PlayStation God of War Laufey

logo-LQ.png

عنوان اثر: God of War Laufey
سازنده: SIE Santa Monica Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
کارگردان: Ariel Lawrence
آهنگساز: Bear McCreary
تاریخ عرضه: TBA
پلتفرم‌ها: PlayStation 5
​
God of War Laufey عنوان اکشن جدید از این فرانچایز خدای جنگ است که به عنوان یک اسپین‌آف برای این مجموعه شناخته می‌شود؛ داستان این بازی به طور هم‌زمان با وقایع God of War 2018 و God of War Ragnarok جریان خواهد داشت. این عنوان، اولین نسخه در این مجموعه خواهد بود که در آن Kratos شخصیت قابل بازی اصلی نیست.

01.png

01-development.png

​
سونی در جریان رویداد State of Play پلی‌استیشن در ۲ ژوئن ۲۰۲۶، از عنوان God of War Laufey با یک تریلر گیم‌پلی ۲۰ دقیقه‌ای رونمایی کرد. این گیم در دنیای خدای جنگ جریان دارد و «Laufey» شخصیت قابل بازی جدید آن است. داستان بازی پس از مرگ لوفی در ابتدای نسخه ۲۰۱۸ (God of War 2018) آغاز می‌شود؛ جایی که او در قلمرو پس از مرگ خدایان به هوش می‌آید.

02.png

02-story-characters.png

​
مرگ قرار بود پایان همه‌چیز باشد، اما برای «Laufey» (جنگجو و همسر کریتوس، Faye) یک ماجراجویی جدید تازه در حال آغاز است. Faye پس از مراسم تدفین خود، به‌طور غیرمنتظره‌ای در سرزمینی غریب به هوش می‌آید و متوجه می‌شود نقشه‌هایی که برای محافظت از کریتوس و آترئوس طراحی کرده بود، اکنون به شدت به خطر افتاده‌اند.
Faye برای نجات کسانی که دوست‌شان دارد، باید راه خود را با مبارزه از میان قلمرو پس از مرگ خدایان، یعنی Everywhen، باز کند؛ سرزمینی لبریز از جادوهای خطرناک که در آن خدایان بی‌رحم اساطیر مختلف، برای به دست گرفتن قدرت با یکدیگر رقابت می‌کنند.

03.png

03-gameplay-mechanics.png

04.png

04-screenshots.png

05.png

05-trailers.png

06.png

Credits
@m.d.makan / فرمت تاپیک ACE COMBAT 8: WINGS OF THEVE - لینک /
@.Amirone / فرمت تاپیک اطلاعات رسمی و شایعات PlayStation 5 - لینک /
@Tommy Vercettii / فرمت تاپیک Grand Theft Auto VI - لینک /
@K I 1 1 E R / فرمت تاپیک The Witcher IV - لینک /
@FaRd!N / فرمت تاپیک Destiny 2 - لینک /
@Ali.jangi / فرمت تاپیک 007 First Light - لینک /
@mdtnt / ارسال Artwork های 16:9 - لینک /
God of War Laufey | God of War Wiki - Fandom
God of War Laufey Logo HD PNG with Transparent BG | r/GodofWar - Reddit
God of War Laufey - Full Artwork | r/GodofWar - Reddit
God Of War Font | DaFont
Watercolor purple striped background | Magnific
Hand painted ink brush collection | Magnific

آخرین ویرایش:
خب اینایی که شما گفتی چه ربطی به مکعب و ظاهر کرکتر و ارمور ها و افکت های بنفش داره ؟

چون همه فقط به این قضایا اعتراض میکنن و کسی در مورد بدیعی جات و اینکه کامبت بازی چطوره یا سینماتیک نیست حرفی نزد

چون کاملا در خدمت داستان بود و به نظرم هیچ لطمه ای هم به بازی نزده بود این قضیه
مگه باید ربط داشته باشه؟ مگه کس خاصی رو نقل قول کردم؟ :دی
والا شماها ریختین تو تاپیک از نرم‌کننده ریش کریتوس و رنگ بنفش (!!) تو بازی دارین انتقاد میکنین. یا اینکه کارگردان بازی زن هست :دی اینا هیچکدوم در هیچ‌ کجای یک بحث منطقی جایی نداره و اکثرا بازتاب هیتی هست که آلگوریتم بشدت راست افراطی داره تو فضای مجازی تولید میکنه.
هر بازی جدید هم میاد همه یاد گرفتن بیان بگن ویروس ووک و lgbt و این داستان‌ها درحالیکه شکست بازی و نقدها هیچ ربطی به این مسائل نداره.
همه این داستان‌ها برای TLOU 2 همه‌جوره بدتر بود فقط اون زمان اینقدر دنیای سیاست دوقطبی نشده بود (به لطف ترامپ :دی) که آلگوریتم ملت یا اینوری بشه یا اونوری.
دیزاین آرمور رو منم خوشم نیومد ولی آرمور رگنراک هم اصلا خوب نبود، در نهایت ببینم ست‌های دیگه بازی چی هست بالاخره یک ست پیدا میشه من دوست داشته باشم.
در مورد مکعب هم من نه نمیدونم داستانش چیه نه نقشش چیه و نه اصلا فضای بازی قراره چه هویتی داشته باشه، یک موجود کازمیک هست که همه چیش رازآلوده. چیزی که از تو تریلر دیده شد و میشه با قاطعیت روش نظر داد برداشت اولیه از گیم‌پلی بازی هست که بنظرم فوق‌العا‌ده میومد.

