Kratos-_-0_0
کاربر سایت
تمام ترسم پیوند خوردن این با 300 و جریان ایران و نفرت و این حرفها بود که متاسفانه تحقق پیدا کردالبته باز خوبه در حد یه اسکین برای مولتیه ولی اگر نبود خیلی بهتر بود
![]()
احسان اصلا ربطی به ایران و ضد ایرانی بودن به خدا نداره !! نگاه کن منم وقتی 300 اودم خیلی ناراجت شدم و گفتم اینا دیگه توهین و بی شعوری رو به نهایت رسوندن ولی خب با تحقیق هایی متوجه شدم 300 فقط یه کمیک بوک هست و برای سرگرم کردنه و ممکنه چیز های دیگه ای پشت دست داشته باشه ولی خب نهایتش همون روایت یه داستان تخیلی هست و چیز خاصی نیست . در کل میخوام بگم زیاد بهش اهمیت نده چون مهم نیست .تمام ترسم پیوند خوردن این با 300 و جریان ایران و نفرت و این حرفها بود که متاسفانه تحقق پیدا کردالبته باز خوبه در حد یه اسکین برای مولتیه ولی اگر نبود خیلی بهتر بود
![]()
اقا من همینجا نشستم تا لینک بدون قیلترم نزارین از جام تکون نمی خورم![]()
احسان اصلا ربطی به ایران و ضد ایرانی بودن به خدا نداره !! نگاه کن منم وقتی 300 اودم خیلی ناراجت شدم و گفتم اینا دیگه توهین و بی شعوری رو به نهایت رسوندن ولی خب با تحقیق هایی متوجه شدم 300 فقط یه کمیک بوک هست و برای سرگرم کردنه و ممکنه چیز های دیگه ای پشت دست داشته باشه ولی خب نهایتش همون روایت یه داستان تخیلی هست و چیز خاصی نیست . در کل میخوام بگم زیاد بهش اهمیت نده چون مهم نیست .
برای چی من که بازی کردممثه اينكه هيچكدومتون اولين گاد اف وار psp رو بازي نكرديد؟:d
اسمش چي بود؟![]()
برای چی من که بازی کردم
اسمش هم Chains of Olympus بوده

درست به یاد ندارم فقط یادم هست لباس سرباز هاش سیز یا ابی بود:dاز اکجا فهمیدی به ما حمله کردهاولاش يادته؟
كريتوس حمله كرده بود به فارسها
منظورم كلا اينه كه سانتا مونيكا هم حتي به ايرانيا رحم نميكنه مثه دايس:d