god of warIII vs castlevania lord of shadows vs dante's inferno

• Thread starter Thread starter rod
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام بازی طرفدار بیشتر دارد ؟

• god of war III

رای‌ها: 92 78.0%
  • castlevania lord of shadows

رای‌ها: 24 20.3%
  • dante's inferno

رای‌ها: 2 1.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
تا حالا اطلاعات زیادی از بازی los منتشر نشده به جز چند تریلر که نمیشه از اون تصمیم گیری کرد و در مورد بازی نظر داد.
چرا نمیشه نظر داد؟ شما و بقیه افرادی که زیاد از LOS تعریف و تمجید می کنید به خاطر این هست که به احتمال فراوان اصلا Castle های قدیمی رو بازی نکردید. وقتی این بازی به هیچ وجه، به هیچ وجه اصالتش رو حفظ نکرده و تنها شباهتش به سری کسلوانیا اسمش هست چه انتظاری ازش دارید؟ گیم پلیش هم تا انجایی که نشون دادن چیز خاصی نداشته و در حد یک hack n Slash ضعیف بوده. این بازی در بهترین حالت خودش به یک H&S متوسط و یا خوب تبدیل میشه...

یعنی Dante's Inferno از Castelvania بهتره .
Bayo از Castelvania بهتره.

Bayonetta رو داره کامیا میسازه! البته درسته که اسم کامیا هم به گوشت نخورده اما کامیا خالق عنوانی به اسم DMC هست که زمان خودش بهترین Action Adventure بود. همین الانشم DMC4 با تکرار اصول و مکانیسمی که کامیا با DMC پیاده سازی کرد تونسته علارغم همه مشکلاتش (که مهم ترینشون عدم وفاداری به معماری گوتیک DMC و اتمسفر خاص ان و جایگزین کردن شخصیت منفوری به نام نیرو با دانته هستش) یکی از بهترین های این نسل هست (البته در سبک خودش!). الان هم کامیا برگشته تا با bayo یکبار دیگه این سبک رو ارتقا بده.

شاید خیلی ها فکر کنن Bayo در واقع همون Female ورژن DMC هست اما در مجموع این بازی یکی از بهترین های این نسل خواهد بود (البته بازم در سبک خودش) و تنها عنوانی هست که پتانسیل مقایسه شدن با خدای این سبک یعنی خدای جنگ رو داره!

Dante هم حداقل از لحاظ اتمسفر و گیم پلی نسبت به LOS بازی جدیدتری هست و به نظر میرسه خیلی بهتر از ان عمل کنه. البتهاز روی تریلرهای منتشر شده هیچ پیزی رو نمیشه به طور قطع تشخیص داد ولی با این وجود به عقیده من و بسیاری از سایت ها و دوستداران سبک H&S این بازی عنوان خوبی از آب خواهد در امد.

به شخص مطمینم lord of shadow به مراتب عالی تر از dante inferno خواهد بود مخصوصا اینکه kojima pro
پشت این بازی کاراکترlos با di قابل مقایسه نیست این تریلر جدیدشو دیده باشید میفهمید چی میگم اگه یک چندتا از پیش نمایش های dante inferno یا یک تریلر از بازی رو دیده باشید به این قضیه پی میبرید

به شخص مطمینم lord of shadow به مراتب عالی تر از dante inferno خواهد بود مخصوصا اینکه kojima pro

اتفاقا تو فروم های دیگه هم من دیدم میگن LOS خفنه چون تهیه کنندش کوجیما هست! خوب من از شما ها یک سوال دارم، کوجیما چه تخصصی تو ساخت بازی های H&S داره؟

اتفاقا تو فروم های دیگه هم من دیدم میگن LOS خفنه چون تهیه کنندش کوجیما هست! خوب من از شما ها یک سوال دارم، کوجیما چه تخصصی تو ساخت بازی های H&S داره؟
تو شخصیت پردازی که خیلی هنرمنده همین بس بقیه کاراش دست dev

منم trailer Los رو دیدم به نظرم بازی خیلی جالبی میاد حتی بهتر از دانته اول نظرم رو دانته بود البته تا اومدن بازیا نمیشه درست قضاوت کرد