• Like
Reactions: Adidas95
می دونم جاش اینحا نیست
ولی شما یه اسکال از LAST۲ بزا من پیدا کنه یه اشکال نه بگی جون الی لز هست بازی اشکال دازه یا جون ابی هیکلش عحبیبه به ژن‌ نمی خوره

باژی LAST 2از نظر داستان سرایی از نظر گیم پلی اژ نظر گرافیک و. شخصیت پردازی جزو‌۳بازی برتر تاریخ ویدیو گیم هست
گفتم، قسمت تکنیکال لست 2 (یعنی گیمپلی و گرافیک) توی بالاترین حد ممکن ساخته شده.
داستان و تصمیمات نویسندگی شاید یکی خوشش نیاد ولی بازهم خوب کار شده.
مشکل لست پارت 2 و همینطور Laufey اون "فضا سازی و دنیایی هستش که سازنده داره روش مانرو میده هستش.

توی دنیای آخرالزمانی که تعداد کمی از آدم ها زنده موندن ولی ما شاهد، بیشترین تنوع از نظر گرایش و جنسیت هستیم. مثلا بازی میگفت "توی این شهرک همه رنگین کمونی ها دور هم جمع شدن" همه شخصیت پردازی ها قابل درک تر میشد.

محتوای لز*ین داره ولی چون بازی فوق العاده است ایرادی نمیشه بهش گرفت حتی همین داستانش و مرگ شخصیت معروف :D بازم به لحاظ داستانی به نظرم خوب کار شده ، کامبت سیستم بازی که نظیر نداره و انیمیشن هاش خیلی روون ، گرافیک عالی ،آزادی عمل بیشتر تو اکسپلور کردن محیط و کامبت ، که اکثرا راضین ولی یادت باشه همون موقع ها هم هجمه هایی علیهش تو اینستا شکل گرفت ، درکل یکی از بهترین بازی هاست

last of us بیشتر به سریالش نقد وارد از همه نظر خوب نیست انتخاب بازیگر و دیالوگ و بازیگری ضعیف و محتوای ووک اصلا یه چیز دیگه است ! دختر جوئل سیاه پوست بود تو سریال چرا !:D
البته نیل دراکمن داره تو intergalactic جبران میکنه و میگه اون خانوم سیاه پوست جایگزین معنوی الی محسوب میشه :D
خب مشکل منم همینه! گی گی هست حالا چه دوتا مرد باشه یا زن. گونر جماعت تا دوتا زن میبینه کلا معنی گی یادش میره.

مثلا قسمت بعد God of War بیان بگن " رابطه ی گی بین سرباز های اسپارتان خیلی عادی بوده" ( که فکت تاریخی هست ) بعد توی ریمیک یا قسمت بعدی گاد کریتوس با بقیه مردها ضربدر دایره بزنه آیا همین جماعت اعتراض نمیکنن؟ :D

مثلا فکر میکنی طرف میگه" GoW جدید جز 3 بازی برتر تاریخ ویدیوگیم هست"؟ قطعا خیر و همین مورد گی بودن کریتوس تبدیل به نقطه ی ضعف بازی میشه!
سیاه پوست بودن دختر جول هم باز بخاطر دایورسیتی هست. مثلا من یادمه توی تاپیک Ragnarok طرف ایراد میگرفت "چرا دوس دختر پسر کریتوس سیاه پوسته!؟" ولی حتی یه ایراد هم از این همه رنگین کمون توی دنیای لست 2 گرفته نمیشه.

کلا این دوگانگی ها خیلی تابلو و خنده دار هستش :D

--------------------------------------------------------------

کلا بنظرم خیلی ها متوجه نیستن چه اتفاقی داره میوفته!
شما وقتی میای یه Protagonist بازی رو تبدیل میکنی به یه زن، از اونور مجبور میشی Antagonist هم تبدیل به زن کنی! چرا چون تقابل مرد با زن خوب نیست. و همین باعث میشه نویسنده بازی به صورت دیفالت antagonist بازی هم مثل protagonist ش زن کنه. حتی اگه زن نباشه مجبور میشه برای بازی یه انتاگونیست "احمق" بنویسه تا مبدا به کسی بر نخوره.

نمونه اش همین Ellie و Abbie توی لست 2.
نمونه ی دیگه همین همسر کریتوس که دشمن اصلیش هم یه جونور زن هست.
نمونه ی دیگه همین Alloy توی هورایزن که دشمن اصلی بازی هم زن هستش.

نویسندگی های این مدلی باعث میشه کیفیت کار بیاد پایین، چون نویسنده مجبوره باید توی یه چهارچوب مشخص نویسندگی کنه و این یعنی محدودیت.

• Like
Reactions: samijavid
من هیچ موقع نفهمیدم سونی فنهای بازیسنتر چرا The last of us Part 2 رو یه بازی غیر Woke میدونن!

پارت دو چپ/رنگین کمونی ترین AAA هستش که تا حالا ساخته شده! اصلا بحث فن بودن هم نیست. من خودم قسمت اول Tlou در توی تاپیک" 25 بازی برتر" جز 5 بازی اول بود.

