God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
بالاخره تریلر جدید اومد! البته همچنان بخش مولتی پلیر! اما ایندفعه Ares !
به نظر میاد بیشتر جادوهای مورد استفاده آتیشی باشن! من خودم احتمال میدادم آتیش مال هیدس باشه،ولی خوب مثل اینکه نیست :-" مثل اینکه این بشر یک سلاحی تو مایه های BOC هم داره(سلاح زنجیر دار!) البته تو اولین تریلر یکجا نشون داد هر 4-5 نفر اعضای گروه در اوردن این سلاح رو و زدن به چشم اون سایکلوپس بدبخت! :d حالا معلوم نیست مخصوص اینه یا نه :-" صبر میکنیم برای بتا :((
علاوه بر اینا یک مپ جدید هم نشون دادن! البته برای کسایی که GOW III رو بازی کردن آشناست! محل مبارزه ی کریتوس و هرکول !!!(یادش بخیر! چه بلایی سر هرکول اوردیم!>:) ) اون بالا هم(جایی که هرا نشسته بود توی GOW III ) هرکول ایستاده و داره مبارزه ی ملت رو اون پایین تماشا میکنه! :d مپ هم به نظر بزرگ نمیومد که بشه توش گشت زد و اینا! احتمالا یک حالت گلادیاتور مانندی داره و باید همینطور بزنیم همدیگه رو به فنا بدیم>:)

به شدت منتظریم!!! :d
فقط کاش از بخش داستانی هم یک چیزی نشون میدادن!:-s

http://www.gametrailers.com/videos/drwt6k/god-of-war--ascension-exclusive-ares-trailer

ولی بچه ها خداییش مرحله اول GOW3 با پوزیدون چه باحال بود!! خیلی زیبا کشید بیرون, پوزیدون رو, اصلا یه ابهتی داشت, من احساس غرور میکنم هروقت این مرحله رو میرم
من وقتی ناخون کرونوس رو از جا کندم :دی خیلی بیشتر حال کردم تا زمانی که با پوزایدن مبارزه می کردم . ضمن اینکه ازلحاظ Level Designing برترین نسخه هم دقیقا همین نسخه سوم بود .

این تریلر رو که دیدم خیلی هایپ زدم!!!
اصلا نمی تونم براش صب کنم. واقعا کسی دلش میاد این بازی رو اورجینال بازی نکنه و این مولتی بسیار ناز رو از دست بده

به نام خدا...

Types of Kratos

6ptv9qw7ww5lgbee1f5.jpg

کریتوسة:دی

p28y8kq0i7wpn13l2pe7.png

کریتوس کوچوله ی بابا...

7sejfo868aqya97f3l5.jpg

اینم داش آرس که امروز چشمان به روی زیبای ایشون باز شد : دی

os9qz8ahl387syzsjp3c.jpg

Nariko Vs Kratos

5xdmlt6l5wechner6ad.jpg

یک سری چیز دیگه! :d
توی برنامه ی GT TV علاوه بر اون تریلر مربوط به آریس،چیزای دیگه هم نشون دادن! یکی از اینا این صحنه هست(و صحنه های بعدش :d ) :

اینطور که به نظر میرسه اینجا،جاییه که انتخاب میکنیم به کدوم خدا خدمت خواهیم کرد! همینطور که میبینید مجسمه های آریس،هیدس،زئوس و پوسایدون هم اینجا هستن.کاراکتر هم اینجا هیچی نداره! :d
علاوه بر این توی چیزی که نشون دادن اینجا مثل اینکه بخش تمرینی هم بود!(احتمالا بعد از انتخاب یکی از اون 4 تا) چون سمت راست تصویر یک سری راهنمایی ها و آموزش ها رو نوشته بود! :d (خوبه بخش تمرینی داره :d )