کسی در بزرگی Castelvania شکی نداره من با این بازی بزرگ شدم و از فن های این بازیم هنوز بازی به جالبی SON تو سبکش بازی نکردم نمیدونید لذتی که وقتی 220%!بازیو میرین یعنی چی!هنو.زم که هنوزه روی PSP بازی میکنم
اما اینکه Konami میخواد از این Franshist یک بازی فقط برای درو کردن پولها بسازه شکی نیست و انتخاب Kojima به عنوان تهیه کنندگی این بازیم همینه!یک تهیه کننده نمیتونه اونطوری که کوجیما تو MGS نقش داشت تاثیر بزاره .اونجا اولا بحث از شخصیت پردازی شد خوبه بگیم که کوجیما نویسنده بود و راحت میتونست شخصیت هاشو درست کنه عمق بده(هر کی با رزومه این شخص آگاهی داشته باشه میدونه که ایشون از بچگی علاقه شدیدی به نویسندگی داشته و به خاطر پیدا نکردن ناشر واسه کتاباش سر از بازیسازی دراورد و...)و تو MGS کارگردانه که همه میدونند یعنی چی شکر خدا!پس هدف کونامی کاملا مشخصه!همون موقع که اومد یک بازی Fighting از این سری به اسم Judgment زد بیرون فهمیدم فقط صرفا پول هست و پول!
با این اوصاف با نظر ماکان بسیار موافقم این بازی خیلی خوش شانس باشه یک عنوان خوب H&S در بیادو اگه نه که از متوسط بالاتر نمیره چون داستان این سری کاملا معلومه و اگه بخوان تغییرش بدن صدای طرفدارا درمیاد و اگه نتونن ایده هارو اجرا کنن که هیچی!تو این تریلر هم من چند تا نیمه کمبو دیدم که یاده Blade of Choas کریتوس انداخت منو!
باز هم dante's inferno یک بازی خوبه دارای تفاوت هایی هست از داستان تا محیطش با اینکه اونم از همین فرمول تکراری استفاده میکنه اما باز جو و فضاش کاملا Mature هست و من خوشم اومد.
Bayonetta واقعا به نظر من به لقب DMC Killer میرسه من وقتی دموی E3 رو دیدم که داشت با یک قول وقتی غول پل رو از جا کند و شما روی پلید و هر لحضه لوکیشن بازی تغییر میکنه آدم رو وجد میاره!یا وقتی با یک Boss دیگه در حال سقوط می جنگید دیگه بحث از Finisher وCombo هاش نمیزنم که دموهاشو حتما دیدید.از استاد کامیا توقع کمتری نمیشه داشت:x
اما کلا یک چیز که کاملا مشخصه اونم اینه که GOW یک بازی کامل و صاحب سبک و فرمانروای سبک H&S هست پر از نوآوری .شما الان هر بازی که انجام میدید به وفور تقلید های سازنده هارو میبینید که سریعا یاد این عنوان میفتید(البته در صورتی که بازی کرده باشین)اصلا بحث درباره بازیی با این Fan Base و سابقه و امتیازو ...غیره و مقایسش کاملا اشتباهه!اصولا یک Trilogy باید در همه 3 قسمت به قسمت های قبلی وفادار باشه چه داستان چه گیم پلی.فقط باید قابلیت جدید و امکانات جدید اضافه کرد.من با دیدن اولین دمو از GP بازی به راحتی تفاوتو احساس کردم .کریتوس خیلی نرم تر حرکت میکنه.کمبو های قدیمیش بهتر شدن.چند تا کمبوی جدید داره چند تا سلاح جدید.فینیشرا.QTE ها و دکمه ها که خیلی جالب قرار گرفتن.
پ.ن:در هر صورت من این نظرات رو از این میدونم که خیلیا کارشون رو از کنسول 360 شروع کردن یا اواخر PS2 و برای همین اینچنین نظراتی دارند البته هر شخص نظرش محترمه .اما خوب باید دارای قاعده و اصول خاصی باشه;)

این که مسلمه GOW3 بحثش جداست.

ولی از دوتای دیگه من dante's inferno رو انتخاب میکنم. کلا جدیدا به خاطر Dead Space و تا حدودی Mirror's Edge از EA خیلی خوشم اومده. سازنده ی DI هم که Visceral Games سازنده ی Dead Space است.
این شرکت با ساخت DS نشون داد که تو الگو برداری درست و به جا خیلی تبحر داره. DI هم که انگار به نظر میرسه میخواد از عنوانهایی مثل GOW یا DMC الگو برداری کنه که با توجه به سابقه این شرکت میشه امیدوار بود مثل DS عنوان خوبی بشه.

شاید خیلی ها فکر کنن Bayo در واقع همون Female ورژن DMC هست

تا قبل از معرفی Bayo شما می گفتید که DMC یه قرقره کامل از Castelvania هست حالا چی شده که این رو میگی .حتی حرکت شمشیر دانته که می چرخونه هم از اون Castelvania قرقره هست.

تنها عنوانی هست که پتانسیل مقایسه شدن با خدای این سبک یعنی خدای جنگ رو داره!

با این که از کریتوس خوشم نمیاد ولی از سبک بازی GOW که خوشم میاد یعنی شما میخواهید GOW رو با Bayo مقایسه کنید .

Dante هم حداقل از لحاظ اتمسفر و گیم پلی نسبت به LOS بازی جدیدتری هست

Dante که اصلا از مرحله پرته نیمگم بازی بدی ولی در حد این سه تا نیست.