گذاشتن پارت 2 در کنار Uncharted 4 و GOW 2018 بنظرم درست نیست چون Last of us 2 عملا "شروع" همین شرایطی بود که همه ازش ناراضی هستن ولی اون زمانی که بازی عرضه شد کسی فکرش رو نمیکرد همچین سرطانی شامل حال بقیه عناوین سونی بشه.

از دید من بازی جدید ناتی داگ هم دقیقا همون هم فاز با پارت 2 هستش. شخصیت تینجر بدون تجربه که از Father role خودش بدش میاد. گرایش جنسی گی. با دختر یهودی. که اون دختر هم از یه مرد آسیایی حامله هست و آخرش هم دوتا زن توی مزرعه بدون Father role بچه بزرگ میکنن"

بیخیال آقا، پارت دو رو شما بحث تکنیکالش رو ازش بگیری یکی از چپ ترین ویدیوگیم های ساخته شده هستش /:)

شما یه جایی وقتی بحث به یه عنوان مثل Wolverine مرسه، زیاد برات مهم نیست چون Icon ویدیو گیم نیست. ولی وقتی میای بازی جدید از God of War میسازی نمیشه بیخیالش شد!Laufey حتی از هورایزن هم نچسب تره! احتمالا یه جاهاییش هم اومدن کریتوس رو جا دادن که بازی مثلا 0 تا 100 ش درباره این شخصیت نباشه.

خلاصه این همه محوریت شخصیت اول بازی با جنس مونث اصلا عادی نیست.
اولش با تلو و بعدش گاد و آنچارتد جدید این وسط فقط گوست به زور چپوندن شخصیت زن غیر عادی نبودش...
مشکل اینجاست استودیو های سونی چون پایه کیفیت کاریشون بالاتر از بقیه هستش فروششون هنوز تحث تاثیر قرار نگرفته. بقیه تردپارتی ها عملا بازی نمیسازن و موندیم سونی و ما ...
من یک نظری دارم راجب این بحث ووک که شاید یک مقدار unpopular باشه. من توی بازی‌ها بیشتر از اینکه به شخصیت‌های ووک لزبین یا گی حساس باشم بیشتر به ووک داخل فرهنگ استودیو و مراحل ساخت حساسم. ووکی که باعث میشه تصمیمای ریسکی‌تر یا بزرگسالانه‌تر نگیری و فقط سیف پیش بری.
نمونه بزرگش برای من گاد رگناروکه. گاو رگناروک یکی از بهترین کامبتای تاریخ رو داره. از نظر فنی حرف نداره ولی با وجود اینکه شخصیت‌های همجنسگرای خیلی کمتری نسبت به تلو ۲ داره ولی از نظر داستان به شدت سیف پیش میره و اصلا رویه خفن گاد ۲۰۱۸ رو پیش نمی‌گیره. یا اینکه یکسری طنز و خوشمزگی‌ها داخل بازی دیده میشه که به نظرم به دنیای گاد با ابهت کریتوس نمیخوره. توجه کنین من به نظرم گاد ۲۰۱۸ یکی از بهترین بازی‌های تاریخه و اصلا مشکلی با فرمول گادهای جدید ندارم.
شما براساس یکسری شخصیت‌های غیر استریت میگید تلو ۲ ووکه ولی به نظر من اون ووکیسم به هیچ وجه بر ضد دنیای بازی تبدیل نمیشه. مقدار خشونتی که داخل تلو ۲ وجود داره شاید توی ۹۹ درصد بازی‌های دیگه نیست و تصمیمات ریسکی خاص خودشم داره. حتی سر یکسری مسائل مثل خشونت علیه حیوانات ریخته بودن سر بازی و از هر طرف بهش حمله می‌کردن.
خشونت رو‌ عریان نشون میده و آرت دیرکشن بازی در بهترین حالت خودشه و رنگ‌های عجیب غریب مزخرف پیدا نمیشه داخلش.

من حاضر بودم رگناروک چندتا شخصیت همجنسگرا (البته با شخصیت‌پردازی درست) می‌داشت ولی از نظر فضاسازی و کیفیت داستان و تصمیمات همون روند سابق رو ادامه میداد.

مشکلی که الان داخل سونی هست اون ووکیسم داخل فرهنگ بازیسازیه تا ووکیسم داخل بازی. همین داخل ولوورینم هست.
چندتا شخصیت گی مشکلی نداره اگه تو ویژن خاص خودتو داشته باشی و بازی همه‌پسند نسازی و رکورددار تعداد انیمیشن‌های مرگ باشی.

همین لائوفی رو ببین. فی داخل قفس توی همچون جای وحشتناکی گیر افتاده و امکان مرگش هست بعد شخصیت مکعب و روبان شروع می‌کنن دیالوگای لایت و فان میگن که به نظرم اصلا به یک گاو نمیان و بیشتر به درد بازی‌های اینسامنیاک میخورن. خب همون فرهنگ اینجا قشنگ به فضاسازی آسیب زده دیگه. تو همینو مقایسه کن با جایی که الی و دینا توسط جردن اسیر گرفته شدن.

