god of warIII vs castlevania lord of shadows vs dante's inferno

• Thread starter Thread starter rod
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام بازی طرفدار بیشتر دارد ؟

• god of war III

رای‌ها: 92 78.0%
  • castlevania lord of shadows

رای‌ها: 24 20.3%
  • dante's inferno

رای‌ها: 2 1.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
راستشو بخواید god of war III من رو هم نا امید کرده.انگار سازندگان تمام پوشه و فایل های قسمت دوم رو انتخاب کردند و یک copy_paste ساده انجام داده اند(از نظر گیم پلی):sick:
اگر من بخوام این بازی رو انجام بدم فقط به خاطر داستانشه

الان اگه دقت کنید ار کی فقط x360 داره این حرفو رده؟شماسایکلاپس سواری رو ندیدی؟دستکش های cestus رو ندیدی؟ کایمرا رو ندیدی؟

الان اگه دقت کنید ار کی فقط x360 داره این حرفو رده؟شماسایکلاپس سواری رو ندیدی؟دستکش های cestus رو ندیدی؟ کایمرا رو ندیدی؟

دوست عزیز شما انتظار دارید همه به God of war رای بدهند؟

خوب یکی خوشش نمیاد به هرچی دوست داشت رای میده.

شما به بزرگیتون دارندگان 360 رو ببخش و بزار به حال خودشون باشند.

اولا من ps3 هم دارم و تازه هم خریدم
دوما از امضا و اواتار شما هم معلومه که طرفدار سرسخت این بازی هستی پس جوابتو ندم بهتره چون هر حرفی ضد این بازی زده بشه سرکوبش میکنی

آخرین ویرایش:
هر کسی شماره های پیشین اGOW رو بازی کرده میدونهکه مقایسه این دو عنوان کع یکی New IP و دیگری فقط اسم کسلواینا رو یدک میکشه به نوعی توهین هست.GOW همیشه بالای 9.5 از تمام سایت ها گرفته!
برای اطلاعات دوستان به جز شماره اول هیچ شماره دیگه ای دیوید جفی کارگردان بازی نبوده!
و همیشه در کنار تیم بوده .
لطفا کسایی که GOW بازی نکردن در مورد این باز نظر ندن!نظراشون برای بازی های خودشون محترمه اما اینکه بگی این بازی ارزش فقط رفتن تا آخرشو داره واقعا مایه تاسف هستش!

آخه این دیگه نظر سنجی میخواد؟! تو کل تاریخ بازیهای رایانه ای هیچ بازی به گرد خدای جنگ نخواهد رسید
دوما از امضا و اواتار شما هم معلومه که طرفدار سرسخت این بازی هستی پس جوابتو ندم بهتره چون هر حرفی ضد این بازی زده بشه سرکوبش میکنی
صدرا حق داره. این بازی اصلا ضدی نداره که بخواد زده بشه. ;):laughing:

راستشو بخواید god of war III من رو هم نا امید کرده.انگار سازندگان تمام پوشه و فایل های قسمت دوم رو انتخاب کردند و یک copy_paste ساده انجام داده اند(از نظر گیم پلی)

مطمئنی تا حالا اصلا GOW دیدی؟

منم به GOW III رای دادم. به خاطر داستان , موسیقی وصداگذاری(البته اینو از تجربه نسخه های قبل میگم که قطعا تو 3 پیشرفت خواهند داشت) , گرافیک و کرکتر و شخصیت کریتوس.
والا من نمیدونم دوستان چطور میگن از gow3 ناامید:eek: هستن. امیدتون به خدا باشه.:biggrin1:
ولی از شوخی گذشته بی انصافیه که بگیم بازی یه کپی با کیفیت hd از نسخه های قبلیه.
جدا از بحث گرافیک که دیگه ترکونده , گیمپلی بازی هم تغییر داشته. و اگه به تریلر e3 یه نگاه بندازین کاملا متوجه این موضوع میشین.

جدیدا چقدر تاپیک هی چرتی میزننین.
ولی من به castlevania lord of shadows رای دادم.
Castlevania شماره های قدیمش خیلی توپ بود! مخصوصا Symphoni of the Night که کولاک بود اما الان بشدت ضعیف و خراب شده. دیگه نه ان اصالت قدیمش رو داره و نه جذابیت...

Lord of Shadow هم همینطور. فقط اسمش Castlevania هست وگرنه یک بازی دست چندم هست که اصلا GOW که هیچی شاید بشه با Conan مقایسش کرد!

پ.ن: Fanboys and *** Gamer never Give Up!!
پ.ن.2: خیلی جالبه، کسانی که تا حالا نه GOW زدن و نه Castlevania و حتی از نزدیک این بازی هارو هم ندیدن در مورد.... .;)

Castlevania شماره های قدیمش خیلی توپ بود! مخصوصا Symphoni of the Night که کولاک بود اما الان بشدت ضعیف و خراب شده. دیگه نه ان اصالت قدیمش رو داره و نه جذابیت...

Lord of Shadow هم همینطور. فقط اسمش Castlevania هست وگرنه یک بازی دست چندم هست که اصلا GOW که هیچی شاید بشه با Conan مقایسش کرد!

پ.ن: Fanboys and *** Gamer never Give Up!!
پ.ن.2: خیلی جالبه، کسانی که تا حالا نه GOW زدن و نه Castlevania و حتی از نزدیک این بازی هارو هم ندیدن در مورد.... .;)
دوست عزیز نظر هر کسی واسه خودش محترم هست حالا هر کس به Castlevania رای میده شما میای نقل قولش میکنی و جوابشو بهش میدی
یا حق

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or