تو شخصیت پردازی که خیلی هنرمنده همین بس بقیه کاراش دست dev

با اینکه میلاد به طور کامل این مورد رو روشن کرد لازمه بازم من یک نکته کوچولو رو بگم:

وظیفه شخصیت پردازی به عهده تهیه کننده نیست! من نمیدونم شما چرا این حرف رو میزنید. کوجیما تو این پروژه از لحاظ داستانی هیچ کاری نمیتونه بکنه چون به قول میلاد داستان سری کسلوانیا یک چیز مشخص هست و نمیشه زیاد توش دست برد...

اصلا هدف Konami از آوردن کوجیما تو این طرح همین بود که طرفداران کوجیما رو به سمت این بازی بکشونه که گویا تا حدودی هم موفق شده...

تا قبل از معرفی Bayo شما می گفتید که DMC یه قرقره کامل از Castelvania هست حالا چی شده که این رو میگی .

عجب! تو اول بیا ربط معرفی Bayo به شباهت DMC به Castl رو توضیح بده؟

DMC1 از بسیاری از جهات غرغره Symphony of Night بود. از شخصیت دانته که کاملا کپی برداری از شخصیت SON بود (موهای سفید، کت قرمز و ... مشخصات شخصیت SON بود) گرفته تا جو سنگین و اتمسفر بازی...

حتی حرکت شمشیر دانته که می چرخونه هم از اون Castelvania قرقره هست.

این یک تیکه رو هم دیگه تکرار نکن که تبدیل به جک سال میشی...

سینا خودتم خوب میدونی که چرا امدی اینجا داری سنگ Castlevania رو به سینه میزنی. بزار یک چیز رو رک بهت بگم، وقتی تو تاریخ عمرت نه Castlevania دیدی و نه دستت به GOW خورده و تنها تجربت از سبک H&S محدود به سه بازی NG, DMC4 و NB هست لازم نیست بیاد اینجا ادای کارشناس هارو دربیاری...

خیلیا کارشون رو از کنسول 360 شروع کردن

زدی به هدف. متاسفانه چون یک عده دستشون به GOW نمیرسه و یا فن محض 360 هستن شروع کردن به مخالفت با GOW3 و طرفداری از LOS!!!

من چند وقت پیش هم یکی رو دیدم که میگفت DMC4 بهترین DMC بود و یکی از سخت ترین بازی های این نسل!!

فقط GOW3فقط

تمام اون هایی که تازه وارد عرصه بازی و فروم ها شدن با دیدن یک تریلر از
GOW شیفته ی اون میشوند.
مشکل شما این است که فقط به گرافیک فکر میکنید نه به گیم پلی نه به داستان .... البته داستان
GOW خیلی خفنه.:cheesygri

در صورتی که از داستان Castelvania و گذشته اون خبر ندارید.اگه یکی از بازی های اون رو روی DS بازی میکردید این جوری می موندید:eek::eek: و نظرتون عوض میشد . نمیگم بر عکس میشدید یه کم طرف Castelvania می اومدید.

ماکان(
Cloud Strife)یه سوال داشتم Bayo شماره های پیشین داره یا عنوان تازه ای است.:love:

مثل DS عنوان خوبی بشه

فکر میکنید DS عنوان خوبی و موفقی بود.سخت در اشتباهی.:cheesygriمن که خودم از DS خوشم میاد ولی موفق نبود.

تو تاریخ عمرت نه Castlevania دیدی
درسته من DS ندارم که Castlevaniaبزنم ولیEmulator شو رو PC که دارم .

نه دستت به GOW خورده
یعنی هر کی تو خونشون PS2 نداره یعنی تو عمرش GOW نزده.
کارتو ام شده ضایع کردن ما.:((:evil::(

آخرین ویرایش:
:discussion::discussion::discussion::discussion::discussion::discussion::discussion::discussion::discussion:
اوووووووووووووووو
دوباره این بحث ادامه پیدا کرد
من که xbox دارم هر دو این بازی یعنی castlevania lord of shadows و dante's inferno می گیرم
اگر هم GOW3 برای xbox می امد اونم می گرفتم
:sniper::sniper::sniper::sniper::sniper::sniper::sniper:
کسی هم که ps3 داره می تونه هر سه تا شو بگیره
من نمی دونم شما برای چی بازی می کنید برای سرگرم شدن یا دعوا کردند که اقا کدوم بهتره
:gathering::gathering::gathering::gathering::gathering::gathering::gathering::gathering:

من با این که فن 360 هستم ولی صادقانه یک گم که مطمئنا GOW بهتر و اصیل تر از دو تای دیگه در این سبک هست.DA وLOS هر دو خواسته اند با استفاده از پیشینه ی داستانی مربوط به خودشون وارد سبک GOW بشوند.ممکنه که در زمان انتشار یکی از این سه بهتر از بقیه به دل بازی باز ها بشینه و حتی اون یکی ممکنه که GOW نباشه.ولی در کل نظر شخصی من تا اینجا GOW هست هر چند ازش محرومم.:(
----------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن دیگه هم به Dante :love:و سریDMC توهین نشه لطفا!!!:evil:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or