آخرین ویرایش:
من یک نظری دارم راجب این بحث ووک که شاید یک مقدار unpopular باشه. من توی بازی‌ها بیشتر از اینکه به شخصیت‌های ووک لزبین یا گی حساس باشم بیشتر به ووک داخل فرهنگ استودیو و مراحل ساخت حساسم. ووکی که باعث میشه تصمیمای ریسکی‌تر یا بزرگسالانه‌تر نگیری و فقط سیف پیش بری.
نمونه بزرگش برای من گاد رگناروکه. گاو رگناروک یکی از بهترین کامبتای تاریخ رو داره. از نظر فنی حرف نداره ولی با وجود اینکه شخصیت‌های همجنسگرای خیلی کمتری نسبت به تلو ۲ داره ولی از نظر داستان به شدت سیف پیش میره و اصلا رویه خفن گاد ۲۰۱۸ رو پیش نمی‌گیره. یا اینکه یکسری طنز و خوشمزگی‌ها داخل بازی دیده میشه که به نظرم به دنیای گاد با ابهت کریتوس نمیخوره. توجه کنین من به نظرم گاد ۲۰۱۸ یکی از بهترین بازی‌های تاریخه و اصلا مشکلی با فرمول گادهای جدید ندارم.
شما براساس یکسری شخصیت‌های غیر استریت میگید تلو ۲ ووکه ولی به نظر من اون ووکیسم به هیچ وجه بر ضد دنیای بازی تبدیل نمیشه. مقدار خشونتی که داخل تلو ۲ وجود داره شاید توی ۹۹ درصد بازی‌های دیگه نیست و تصمیمات ریسکی خاص خودشم داره. حتی سر یکسری مسائل مثل خشونت علیه حیوانات ریخته بودن سر بازی و از هر طرف بهش حمله می‌کردن.
خشونت رو‌ عریان نشون میده و آرت دیرکشن بازی در بهترین حالت خودشه و رنگ‌های عجیب غریب مزخرف پیدا نمیشه داخلش.

من حاضر بودم رگناروک چندتا شخصیت همجنسگرا (البته با شخصیت‌پردازی درست) می‌داشت ولی از نظر فضاسازی و کیفیت داستان و تصمیمات همون روند سابق رو ادامه میداد.

مشکلی که الان داخل سونی هست اون ووکیسم داخل فرهنگ بازیسازیه تا ووکیسم داخل بازی. همین داخل ولوورینم هست.
چندتا شخصیت گی مشکلی نداره اگه تو ویژن خاص خودتو داشته باشی و بازی همه‌پسند نسازی و رکورددار تعداد انیمیشن‌های مرگ باشی.
یه جلوه خیلی ناچیزی از ووک رو به صورت بصری ما میبینیم. اتفاقا ووک اصلی تو بطن آثار داره لحاظ میشه. در اصل اینی که تو میگی کاملا به خاطر ووکیسمه. اینکه پیکسار و دیزنی چندین سال چیزی به اسم آنتاگونیست رو از داستانشون حذف کردن به خاطر ووک بود. دقیقا کاری که ناتی داگ تو داستان تلو 2 کرد هم به خاطر ووکیسم بود :D رگناروک به خاطر ووک بود. اسپایدرمن و کاراکتر مری جین به خاطر ووک بود.

کلا همیشه میگم تقلیل دادن ووک به چهار تا کاراکتر کچل و گی و چپ و چول یه لطفه در حق سازنده ها. حتی کیفیت پایین و عدم تحول و پیشرفت تو ساختار آی پی ها هم به خاطر همین مسائل و رانتی شدن حضور تو استدیوهاس.
نمیتونی بگی کاش چهار تا شخصیت اینجوری بودن ولی بازی فلان بود. اینا یه پکیجه. پیامد های این تفکر یه بخشیش میشه طراحی کاراکتر، یه بخشیش میشه داستان، یه بخشیش میشه ساختار گیم پلی، یه بخشیش میشه ناکارآمدی و افت راندمان و افزایش هزینه.

اصلا ملت نمیدونن مشکل گادا جدید چیه من حاظرم کریتوس گی بشه ولی بازی برگرده به سطح خشونت و حماسی بودن نسخه های یونان با پشم ریزون ترین و دارک ترین اتمسفر ! لامصب ما میخوایم گاد اف وار بزنیم نه شرک !!!

خب امیر خان همون بالاتر آخرش گفتم.
شما وقتی میای یه Protagonist بازی رو تبدیل میکنی به یه زن، از اونور مجبور میشی Antagonist هم تبدیل به زن کنی! چرا چون تقابل مرد با زن خوب نیست. و همین باعث میشه نویسنده بازی به صورت دیفالت antagonist بازی هم مثل protagonist ش زن کنه. حتی اگه زن نباشه مجبور میشه برای بازی یه انتاگونیست "احمق" بنویسه تا مبدا به کسی بر نخوره.

نویسندگی های این مدلی باعث میشه کیفیت کار بیاد پایین، چون نویسنده مجبوره باید توی یه چهارچوب مشخص نویسندگی کنه و این یعنی محدودیت.
این دقیقا همون "سیف" و "ریسک نکردن" هستش که میگی. صرفا اینکه بیایم شخصیت اصلی نسخه قبل رو اول بازی بکشیم که نشد ریسک!

