نسیب کنسول ضعیف و بدرد نخور XO میشه

هم ایشون

هم ایشون
منظورشون بهترین گرافیک بازی نسل هشتمی در سال 2013 میباشد نه بهترین گرافیک سال :دی چون اگه معیار همون جوایز باشه بهترین گرافیک سال 2013 چیز دیگه ای میباشد :دی
نه خیر اتفاقا گفتن همون سایتایی که بهترین بازی سال رو انتخاب کردن رایز رو هم انتخاب کردن ممد جون با توجه به انتخاب سایتا حرفشو میزنه رو هوا که حرف نمیزنه :دی آمار جوایز ryse و kz هم 12-8 هست با توجه به سایتی که آمار گرفته . حالا BF رو حساب نکنیم چون نسخه PC هم داشت .

Ryse با رزولوشن 900P و فریم زیر 30، بهترین گرافیک Next Gen سال 2013 شد. Fact :دی بازی هایی که سال 2014 عرضه شدن هم باید آخر سال با هم مقایسه بشن، حالا کسی هم بگه گرافیک inFamous بهتر از Ryse هست خب نظرش اینه و مشخصا مشکلی هم نداره :دی
اره. فقط این را هم در نظر داشته باش که شرکت کرایتک بازی را ساخت. شرکتی که به گرافیک شهرت داره. چرا بقیه استودیوها مایکروسافت نتونستند؟!
گرافیک دو کنسول را هم معمولا 2 الی 3 سال بعد از عرضه مقایسه میکنن. مثل 360 که جلو پلی استیشن 3 له شد:d

آخرین ویرایش:
تا آخر نسل رایز رو بهترین گرافیک 2013 میشناسن ؟! WHAT ?????? اینجور چیزا رو فقط شما میتونی بشناسی
به زبان شیرین انگلیسی نوشتم بهترین گرافیک Next Gen 8-| :دی
Ryse با رزولوشن 900P و فریم زیر 30، بهترین گرافیک Next Gen سال 2013 شد. Fact

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or