God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
صفحه ی دوم هم اومد! :d
سه تا سؤال بود که جواب دادیم :-" (دوتاش تقلب :d ولی یکیش سخت بود دیشب هرچی سعی کردیم حدس بزنیم نشد! هرجا هم میگشتم ملت خودشون تو کفش بودن :d )
ولی چیا باز شد ؟ :d 2 تا تریلر! + یک سری Art از طراحی مراحل! + اون زره ـی که گفته بودم 300تا xp دیگه باید بگیرم! (البته این رو کد قراره بدن! :d )
این 2 تا تریلر یکیش یک صحنه ی باحاله حدود 40 ثانیه از مولتی،یکی دیگه مربوط به مراحل ساخت مرحله ی The Desert of Lost Souls ، همون مرحله ی معروف بخش مولتی هست! :d
برای کسایی که نتونستن این Comic رو بخونند و بازی کنند آپ نمودمشون :d

God of War_ Ascension - Bad *** Moments - Batter Up!.mp4

God of War_ Ascension - Unchained - The Desert of Lost Souls Part 1.mp4

این هم آرت ها :

درود بر شما...

در صفحه ی رسمی Facedogh بازی یک عکس با این موضوع آمده است:

این را می می شناسید؟ یک پیام مرموز برای کریتوس بالای کوه اولیپوس !

wn6nmcfvdu0vp70d23mr.jpg

آخرین ویرایش:
The Spartans and Trojans : نتایج بدست آمده در بتای اولیه

184841_295368863916088_1000184919_n.png

چه می کنه این کریتوس(واقعا بهترین کرکتر از نظر من!):

3f836rfm8r4ea2dqf1g6.jpg

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
خیلی عقبی :d
---
بالای صفحه یک ویدیو از پشت صحنه ی ساخت اون مرحله ی مولتی گزاشتم،مثل اینکه قسمت دومش هم اومده! فردا آپ میکنم :d

امیر علی جان این عکسی که گذاشتی مربوط به All Stars Battle Royal میشه. البته چون کریتوس توش هست ok اما گفتم که بدونید:دی اون خانوم مو قرمزه هم ناریکو هست:دی فکر کنم داره یک چیزی میپزه اینا بخورن:دی

آقا این دمویی که توی Total Recall هست ، یعنی داخل خود Blu-Ray گذاشته شده یا مثلاً کُدی چیزی هست و باید توی PSN بزنیم و دانلود کنیم ؟! :دی
اگه حالت اول باشه خیلی عالیه ! میشه راحت از این Blu-Ray های کپی گرفت و دمو رو تجربه کرد !
البته این طور که نوشته The offer is limited احتمالاً کُد هست. :(

آقا این دمویی که توی Total Recall هست ، یعنی داخل خود Blu-Ray گذاشته شده یا مثلاً کُدی چیزی هست و باید توی PSN بزنیم و دانلود کنیم ؟! :دی
اگه حالت اول باشه خیلی عالیه ! میشه راحت از این Blu-Ray های کپی گرفت و دمو رو تجربه کرد !
البته این طور که نوشته The offer is limited احتمالاً کُد هست. :(
Code ـه:دی!

Open Beta هم داره ؟
این PS3 ما بدجور داره خاک میخوره ...
برای بتا میتونی شانست رو اینجا امتحان کنی :
اینک یک سری توضیحات در مور اینکه ROTW چیه :d
http://forum.bazicenter.com/thread60421/page31/#post2295748

البته باید شانس بیاری بیفتی توی گروه اسپارتان ها،چون تروجان ها به شدت عقبن و عمرا به بتا نمیرسن! :d
منم نمیدونم یکهو چی شد اطلاعات بازیم ریست شد! و از گروه تروجان ها افتادم توی اون یکی گروه! >:)

این بخش مولتیش اسپلیت اسکرین نداره؟
biggrin1.gif
در این مورد چیزی ندیدم :d ولی فکر نمیکنم! میگردم ببینم چیزی گفتن در این مورد یا نه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or