god of warIII vs castlevania lord of shadows vs dante's inferno

• Thread starter Thread starter rod
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام بازی طرفدار بیشتر دارد ؟

• god of war III

رای‌ها: 92 78.0%
  • castlevania lord of shadows

رای‌ها: 24 20.3%
  • dante's inferno

رای‌ها: 2 1.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
آخه god of war هم حسودی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
من دموی بازی رو دیدم ولی واسم جالب بود من هر دو تا شماره قبلی اون رو 2 بار تموم کرده بودم god of war برای ps2 یه بازی فوق العاده بود ولی به نسبت بازی های جدیدی که الان اومده تمام ایده های god of war3 تکراری شده اصلا انتظار نداشتم همین مقدار کم تغییرات تو بازی ایجاد کنن در واقع چون سازندش هرگز مثل دیوید جفی آدم خلاقی نیست جرات ریسک نداره و اصلا هم ایده نداره که تغییر زیادی ایجاد کنه دقیقا همون بازی قبلی رو با گرافیک تا حدی بهتر داره میده بیرون میترسه اگه زیاد تغییر ایجاد کنه طرفدارای بازی از بازی بدشون بیاد به نظر من که بازی داره مسیر اشتباهیو میره من خودم طرفدار سر سخت بازی بودم فکر میکردم فقط این بازی باعث میشه که برم ps3 بگیرم ولی حالا که دیدمش میبنم فقط ارزشش در حد یه بازی کپی که 3 تومن واسش پول بدی چون دقیقا همین لذتی که آدم تو این بازی میبره رو میشه در بازی هایی مثل castlevania هم بدست آورد.از نظر من god of war3 خراب کرد حیف شد افسوس...:(:(:(
منم باهات موافقم. تغییر آن چنانی تو gow 3 ندیدم.

به بازی GOD فقط میشه گفت فوق العاده
من از شخصیت کریتوس گرفته تا گرافیک , گیم پلی و داستان بازی لذت بردم
لحظه لحظه بازی زیبا و خاطره بر انگیز بود
داستان بازی واقعا خوب نوشته شده و بخاطر اقتباس از اساطیر یونانی زیبایی بازی صد برابر کرده....
GOD I و GOD II تو نسل خودشون بهترین گرافیک داشتن
بی صبرانه منتظرم ببینم خشم کریتوس نسبت به زئوس کار به کجا میکشونه.....

به به . جناب نظرات کارشناسانه ی خدا را به رخ همگان کشیدید . جیگر الان مهم تر از کارگردان خود بازی است . من خودم کوجیما را قبول دارم ولی فقط متال گیرش رو . کسلوانیا هم طرفدارای خودش را داره ولی این یک نسخه با قبلی ها تفاوت داره .
در مورد گاد آف وار 3 :
شما نظریه می دی که گاد آف وار 3 خراب کرد و ... . مثل اینه که می گی 2 ضربدر 2 میشه 3 .
شما اولا صلاحیت نظر دادن نداری . چون پی اس 3 نداری .
بعد کی می آید نبرد با زئوس را ول کنه ؟
انشا الله به کوری چشم حسودان اسلام همه شون خوب می شوند و گاد آف وار3 بیشتر . انشا الله .
خب اول از همه ps3 رو من با رفیق فابم که همسایه پایینمه پیش اوون هر وقت خواستم هم بازی می کنم هم ازش میگیرم.دوما به جناب اصلا ربطی نداره چون نظر شخصی منه زورت نکردم بخونی.من خودم عاشق god of war بودم وقتی دیدم god of war واسهps2 اومد خودم با پول خودم ps2 رو فقط به عشق god of war خریدم تا بازی کنم الانم ناراضیم چون واقعا اوونی نیست که باید باشه.
ضمنا یادت باشه بعضی وقتا میشه که 2 ضربدر 2 پنج بشه ولی 3 نمیشه

آخرین ویرایش:
بچه ها حالا که مقایسه بیشتر از 2 عنوان هست
بهتر نبود warth of war هم به لیست مقایسه اضافه میشد؟؟؟؟
اونم سوم شخص با حالی از اب در میاد!!!

بچه ها حالا که مقایسه بیشتر از 2 عنوان هست
بهتر نبود warth of war هم به لیست مقایسه اضافه میشد؟؟؟؟
اونم سوم شخص با حالی از اب در میاد!!!
این جا هر سه تا معروف هستند و تقریبا همه می شناسن ولی اینی که تو می گی من اولین باره شنیدم :-"

از اول میگفتین :biggrin1: این بازی که open word هست والمان های نقش اوری هم داره پس ربطی به این سه تا فکر نکنم داشته باشه
darksiders بازی بسیار زیبایی هست
:biggrin1:
اما میشه از لحاظ های گیم پلی مقایسه کرد:cool:
در هر صورت یه پیشنهاد بود که بی فایده واقع شد:-"
BYE

من از همون اولش gow رو یه بازی بینظیر نمیدونستم.فقط به عنوان یه بازیه عالی که ارزش تموم کردن داره بازیش میکردم.ولی با توجه به چیزی که ازش انتظاز داشتم اون چیزی نبود که باید باشه.
به نظر من gow3 یه نسخه hd شده از نسخه های پیشینه.البته گرافیکش خیلی عظیم بود.
اون چیزی که من از castlvania دیدم خیلی عالی بود.سرعتشم تو مایه های ng بود.منم به castlvania رای میدم.

هر سه تا بازی باحالن اما من از gow بیشتر خوشم میاد به خاطر داستانش اما هر دو تا شو می گیرم
اگه gow هم multi بود(که نیست) انوقت رای گیری درست تر بود

راستشو بخواید god of war III من رو هم نا امید کرده.انگار سازندگان تمام پوشه و فایل های قسمت دوم رو انتخاب کردند و یک copy_paste ساده انجام داده اند(از نظر گیم پلی):sick:
اگر من بخوام این بازی رو انجام بدم فقط به خاطر داستانشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or