مشکل لست 2 دقیقا همینه. دوتا لگد به اونیکی چپ وایستاده میزنه و دوتا دیگه به اونیکی سمت راست.
بازی از نظر ویژوال و گیمپلی 10/10 ولی از منظر دنیا سازی هیچ معنی نداره شاهد اتفاقات همچین اشخاصی توی بازی باشیم. انتظار هم نمیره بازی آخرالزمانی بیاد از رنگهای شاد استفاده کنه.
مشکل اینجاست جاش باشه استفاده میکنن، دقیقا مثل همین Laufey :D
همین لائوفی رو ببین. فی داخل قفس توی همچون جای وحشتناکی گیر افتاده و امکان مرگش هست بعد شخصیت مکعب و روبان شروع می‌کنن دیالوگای لایت و فان میگن که به نظرم اصلا به یک گاو نمیان و بیشتر به درد بازی‌های اینسامنیاک میخورن. خب همون فرهنگ اینجا قشنگ به فضاسازی آسیب زده دیگه. تو همینو مقایسه کن با جایی که الی و دینا توسط جردن اسیر گرفته شدن.
دلیلش اینه Santa Monica دیگه ایده ای برای ساخت بازی جدید نداره. رو آوردن به مکعب و این داستانها از همسر کریتوس.

با اینی که میگی من موافقم نیستم
لست 1 و 2 هر دو محیط آخرالزمانی و باید اتمسفر مرده و تاریک و خشکی داشته باشن.
مثلا بازی بعدی ناتی داگ که Sci-fi خب معلومه محیط قرار تنوع رنگی بیشتری نسبت به لست ها داشته باشه.

برای من اون هدف و دنیا سازی سازنده مهمه و برای همین چه Laufey و چه پارت 2 هردو توی یه دسته قرار میگیرن.
حالا یکی با محیط رنگی و شاد و اونیکی با محیط خاکستری و دارک :-"

اصلا ملت نمیدونن مشکل گادا جدید چیه من حاظرم کریتوس گی بشه ولی بازی برگرده به سطح خشونت و حماسی بودن نسخه های یونان با پشم ریزون ترین و دارک ترین اتمسفر ! لامصب ما میخوایم گاد اف وار بزنیم نه شرک !!!
گی شدن کریتوس یه مثال بود، بنظرم یکم پست هارو با کانتکست بخون.

من می خواستم god of war 2018 رو مثال بزنم و بگم تم last of us 2 واقعا دارک و لطمه ای وارد نمیکنه ،از اون طرف شخصا موافق نیستم گی گیه و مرد و زن هم نداره
یاد سکانس تونی سوپرانوز افتادم:D
View attachment 424195
ببین اینکه ماها به عنوان مرد استریت از دوتا زن خوشمون میاد بهونه ای میشه برای اینکه توی فلان قسمت سریال تلو صحنه گی دوتا مرد رو ببینم.
نمیشه که یه چیزی خوب یا بد بودنشون بر اساس گرایش جنسی ما فرق کنه! :D

توی زبان انگلیسی هر رابطه ای با همجنس چه دوتا مرد و چه دوتا زن گی تلقی میشه. حالا چون ما استریتیم و بدمون نمیاد دلیل نمیشه من ووک بودن تلو پارت 2 رو نا دیده بگیرم :D

خب امیر خان همون بالاتر آخرش گفتم.

این دقیقا همون "سیف" و "ریسک نکردن" هستش که میگی. صرفا اینکه بیایم شخصیت اصلی نسخه قبل رو اول بازی بکشیم که نشد ریسک!

مشکل لست 2 دقیقا همینه. دوتا لگد به اونیکی چپ وایستاده میزنه و دوتا دیگه به اونیکی سمت راست.
بازی از نظر ویژوال و گیمپلی 10/10 ولی از منظر دنیا سازی هیچ معنی نداره شاهد اتفاقات همچین اشخاصی توی بازی باشیم. انتظار هم نمیره بازی آخرالزمانی بیاد از رنگهای شاد استفاده کنه.
مشکل اینجاست جاش باشه استفاده میکنن، دقیقا مثل همین Laufey :D

دلیلش اینه Santa Monica دیگه ایده ای برای ساخت بازی جدید نداره. رو آوردن به مکعب و این داستانها از همسر کریتوس.

با اینی که میگی من موافقم نیستم
لست 1 و 2 هر دو محیط آخرالزمانی و باید اتمسفر مرده و تاریک و خشکی داشته باشن.
مثلا بازی بعدی ناتی داگ که Sci-fi خب معلومه محیط قرار تنوع رنگی بیشتری نسبت به لست ها داشته باشه.

برای من اون هدف و دنیا سازی سازنده مهمه و برای همین چه Laufey و چه پارت 2 هردو توی یه دسته قرار میگیرن.
حالا یکی با محیط رنگی و شاد و اونیکی با محیط خاکستری و دارک :-"

گی شدن کریتوس یه مثال بود، بنظرم یکم پست هارو با کانتکست بخون.

