god of warIII vs castlevania lord of shadows vs dante's inferno

• Thread starter Thread starter rod
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام بازی طرفدار بیشتر دارد ؟

• god of war III

رای‌ها: 92 78.0%
  • castlevania lord of shadows

رای‌ها: 24 20.3%
  • dante's inferno

رای‌ها: 2 1.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
خوب من هم ازش محرومم ولی با این کاهش قیمتی که داده دیگه میتونیم بازی کنیم.
البته این مغازه داران اونقدر دزد هستند که میکنن پول خون بابا شون.:biggrin1:

خوب من هم ازش محرومم ولی با این کاهش قیمتی که داده دیگه میتونیم بازی کنیم.
البته این مغازه داران اونقدر دزد هستند که میکنن پول خون بابا شون.:biggrin1:
مگه من اینجا بوقم؟ یکی رو گیر آوردم که از کانادا واستون Slim بیاره!! در میاد 270 تومن!!:biggrin1:

ولی در کل همه این بازی ها رو بیخیال Muramasa رو بچسب! خدای بازی های 2 بعدی هستش. خدایی یکی از بهترین Hack & Slash های این نسل هستش.

من داشتم بحثو دنبال میکردم و نظرات بسیار کارشناسانه ی دوستان رو میخوندم و هیچ نظری نمیدم تا این بحث به جدال کشیده نشه.
ولی در کل همه این بازی ها رو بیخیال Muramasa رو بچسب! خدای بازی های 2 بعدی هستش. خدایی یکی از بهترین Hack & Slash های این نسل هستش.
خداییش اینو خوب اومدی.منم با این بازی خیلی حال کردم(البته تریلراش) ولی حیف که دستم از Wii دوره:(
عوضش یه بازی دیگه هست که واسه PCه.اسمش هم dust:the elysian tail ه.واقعا معرکه بود.توصیه میکنم همه تریلراش رو ببینن تا بدونن نوآوری چیه!
موفق باشید.

این رو راست گفتی خیلی باحاله.

اینهم کاورش.
muramasa-cover.jpg

اتفاقا تو فروم های دیگه هم من دیدم میگن LOS خفنه چون تهیه کنندش کوجیما هست! خوب من از شما ها یک سوال دارم، کوجیما چه تخصصی تو ساخت بازی های H&S داره؟
فکر کنم کوجیما فقط به مراحل ساخت نظازت داره ولی به نظر من یکی از بهترین های این سبک میشه

مگه من اینجا بوقم؟ یکی رو گیر آوردم که از کانادا واستون Slim بیاره!! در میاد 270 تومن!!
ای جانم:d
به به.
من اولین دمویی که از Muramasa دیدم گفتم وای عجب آرکید خداییه بعد دیدم آخرش نوشت Wii خورد تو ذوقم خداییش استایل گرافیکیش خیلی ماه بود.
من نمی دونم شما برای چی بازی می کنید برای سرگرم شدن یا دعوا کردند که اقا کدوم بهتره
دارم بحث میکنیم :smile:وگر نه فروم به چه درد می خوره قرار نیست که همه قربون صدقه هم بریم:d

پ.ن:ماکان شرمنده اینجا میپرسم یه دمو دیدم فکر کنم یه بازی آرکید بود یه دختره گیتار میزد میپرید روی سر دشمناش استایل گرافیکیه جالبیم داشت.اسمش یادت نیست؟

گزینه خیلی بهم نزدیک بود نمیشد رای بدی هر کدوم یه ویژگی داره که اون یکی نداره.

مگه من اینجا بوقم؟ یکی رو گیر آوردم که از کانادا واستون Slim بیاره!! در میاد 270 تومن!!:biggrin1:
ایول ایوله....................

ماکان شرمنده اینجا میپرسم یه دمو دیدم فکر کنم یه بازی آرکید بود یه دختره گیتار میزد میپرید روی سر دشمناش استایل گرافیکیه جالبیم داشت.اسمش یادت نیست؟

نه!! متاسفانه همچین چیزی که گفتی رو ندیدم، ولی این Dust عجب چیزی هست ها!! من تریلرش رو دیدم، خیلی خیلی ناز بود. مخصوصا ان گربه بالداره...

گاد که اصلآ بحثش جداست...... اين دو تا هم من فکر کنم بازيهاي خوبي بشن ولي نه عالي...(چون فکر نکنم EA و کونامي اندازه ي سوني براشون مهم باشه که بازيشون 9.5-10 ميگيره يا 8-8.5 و بودجه و زمان زيادي رو به سازنده هاي بازي فکر نکنم بدن)
البته بايد بگم که Bayo هم خدا ميشه...يعني اميدوارم بشه... شخصآ بيشتر از گاد منتظر اينم...

:laughing::laughing:
خب اگه نمیتونید گاد آو وار بازی کنید دیگه حسودیشو نکنید الان یه کارشناسی چیزی بیاد تو این تاپیک همه ما ایرانیا میریم زیر سوالا از من گفتن بود
بابا آخه دیگه فکر کنم تو کل این کره خاکی جمع کسایی که بخوان گادو زیر سوال ببرن به 2تا هم نرسه حالا شما اومدین...:laughing::laughing::laughing:
واقعا واقعا دارم میگم اینجا شده فیلم کمدی با این نظرات:)
نظر میدین درست بدین طرف اومده میگه گاد آو وار بده اما فلان بازی جدید که تا حالا بازی نشده و آیپیشم جدیده از گاد آو وار بهتره:laughing:فقط کافیه این گاد ریلیز بشه میدونید چی میشه؟انفجار خرید پیش میاد:cheesygri
از خنده نمیتونم پست بدم آخه عزیزان من ای کارشناسان بازی ای دلسوختگان 360 حداقل نظری که میتونین بدین اینه که بگین گاد آو وار خدای بازیه اون 2 تا بازی دیگه هم {حالا بنا به سلیقه خودتون} میتونن خوب باشن
آدم خوبه واقع بین باشه من 360 خریدم به دو هفته نرسید فروختم فکر مشکلاتشم نبودم مثلا اینکه بازی اون گرونه این ارزونه و اینجور چیزا حالا کاری ندارم اما بیاین منطقی نطر بدین یه جورایی:
بیاین با منطق آشتی کنیم:love:

نتیجه اخلاقی:اقا اگه ps3 ندارید خواهشا ازgow بد نگید.به قول یارو گفتنی گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه میوووووو!:biggrin1:(چه ربطی داشت!)
ماکان جان بابا!پس لطف کن یه اسلیمم واسه ما بذار کنار یادت نره هااااااااااا!غلامااااااااااااااااا!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or