البته کیوان یادمون نره نسخه سوم کلاً از نظر لول دیزاین جای مانور بالایی نداشت (کوه المپ بود دیگه کلاً) ولی خُب Ascension به همون استج, رنگ بندی, نورپردازی , بک گراند و... بخش مبارزه با اون فیل ـه هم که بنگری شدیداً یاداور GOW 1 , 2 ـه, دستشون هم از این نظر خیلی باز تره!برای فن های GoW که Level Design نسخه سوم رو فاجعه سری می دونن من کلاهم رو به نشانه احترام بر می دارم...
دقیقا من هم همین احساس رو دارم، لول دیزاین این شماره (بخصوص ساختارش توی اون دموی محشر E3) کاملا حس شماره اول GoW رو تداعی می کرد واسم.
تِز جدیده کیوان ؟ Level Designing شماره سوم هم مثل عنوانهای قبلی عالی بود مشکلی نداشت اصلاً ! قبول دارم یه سری از مراحل شماره های 1 و 2 فوق العاده طراحی شده بودن ولی ضایع کردن GOW III توی این زمینه به خاطر بهترین بودن طراحی مراحل 1و 2 جداً بی انصافیه .برای فن های GoW که Level Design نسخه سوم رو فاجعه سری می دونن من کلاهم رو به نشانه احترام بر می دارم...
دقیقا من هم همین احساس رو دارم، لول دیزاین این شماره (بخصوص ساختارش توی اون دموی محشر E3) کاملا حس شماره اول GoW رو تداعی می کرد واسم.
با توجه به تريلر مولتيش بايد خيلي خفن باشه:dخدا کنه مولتی شاخی داشته باشه . سولوش که همیشه خفنه ! فقط نگرانم مولتیش موفق نشه...
فقط همون یکی دو ساعت اول، مبارزه با پوسایدن خیلی خوب بود، بقیش واقعا بد بود. حالا به نظر تو خوب بود، باشه!تِز جدیده کیوان ؟ Level Designing شماره سوم هم مثل عنوانهای قبلی عالی بود مشکلی نداشت اصلاً ! قبول دارم یه سری از مراحل شماره های 1 و 2 فوق العاده طراحی شده بودن ولی ضایع کردن GOW III توی این زمینه به خاطر بهترین بودن طراحی مراحل 1و 2 جداً بی انصافیه .
فقط همون یکی دو ساعت اول، مبارزه با پوسایدن خیلی خوب بود، بقیش واقعا بد بود. حالا به نظر تو خوب بود، باشه!
so what about cronos?فقط همون یکی دو ساعت اول، مبارزه با پوسایدن خیلی خوب بود، بقیش واقعا بد بود. حالا به نظر تو خوب بود، باشه!