ببین اینکه ماها به عنوان مرد استریت از دوتا زن خوشمون میاد بهونه ای میشه برای اینکه توی فلان قسمت سریال تلو صحنه گی دوتا مرد رو ببینم.
نمیشه که یه چیزی خوب یا بد بودنشون بر اساس گرایش جنسی ما فرق کنه! :D

توی زبان انگلیسی هر رابطه ای با همجنس چه دوتا مرد و چه دوتا زن گی تلقی میشه. حالا چون ما استریتیم و بدمون نمیاد دلیل نمیشه من ووک بودن تلو پارت 2 رو نا دیده بگیرم :D
کشتن شخصیت اصلی نسخه قبل و از وسط بازی کنترل قاتلش رو بهت دادن اگه ریسک نیس پس چیه؟ :)) فکر کنم سر تعاریف یکم مشکل داریم و تمام ریسک‌هارو هم میشه با این لحن زیر سوال برد. خیلی با این بحث موافق نیستم.
اوکی یجورایی این بحث ما مربوط به سبک و تم بازی میشه ولی ناتی‌داگ توی اینترگلکتیک هم خیلی واضحه که با وجود رنگ‌های بیشتر بازم سراغ بحث جدی‌تری رفته و نسبت به لائوفی واضحا بازی دارک‌تریه. حتی یکسری شایعات وجود داره که المان‌های ترسناک هم به شدت داره.
چون داخل لائوفی، پروتاگونیست عوض شده من دیگه مشکلی با فانتزی‌تر شدن و دیالوگ‌های شاد و شنگول ندارم ولی اسم بازی گاد آو وار که هست. نیست؟
کنار کریتوس که این دیالوگا و سر میز افطار نشستن خیلی فول و عجیب غریب بود. قشنگ تاثیر منفی رو شخصیت کریتوس صرفا با وجود داشتن داخل همچون فضایی میزاشت.
بعد یه مشکل دیگه که هست اینه که صرف رنگی بودن هیچ اشکالی رو ایجاد نمی‌کنه و مثلا جی‌تی‌ای هم با وجود رنگی بودن به شدت آرت دیرکشن خفنی داره. تلو ۲ هم به سری محیط‌های رنگی و خوشگل داشت.
این چیزی که داخل ولوورین و لائوفی (دوتا ویدیوی آخر و لباس دیلاکس) می‌بینیم مشکل رنگی‌تر شدن بازی نیست و یجورایی بدسلیقگیه. اون چه رنگ بنفش مزخرفیه که روی لباس نسخه دیلاکس استفاده کردی؟ (لباسی که باید قشنگ‌ترین لباس بازی باشه)

کشتن شخصیت اصلی نسخه قبل و از وسط بازی کنترل قاتلش رو بهت دادن اگه ریسک نیس پس چیه؟ :)) فکر کنم سر تعاریف یکم مشکل داریم و تمام ریسک‌هارو هم میشه با این لحن زیر سوال برد. خیلی با این بحث موافق نیستم.
اوکی یجورایی این بحث ما مربوط به سبک و تم بازی میشه ولی ناتی‌داگ توی اینترگلکتیک هم خیلی واضحه که با وجود رنگ‌های بیشتر بازم سراغ بحث جدی‌تری رفته و نسبت به لائوفی واضحا بازی دارک‌تریه. حتی یکسری شایعات وجود داره که المان‌های ترسناک هم به شدت داره.
نه نگرفتی امیر جون
من دارم میگم در کنار این موضوعی که گفتم:

بیای شخصیت اصلی رو همون اولش بکشی، به این نمیگن "بازی پر ریسک" چون داری دو قدم رو به جلو میذاری و بعدش دو قدم دیگه رو به عقب. گرفتی منظورمو؟ توی اسکیل کلی بازی پر ریسک نیست چون داری یه دنیایی میسازی که از خیلی جهت های دیگه دست نویسنده رو بستی.
حالا چرا گیر دادی به این ریسک کردن ناتی داگ؟ مثلا نمیتونن بدون داشتن شخصیت چپ توی بازیشون "ریسک" کنن؟ :D
چون داخل لائوفی، پروتاگونیست عوض شده من دیگه مشکلی با فانتزی‌تر شدن و دیالوگ‌های شاد و شنگول ندارم ولی اسم بازی گاد آو وار که هست. نیست؟
کنار کریتوس که این دیالوگا و سر میز افطار نشستن خیلی فول و عجیب غریب بود. قشنگ تاثیر منفی رو شخصیت کریتوس صرفا با وجود داشتن داخل همچون فضایی میزاشت.
بعد یه مشکل دیگه که هست اینه که صرف رنگی بودن هیچ اشکالی رو ایجاد نمی‌کنه و مثلا جی‌تی‌ای هم با وجود رنگی بودن به شدت آرت دیرکشن خفنی داره. تلو ۲ هم به سری محیط‌های رنگی و خوشگل داشت.
این چیزی که داخل ولوورین و لائوفی (دوتا ویدیوی آخر و لباس دیلاکس) می‌بینیم مشکل رنگی‌تر شدن بازی نیست و یجورایی بدسلیقگیه. اون چه رنگ بنفش مزخرفیه که روی لباس نسخه دیلاکس استفاده کردی؟ (لباسی که باید قشنگ‌ترین لباس بازی باشه)
ببین به نظرم من دوتا گاد قبلی بازیهای خوبین ولی نویسندگی یا داستان خیلی خفنی هم ندارن. یعنی کلا سطح Santa Monica همینه و ربطی به ووک شدنشون نداره.

چیزیکه واضح توی نصف موارد نظرمون متفاوته.
برای من یه اثری میتونه خیلی خوب باشه ولی دنیا و شخصیت های ووکی و چپی مثل لست پارت 2
یه اثری مثل گاد جدید میتونه از همه لحاظ چون ضعیف تر هست و ایراداتش بیشتر به چشم میاد اون هم میتونه ووک و چپی باشه.

