God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
اریا مجبوری بری دستگاه رو کپی خور کنی:d
دموش الان اومده برای ما کپی باز ها:>
حالا امشب شاید بازیش کردم

دستگاه کپی خور واسه فنای سونی افت داره :دی ، مگر اینکه 2 تا دستگاه داشته باشی یکی ارجینال یکی کپی خور :دی

====

من یه کنسول فت قدیمی چراغ زرد واسه این مواقع دارم و اون دموی E3 رو بازی کردم البته هارد اون کنسول خراب شده یکم سختی کشیدم . الان در شرایطی نیستم که توضیح بدم ، بزارین یه آبقندی چیزی بخورم میام توضیح میدم .

:worthy::thumbsup::shocked::punk::praying::lol:^#(^:-t~x(

=====

حاجی یه حرکتی به یه بدبخت زدم اونقدر ضربه زد که از شدت اصطکاکه ضربه ها آتیش گرفت یارو ....!

تنوع کمبو ها روانیم کرد . کریتوس یه حرکتایی میزنه که آدم میخاد بره از پیشونیش ببوسه . وااای وااااای اون شمشیرایی که از رو زمین ور میداره پرت کردم یارو میخکوب شد به دیوار .....

فییییییییییییییل ......!!!!!

چهره ی کریتوس خیلی زیباتر و پر جزئیات تر و تر و تمیز تر از 3 هست ( دیگه ببین این چیه )

پ.ن : خدا سایه ی سانتا مونیکا رو از سر ما کم نکنه . از الان دارم نسخه نهایی رو تو دستانم تجسم میکنم . خدا کنه قیمتش 250 تومن اینا نباشه .

پ.ن : پیشنهاد میکنم همه یه کنسول ارزون قدیمی واسه هک کردن و بازی کردنه این دمو تهیه کنن :دی

آخرین ویرایش:
دستگاه کپی خور واسه فنای سونی افت داره :دی ، مگر اینکه 2 تا دستگاه داشته باشی یکی ارجینال یکی کپی خور :دی

====

من یه کنسول فت قدیمی چراغ زرد واسه این مواقع دارم و اون دموی E3 رو بازی کردم البته هارد اون کنسول خراب شده یکم سختی کشیدم . الان در شرایطی نیستم که توضیح بدم ، بزارین یه آبقندی چیزی بخورم میام توضیح میدم .

:worthy::thumbsup::shocked::punk::praying::lol:^#(^:-t~x(

====

پ.ن : پیشنهاد میکنم همه یه کنسول ارزون قدیمی واسه هک کردن و بازی کردنه این دمو تهیه کنن :دی
باهات موافقم.. منم يه كپيخور و يكي اورجينال خوردارم:d
راستي اين دمو رو از كجا بگيرم؟

ورژن دموی GOW: ASCENSION برای دانلود در زیر گذاشتم:

دموی بازی همان قسمتی است که در E3 نمایش داده شد

این بازی روی 3.55,3.41,REBUG 4.21 تست شده(دستگاه های رفیقام ) با پچ جواب داده دوستان بدون پچ روی 4.30 تست کنن به ما هم بگن

GOD OF WAR ASCENSION V DEMO DOWNLAOD(کلیک کن)

دانلود پچ برای 4.21 , 3.55 , 3.41 (کلیک کن)

البته متاسفانه من اوریجی بازم:(

آخرین ویرایش:
دمو 5 دقیقه ای رو بازی کردم:
نقطه قوت بازی: اکشن سریع و بدون نقص و همچنین پیشرفت گرافیک نسبت به نسخه قبلی.
لحظه شماری میکنم:(( 3/13/2013

آخرین ویرایش:
عجب بد بختی ! ما که از اورجینال حمایت می کنیم تو کف بمونیم کپی باز ها حال کنن ! تغییر محسوسی در کمبوها دیده می شه ؟

آقا ما کپی باز نیستیم ، میخای عکس بازیای ارجینالمو بفرستم بهت :دی تو یه کنسول قدیمی بازی کردم دمو . چیزایی که PSN مارکتش نمیاد یا خیلی دیر میاد اون موقع به درد میخوره :دی

ینی تو تهران نمیتونی یدونه کنسول کهنه قدیمی پیدا کنی ؟ میخای من کنسول قدیمیمو بفرستم بهت :دی

من تو هیچ نسخه اینقدر تغییر کمبو ها رو احساس نکرده بودم . فوق العاده هست تنوعش .

آخرین ویرایش:
بارها گفتم الانم میگم,خیلیا مثل خودم به Tlou‏ چشم دوختن اما این بازی میترکونه,دقیقا موقع عرضه نسخه3 یادمه دوستان وقتی تریلرها رو میدیدن و حتی دمو رو هم بازی کردن گفتن بدرد نمیخوره,اما وقتی خود بازی اومد از زمین تا آسمون با دموش فرق میکرد,حالا خودتون حساب کنید!

واقعا عالی بود ، صدا گذاری و گرافیک به نظرم پیشرفت مناسبی داشته
طراحی کاراکتر هم خیلی خوب بود ، مخصوصا اون موجودی که شبیه فیل بود
کمبوها هم به نظرم بهتر شده ، یه سری خلاقیت هایی هم توی گیم پلی و روند مراحل دیده میشه
زمان دمو خیلی کوتاه هست ، کمتر از 30 دقیقه
در کل خوشم اومد ، منتظرش هستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or