God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
خب ظاهرا میتونید بازی رو از گیم استاپ پیش خرید کنید و یسری چیز میز:dاضافه بگیرید که متاسفانه اون اسکین مولتی پلیر کذایی هم جزوش هست

به نظر من اگه تو نسخه چهارم این موارد رعایت شده باشه عالی میشه
1 حرکت دوربین به دلخواه با r3 (یعنی بتونی راحت هر جایی که دلت میخواد رو تماشا کنی)
2 از بین نرفتن دشمن یا حریف بعد از کشته شدن
3 یه مراحلی تو نسخه سوم بود که کاراکتر کریتوس خیلی کوچیک میشد و تقریبا از دید خارج بود اگه این مراحل نباشه خیلی خوبه
4 بتونی بازی رو تو پایانهای مختلف تموم کنی
5 خشونت بازی ادامه داشته بشه اما کمی هم ترس بهش اضافه کنن
حالا اینا نظر شخصیم بود و ممکنه کسی خوشش نیاد

1 حرکت دوربین به دلخواه با r3 (یعنی بتونی راحت هر جایی که دلت میخواد رو تماشا کنی)
2 از بین نرفتن دشمن یا حریف بعد از کشته شدن
3 یه مراحلی تو نسخه سوم بود که کاراکتر کریتوس خیلی کوچیک میشد و تقریبا از دید خارج بود اگه این مراحل نباشه خیلی خوبه
4 بتونی بازی رو تو پایانهای مختلف تموم کنی
5 خشونت بازی ادامه داشته بشه اما کمی هم ترس بهش اضافه کنن
حالا اینا نظر شخصیم بود و ممکنه کسی خوشش نیاد
GOW با این ویژگی هاش GOWئه!دوربین بازی،خشونت خاصش(خشونت خوب و باحالیه:d)طراحی دشمن ها...
اصلا GOW این المان هارو نداشته باشه سطحش در حد یه بازی متوسط رو به بالا میاد پایین:d:|!

تو این بازی به ایران یا ایران به انان حمله نمیکنه و کریتوس به ایران حمله نمیکنه اون که توی ارتش هسته کریتوس و با دشمنان میجنگه ارتشی در کنار یونان قدیم هسته اسم اش رو دیقیق نمیدونم ولی معروف به قوم وحشی ها بوده که درکنار پادشاهان قدیم بوده

---------- نوشته در 12:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:50 PM ارسال شده بود ----------

فیلم 300 تاریخ و برعکس کرده در اصلا 300 مردم ایرانی جلو ارتش اسکندر ویسادن و در تاریخ هم امده وذکر شده که در چند جا نزدیک به کشتن اسکندر هم شدن در کل بگم امیدورام توی خدای جنگ به ایران توهین نکنن و باز مانند btf3
نباشه

فکر کنم بربرها رو با پرژنز اشتباه گرفته اید ! :دی

300 هم بزرگنمایی و اغراق بیش از اندازه تنها شکست ایران در حمله تلافی جویانه به یونان در زمان خشایارشاه بوده ...

فکر کنم بربرها رو با پرژنز اشتباه گرفته اید ! :دی

300 هم بزرگنمایی و اغراق بیش از اندازه تنها شکست ایران در حمله تلافی جویانه به یونان در زمان خشایارشاه بوده ...
دقیق تو کامل من هم این رو میگم300 یک فیلم کاملا چرت و بی معنا بود خداکنه توی بازی خدای جنگ نیارن حمله به ایران رو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or