versus کاربر سایت Aug 25, 2009 #91 نتیجه اخلاقی:اقا اگه ps3 ندارید خواهشا ازgow بد نگید.به قول یارو گفتنی گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه میوووووو بیشتر... شما که دستتون به castlevania نمیرسه بد نگید.
نتیجه اخلاقی:اقا اگه ps3 ندارید خواهشا ازgow بد نگید.به قول یارو گفتنی گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه میوووووو بیشتر... شما که دستتون به castlevania نمیرسه بد نگید.
Skuul کاربر سایت Aug 25, 2009 #92 نوشته شده توسط versus: شما که دستتون به castlevania نمیرسه بد نگید. بیشتر... جان!!!!!!!!!!!!!!!!!!(to continue) . پ.ن:این dust چیه کسی لینکی چیزی داره ازش! پ.ن2:اون آرکیدم آخر پیدا نکردم تو 6تا dvd e3 بازی رایانه بود گشتم ایندفعه نبود:d
نوشته شده توسط versus: شما که دستتون به castlevania نمیرسه بد نگید. بیشتر... جان!!!!!!!!!!!!!!!!!!(to continue) . پ.ن:این dust چیه کسی لینکی چیزی داره ازش! پ.ن2:اون آرکیدم آخر پیدا نکردم تو 6تا dvd e3 بازی رایانه بود گشتم ایندفعه نبود:d
Cloud Strife Loyal Member Aug 25, 2009 #93 میلاد من گرفتم تو کدوم بازی رومیگی!! ان بازی اسمش Cross Edge هست، سبکش JRPG هستش. ان دختره هم اسمش Etna و از سری Disgaea هست... میلاد تریلر Dust رو از اینجا میتونی دانلد کنی: http://www.gametrailers.com/video/debut-trailer-dust-an/53859
میلاد من گرفتم تو کدوم بازی رومیگی!! ان بازی اسمش Cross Edge هست، سبکش JRPG هستش. ان دختره هم اسمش Etna و از سری Disgaea هست... میلاد تریلر Dust رو از اینجا میتونی دانلد کنی: http://www.gametrailers.com/video/debut-trailer-dust-an/53859
Skuul کاربر سایت Aug 25, 2009 #94 ایول ماکان همین بود.من تا حالا Disgaea بازی نکردم!فرصت نشد واسه کنکور! مرسی:smile:
sky کاربر سایت Aug 28, 2009 #95 نوشته شده توسط versus: شما که دستتون به castlevania نمیرسه بد نگید. بیشتر... جدی که نگفتی!:laughing::laughing::laughing:
نوشته شده توسط versus: شما که دستتون به castlevania نمیرسه بد نگید. بیشتر... جدی که نگفتی!:laughing::laughing::laughing:
K KratoooOooos کاربر سایت Sep 13, 2009 #96 GOWاز همشون بهتره پس از همتون خواهش ميكنم در رابطه با مقايسه پست نديد؟؟؟؟؟؟؟
K KratoooOooos کاربر سایت Sep 13, 2009 #97 نوشته شده توسط sky: جدی که نگفتی!:laughing::laughing::laughing: بیشتر... ولشون كن اينا فن بوي بازيشون گل كرده
نوشته شده توسط sky: جدی که نگفتی!:laughing::laughing::laughing: بیشتر... ولشون كن اينا فن بوي بازيشون گل كرده