یعنی قرار نیست صرفا بخاطر محیط دارک بگیم بازی ووک نیست. پس:
1. یه بازی میتونه با محیط دارک و جدی ووک باشه! (مثل لست پارت 2)
2. یه بازی میتونه با محیط رنگی و شاد هم ووک باشه! (مثل گاد لوفی)
3. یه بازی میتونه ریسک هم کرده باشه و باز ووک باشه! (مثل لست پارت 2)
4. یه بازی میتونه بدون ریسک باشه ولی باز هم ووک باشه! (مثل گوریلاگیمز)

خلاصه حرف من استودیو های سونی (حالا یکی با شدت کمتر یا بیشتر یا با تم دارک یا رنگی :D) دچار این غده های سرطانی چپ و ووک شدن. یه جاهایی واقعا به چشم نمیاد مثل Ghost of Yotie بازیهای خوبین و کسی مشکلی نداره.

من این بحث رو با این جمله تموم میکنم!

هایپ زمان Uncharted 4 یا زمان معرفی GoW 2018 رو مقایسه کن با Intergalactic و Laufey اصلا قابل مقایسه نیست. :D
حالا بیایم بگیم چون سانتا با لوفی ریسک کرده و فلان بیخیال آقا ... :D

• Like
Reactions: last of amir
نه نگرفتی امیر جون
من دارم میگم در کنار این موضوعی که گفتم:

بیای شخصیت اصلی رو همون اولش بکشی، به این نمیگن "بازی پر ریسک" چون داری دو قدم رو به جلو میذاری و بعدش دو قدم دیگه رو به عقب. گرفتی منظورمو؟ توی اسکیل کلی بازی پر ریسک نیست چون داری یه دنیایی میسازی که از خیلی جهت های دیگه دست نویسنده رو بستی.
حالا چرا گیر دادی به این ریسک کردن ناتی داگ؟ مثلا نمیتونن بدون داشتن شخصیت چپ توی بازیشون "ریسک" کنن؟ :D

ببین به نظرم من دوتا گاد قبلی بازیهای خوبین ولی نویسندگی یا داستان خیلی خفنی هم ندارن. یعنی کلا سطح Santa Monica همینه و ربطی به ووک شدنشون نداره.

چیزیکه واضح توی نصف موارد نظرمون متفاوته.
برای من یه اثری میتونه خیلی خوب باشه ولی دنیا و شخصیت های ووکی و چپی مثل لست پارت 2
یه اثری مثل گاد جدید میتونه از همه لحاظ چون ضعیف تر هست و ایراداتش بیشتر به چشم میاد اون هم میتونه ووک و چپی باشه.

یعنی قرار نیست صرفا بخاطر محیط دارک بگیم بازی ووک نیست. پس:
1. یه بازی میتونه با محیط دارک و جدی ووک باشه! (مثل لست پارت 2)
2. یه بازی میتونه با محیط رنگی و شاد هم ووک باشه! (مثل گاد لوفی)
3. یه بازی میتونه ریسک هم کرده باشه و باز ووک باشه! (مثل لست پارت 2)
4. یه بازی میتونه بدون ریسک باشه ولی باز هم ووک باشه! (مثل گوریلاگیمز)

خلاصه حرف من استودیو های سونی (حالا یکی با شدت کمتر یا بیشتر یا با تم دارک یا رنگی :D) دچار این غده های سرطانی چپ و ووک شدن. یه جاهایی واقعا به چشم نمیاد مثل Ghost of Yotie بازیهای خوبین و کسی مشکلی نداره.

من این بحث رو با این جمله تموم میکنم!

هایپ زمان Uncharted 4 یا زمان معرفی GoW 2018 رو مقایسه کن با Intergalactic و Laufey اصلا قابل مقایسه نیست. :D
حالا بیایم بگیم چون سانتا با لوفی ریسک کرده و فلان بیخیال آقا ... :D
با اون پاراگراف آخرت یکم مشکل دارم. اینترگلکتیک که یه نیو ای پیه و مسلما قرار نیس با هایپ انچ 4 توی این مرحله یکی باشه. لائوفی هم چون کریتوس نیست خیلی ضربه خورد. احتمالا اگر این یکی گاد هم با کریتوس معرفی میشد خیلی خیلی تاثیرگذاری بیشتری رو گیمرا می‌داشت. ینی میگم مشکل نبود هایپ، ووک بودن نیست و بیشتر به نبود کریتوس برميگرده.
انچارتد 5 هم اگر حرکت عجیب غریب حرص دراری توش درنیاورده باشن احتمالا اون هایپ رو داشته باشه.

بعد تفاوتمون اینه که من بین ووکها تفاوت قائل میشم و یک ووک رو به ووک دیگری ترجیح میدم :D ترجیح میدم بازی ووکی که بازی میکنم جدا از ووک بودنش حرف جدیدی هم برای زدن داشته باشه.

بعد اینکه سانتا همیشه همین بوده مخالفم.
به نظرم گاد 2018 قشنگ یک سر و گردن از نظر نویسندگی ازین لائوفی و رگناروک بهتره. تو 2018 طرف 20 ساعت پیش زمینه می‌چینه تا به جای بوی به پسرش بگه سان. اینجا تو دو ثانیه روبان به فی اعتماد میکنه و خیلی راحت شمشیر رو به دستش میده.