چیز دیگه ی جدیدی که نشون دادن اون مرحله ی هرکول بود! این مرحله بر پایه ی Free for All هست. تعداد بازیکن ها هم 4 نفر هست! و به صورت خیلی خفنی از خجالت هم در میان! :d
+ هرکول هم گاهی اوقات میپره پایین و با اون سلاح هاش ضربه میزنه به زمین که یک موج ایجاد میکنه(مثل R2ـی که توی GOW III با این سلاح میزدیم) که خوب مسلما باید با پریدن جاخالی بدیم :d

اگر مثل آنچارتد3 برای هرکاری که میکنیم مدالی چیزی(+ XP اضافه دیگه :d ) بده عالیه! :d چون اینجا هم روی صفحه گاهی اوقات نوشته های مثل Vengeance یا Nemesis میومد اما شکل مدال و این چیزا نداشت(همه ی بازی ها این چیزا رو دارن البته :d ) اگر برای هر کدوم طراحی خاصی گذاشته باشن عالیه! :d

مولتی پلیر بازی اینجور که از شواهد پیداست داره فوق تصور عمل می کنه ! شاید یکی از کسایی که با مولتی پلیر توی این سری مخالف بود ، شخص خودم بود ! ولی الان دارم کم کم پشیمون می شم !

مولتی پلیر بازی اینجور که از شواهد پیداست داره فوق تصور عمل می کنه ! شاید یکی از کسایی که با مولتی پلیر توی این سری مخالف بود ، شخص خودم بود ! ولی الان دارم کم کم پشیمون می شم !

من قبلا مخالف بودم و الانم هستم نمیدونم چرا هیچ رقمه برای مولتی این عنوان هایپ نمیشم امیدوارم از اصل کاری که سینگل باشه غافل نشن متاسفانه الان فیس دوغ بازی پر شده از عکس و مطلب مولتی که نگران کنندست

بنده هم کاملا مولتی باز یرو تحریم میکنم و همه جوره هنوز نمیتونم ربط مولتی رو با این زانر و سبک سری ربط بدم !! خدا کنه سانتا اشتباه قدم برنداره !!

من قبلا مخالف بودم و الانم هستم نمیدونم چرا هیچ رقمه برای مولتی این عنوان هایپ نمیشم امیدوارم از اصل کاری که سینگل باشه غافل نشن متاسفانه الان فیس دوغ بازی پر شده از عکس و مطلب مولتی که نگران کنندست
با اعتقادی که به سانتا دارم هیچ جوره نگران بخش تک نفره نیستم . فقط برای این مخالف اضافه شدن بخش مولتی پلیر به این بازی بودم که احساس می کردم خواستگاه این بازی از ابتدا یه چیزه دیگه بوده و نمی تونه چنین چیزی رو بپذیره . ولی با تریلر ها و اطلاعاتی که از این بخش به دست اومده الان دقیقا دارم بر عکس این موضوع فکر می کنم ! و اعتقادم به سانتا هم دو برابر شد . به نظرم می تونه یکی از جذاب ترین بخش های بازی همین مولتی پلیر باشه .

چه خفنه ! :d دستت درد نکنه!>:d<
فقط مهرداد یک سؤال! این آرت رسمیه یا فن آرته ؟ آخه اون بنده خدایی که جلوی کریتوس هست شبیه یکی از خدایان مصر هست(اسمش رو یادم نیست ولی جزو اصلی هاست :d ) لباس هاشم چنین چیزی میگن :d

چه خفنه ! :d دستت درد نکنه!>:d<
فقط مهرداد یک سؤال! این آرت رسمیه یا فن آرته ؟ آخه اون بنده خدایی که جلوی کریتوس هست شبیه یکی از خدایان مصر هست(اسمش رو یادم نیست ولی جزو اصلی هاست :d ) لباس هاشم چنین چیزی میگن :d

رسمی نیست :d ماله یه بنده خدایه،دیدم کارش درسته:d گفتم بزارم اینجا بچه ها فیض ببرن :d عنوانشم Kratos vs Ra بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or