God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
درسته که این بازی از نهایت قدرت کنسول استفاده میکنه؟!
قبلا هم گفته شد که نسخه های 1/2 از نهایت قدرت ps2 بهره بردن!

تقریبا هر انحصاری شاخ برای یه کنسول میاد این حرف ها هم هست ولی من که اصلا جدی نمیگیرم این حرفا رو واقعا نمیشه گفت در اینده:d چه چیزایی از تو این PS3در میاد!!

هرکی چشم دیدن این بازی رو نداره میاد یک چیزی میگه و میره زیاد بچه ها به این طور ادم ها دقیق نکنید واصلا پیام ها رو نخونید همیشه گفتم باز هم میگم زنده باد سونی و انحصاری های که شده کابوس جعبه 360 ها=))

هرکی چشم دیدن این بازی رو نداره میاد یک چیزی میگه و میره زیاد بچه ها به این طور ادم ها دقیق نکنید واصلا پیام ها رو نخونید همیشه گفتم باز هم میگم زنده باد سونی و انحصاری های که شده کابوس جعبه 360 ها=))
من PS3 ندارم. ولی قبول دارم که این یکی از بهترین هاست! شاید هم بهترین! آرزوی من این بازی و بقیه ی انحصاری های PS3

فیلم 300 تاریخ و برعکس کرده در اصلا 300 مردم ایرانی جلو ارتش اسکندر ویسادن و در تاریخ هم امده وذکر شده که در چند جا نزدیک به کشتن اسکندر هم شدن در کل بگم امیدورام توی خدای جنگ به ایران توهین نکنن و باز مانند btf3
نباشه

دقیق تو کامل من هم این رو میگم300 یک فیلم کاملا چرت و بی معنا بود خداکنه توی بازی خدای جنگ نیارن حمله به ایران رو

نه آقا هیچ خبری در حد بتل و این حرفها نیست :دی اگر سونی قرار بود راه بقیه رو پیش بگیره توی آنچارتد 3 روی نقشه ی دریک به جای گلف آو پرشیا یه چیز دیگه می نوشت :دی داستان سری گاو هم ربطی به قشون و قشون کشی نداره ! این فکر ِ اشتباهیه که به خاطر سیر داستانی شماره ی 1 بازی توی ذهن اکثریت جا افتاده . مسئله هم اینجاست که قرار بوده گاو با همون شماره ی 1 بازی پرونده ـش بسته بشه (اگر دقت کنید از اندینگ بازی تا ویدئو های اضافه هیچ کدوم نشونی از ادامه دادن نداره) بعد از تصمیم به ادامه ی سری یه سری از نکات گاو 1 دستخوش تغییر میشه ولی متاسفانه چون توی اینجا خیلی دقیق و ریشه ای همچین چیزهایی بررسی نمیشه (اگر هم بشه چند وقتیه که توی سایت ها شاهدش هستیم) همه ی ذهنیت ها همون قبلی هاست ! بله توی گاو 1 کریتوس یه فرد تشنه ی قدرت و خشن توصیف میشه کسی که خودش به هر جایی که دستش میاد حمله میکنه و حتی بعد از به خدمت ares در اومدن هم این وضع براش ادامه داره ولی مسئله اینجاست که این بخش شخصیتی کریتوس در آینده کامل حذف شده و بازیچه شدنش توسط خدایان جایگزینش شده . کریتوس قرار نیست با وحشی گری به هیچ جایی لشکر کشی کنه , تمام حوادث چیزیه که خدایان به زور کریتوس رو مجبور به انجامش میکنن :دی (ایشالا در آینده توی داستان کامل سری همه چیز رو براتون روشن میکنم)

البته احسان،بعید نیست توی این شماره ایرانی ها هم توی بازی باشنا! مثلا این طرح رو ببین (البته دیدی :d ) فیله نگون بخت در زره ایرانی :d
شایدم نباشن البته :-"

Attachments

• minotaur-sketches-003-2-929x1080.jpg
    minotaur-sketches-003-2-929x1080.jpg
    70.7 KB · مشاهده: 52
عیب نداره دیگه عزیز :) بزار خوشحال باشن 2تا انحصاری دارن هنوز و میتونن با بازی های مولتی مقایسه کنن اونارو

البته احسان،بعید نیست توی این شماره ایرانی ها هم توی بازی باشنا! مثلا این طرح رو ببین (البته دیدی :d ) فیله نگون بخت در زره ایرانی :d

نمی گم نیستن ! بالاخره بخشی از تاریخ باستان هستن :دی میگم قضیه لشکر کشی و تریپ 300 و بتل و اینا نخواهد بود :دی

از نمایش e3 تا حالا یک داشتید سر فیله بحث می کردید باو ول کنید:d

هفته آینده تو برنامه GTTV نمایش کاملی رو از بازی خواهیم دید .

غیر از اون ویدئو 6-7 دقیقه ای چیزی از گیم پلی بخش تک نفره ندیدیم و این منو بدجوری توی خماری گذاشته . یک حسی میگه با اختلاف از نسخه سوم حداقل بهتر میشه مخصوصاً در زمینه lvl designe :d !

هفته آینده تو برنامه GTTV نمایش کاملی رو از بازی خواهیم دید .

غیر از اون ویدئو 6-7 دقیقه ای چیزی از گیم پلی بخش تک نفره ندیدیم و این منو بدجوری توی خماری گذاشته . یک حسی میگه با اختلاف از نسخه سوم حداقل بهتر میشه مخصوصاً در زمینه lvl designe :d !
برای فن های GoW که Level Design نسخه سوم رو فاجعه سری می دونن من کلاهم رو به نشانه احترام بر می دارم:دی...
دقیقا من هم همین احساس رو دارم، لول دیزاین این شماره (بخصوص ساختارش توی اون دموی محشر E3) کاملا حس شماره اول GoW رو تداعی می کرد واسم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or