• Like
Reactions: only sony
خب بازی رو 16 سال دیرتر بازی کردی میخوای تو ذوقت نخوره؟ :D مثل این میمونه من 2010 مدال PS1 رو برای اولین برم بگم واقعا خیلی منسوخه و اصلا جذاب نیست و تو ذهنم از نظر گیمپلی با Black Ops 1 که تازه اومده مقایسه ش کنم.

تو چه گیمی چیزی نزدیک به نبرد کرنوس و کریتوس دیدی که حتی برات خفن هم نبوده؟ (روی کنسولی با 256mb وی رم)

View attachment 424165

در گذر زمان سازنده ها هم تنبل شدن هم دُزد! :D کاری به مدیریت افتضاح سونی و مایکرو ندارم، ولی اگه تعديل نیروهای سنگین اخیرشون آدم های گشاد و بی‌حال استودیوها رو نشانه رفته باشه خیلی عمل پسندیده ای بوده. مثلا اگه فردا روزی طراح کاور همین لاوفی هم تعدیل شد باعث میشه بقیه به خودشون بیان که طرح جنریک و نپخت تحویل ندن.
بازی که خیلی زود منسوخ شه حتماً یه مشکلاتی داشته که ماندگار نشده بازی بیشتر به خاطر خشونت زیاد و صحنه های اپیکی که داشت معروف شد این بازی هم که چندسال دیرتر عرضه میشد احتمالاً شکست میخورد.بازی خوب باید همیشه موندگار باشه به نظرم. رزیدنت اویل 4ر و انچارتد 2 سال ها بعد عرضه من بازی کردم الانم بازی کنی خوبه تو ذوق نمیزنه چیزی.اون مبارزه کرونوس هم بیشتر پلتفرمینگ بود من جذبش نشدم.و اینکه گاد 2 از گاد3 بهتر بود البته برای نظر دقیق یه بار دیگه گاد 2 رو بازی کنم.این گیم پلی گاد او وار جدید بهترین چیزیه که ساختن و این گیم پلی رو بیارن تو نسخه های قدیمی خیلی چیز خفنی میشه ریمیک یک به یک مطمینا شکست میخوره

بازی که خیلی زود منسوخ شه حتماً یه مشکلاتی داشته که ماندگار نشده بازی بیشتر به خاطر خشونت زیاد و صحنه های اپیکی که داشت معروف شد این بازی هم که چندسال دیرتر عرضه میشد احتمالاً شکست میخورد.بازی خوب باید همیشه موندگار باشه به نظرم. رزیدنت اویل 4ر و انچارتد 2 سال ها بعد عرضه من بازی کردم الانم بازی کنی خوبه تو ذوق نمیزنه چیزی.اون مبارزه کرونوس هم بیشتر پلتفرمینگ بود من جذبش نشدم.و اینکه گاد 2 از گاد3 بهتر بود البته برای نظر دقیق یه بار دیگه گاد 2 رو بازی کنم.این گیم پلی گاد او وار جدید بهترین چیزیه که ساختن و این گیم پلی رو بیارن تو نسخه های قدیمی خیلی چیز خفنی میشه ریمیک یک به یک مطمینا شکست میخوره

برادر شما داری نظر شخصیتو تعمیم میدی
من ریمستر گاد ۳ رو سال ۲۰۲۰ بازی کردم و برام از گاد ۲۰۱۸ بهتر بود
حتی چند تا ازدوستام که تازه پلی فایو کرفتن امسال بازی کردن و اصلا پشماشون ریخته

بشدت بازی خفنیه حتی با معیارهای الان

انجمن چهارتا گیمر دختر داشت این بحث‌ها خیلی متفاوت‌تر بود :دی male gaze چیزیه که دنیای امروزی میخواد از صنعت گیم حذفش کنه یا حداقل به پایین‌تری حد خودش برسونه، مگر اینکه بخوای بازی‌ها رو هم دسته بندی جنسیتی کنی :دی یک نگاه و مقایسه مارکت صنعت گیمینگ بندازین متوجه میشین که چقدر ازون نسل ۷ بزرگتر شده

انجمن چهارتا گیمر دختر داشت این بحث‌ها خیلی متفاوت‌تر بود :دی male gaze چیزیه که دنیای امروزی میخواد از صنعت گیم حذفش کنه یا حداقل به پایین‌تری حد خودش برسونه، مگر اینکه بخوای بازی‌ها رو هم دسته بندی جنسیتی کنی :دی یک نگاه و مقایسه مارکت صنعت گیمینگ بندازین متوجه میشین که چقدر ازون نسل ۷ بزرگتر شده
بیخیال بابا. این سسشعر های Male Gaze چه کوفتیه. حالا دختر هم باشه یا نباشه من و شما میخوام ۷۰ دلار بدیم. این بازی هم گیمپلی خفنی داره، مشکل اینجاست بشدت طراحی نچسبی کرکترا(بخصوص اون مکعب) و همچنین حس این رو میده خیلی نسخه ضروری نیست.

• Like
Reactions: Coffee Addicted
پس برا همینه male gaze رو کمتر میکنن فروش هم میره تو قعر جدول؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or