god of warIII vs castlevania lord of shadows vs dante's inferno

• Thread starter Thread starter rod
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام بازی طرفدار بیشتر دارد ؟

• god of war III

رای‌ها: 92 78.0%
  • castlevania lord of shadows

رای‌ها: 24 20.3%
  • dante's inferno

رای‌ها: 2 1.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
اصلا این جور چیز ها بحث نداره این تاپیک ها باید سریعا قفل بشه نمیدونم چرا دووم اورده؟؟؟:evil:
ماکان جان تو خودت به کدومشون رای دادی.من تو Castlevania از سیمون خوشم میاد .:love: از سبک بازی GOW هم خوشم میاد ولی یه زره کریتوس وحشی تشریف داره.با اون ریشه بزیش.
:biggrin1:

من gow رو عنوانی بی نظیر می دونم حالا می خواد جفی کارگردانش باشه یا بارلاک یا آزموسن چون تیم سازنده تغییر زیادی نداشته ولی دوست دارم تجربه ای جدید از این سبک داشته باشم و به castlevania رای میدم و با تریلری که ازش دیدم مطمئن هستم چیزای جدیدی برای عرضه داره هر چند نبرد با زئوس رو هیچ وقت از دست نمی دم و از طرفدار های پرو پا قرص gow هستم. و از بچه ها می خوام از روی تعصب بی جا و فن بازی رای ندن.
مرسی

اصلا این جور چیز ها بحث نداره این تاپیک ها باید سریعا قفل بشه نمیدونم چرا دووم اورده؟؟؟:evil:
ماکان جان تو خودت به کدومشون رای دادی.من تو Castlevania از سیمون خوشم میاد .:love: از سبک بازی GOW هم خوشم میاد ولی یه زره کریتوس وحشی تشریف داره.با اون ریشه بزیش.
:biggrin1:
من به GOW رای دادم چون اصلا با بقیه بازی های هم سبکش قابل مقایسه نیست! کریتوس هم وحشی نیست، یبار GOW بزن خودت می فهمی. کریتوس رو خدایان اغفال کردن و باعث شدن تا زن و بچش رو بکشه حالا میخواد انتقام بگیره. کریتوس کسی هست که از خدایان انتقام میگیره...

من تو Castlevania از Aeon خوشم میاد. خدای تریپ هستش...

من به GOW رای دادم چون اصلا با بقیه بازی های هم سبکش قابل مقایسه نیست! کریتوس هم وحشی نیست، یبار GOW بزن خودت می فهمی. کریتوس رو خدایان اغفال کردن و باعث شدن تا زن و بچش رو بکشه حالا میخواد انتقام بگیره. کریتوس کسی هست که از خدایان انتقام میگیره...

اخه هرچی دستش میاد میزنه مینمایه .

به نظر من GOW بهترین بازی دورانه.
یکی دو بار این جمله حماسی رو گفتم ولی برای بار سومم میگم(خواهشا دیگه خواهش نکنید این اخریشه!:biggrin1:)و اما جمله حکیمانه:کل بازیهای تاریخ یه طرف GOWم یه طرف.هم IGN و هم GAMESPOT سختگیر حتی یه ایراد حتی یه ایراد خیلی کوچولو هم به شماره های قبلی نگرفتن.(اگه گیر اوردید به منم بگید:biggrin1:)خداییش خودتون تا حالا ایرادی ازش گرفته.
داستان عالی-گیم پلی خدا-کنترل روان-گرافیک شاخ-صداگذاری عالی-موسیقی و حال و هوای حماسی.
خداییش از این بازی میشه ایراد گرفت؟تو رو خدا بی انصافی نکنید.:(

من به gow3 رای دادم به خاطر پیشینه موفقی که داره

اما به نظر من هر سه این بازیها موفق میشن مخصوصا Dante Inferno که به نظر داستان خیلی خوبی هم داره

من به God Of War 3 رای دادم.اما Castelvania LoS هم بازی خوبی از آب درمیاد.
ولی من خدایی عاشق God Of War ام واقعا توی سبک خودش بهترینه.
با Castelvania هم اصلا قابل مقایسه نیست کریتوس میخورتش!.اما خوب بعد God توی این سبک خوبه.
این وسط Dante's Inferno چیه واقعا اسم Gow رو نجس کرده پاکش کنید

اخه باز مثلا Castlevania و GOW یه چیزی این وسط Dante Inferno چی بود .
Dante Inferno در سطح این جور بازی ها نیست.
حرفی میزنی ها!

Dante's Inferno تا به اینجای کار که خیلی خیلی بهتر از Castle عمل کرده!!

LOS اصلا عنوان قابل ملاحظه ای نیست، تو همه سایت ها هم برید همه دارن میگن GOW3 و Bayo و Dante...

LOS اصلا عنوان قابل ملاحظه ای نیست، تو همه سایت ها هم برید همه دارن میگن GOW3 و Bayo و Dante...
تا حالا اطلاعات زیادی از بازی los منتشر نشده به جز چند تریلر که نمیشه از اون تصمیم گیری کرد و در مورد بازی نظر داد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or