Kratos-_-0_0
کاربر سایت
تمام ترسم پیوند خوردن این با 300 و جریان ایران و نفرت و این حرفها بود که متاسفانه تحقق پیدا کرد البته باز خوبه در حد یه اسکین برای مولتیه ولی اگر نبود خیلی بهتر بود
احسان اصلا ربطی به ایران و ضد ایرانی بودن به خدا نداره !! نگاه کن منم وقتی 300 اودم خیلی ناراجت شدم و گفتم اینا دیگه توهین و بی شعوری رو به نهایت رسوندن ولی خب با تحقیق هایی متوجه شدم 300 فقط یه کمیک بوک هست و برای سرگرم کردنه و ممکنه چیز های دیگه ای پشت دست داشته باشه ولی خب نهایتش همون روایت یه داستان تخیلی هست و چیز خاصی نیست . در کل میخوام بگم زیاد بهش اهمیت نده چون مهم نیست .تمام ترسم پیوند خوردن این با 300 و جریان ایران و نفرت و این حرفها بود که متاسفانه تحقق پیدا کرد البته باز خوبه در حد یه اسکین برای مولتیه ولی اگر نبود خیلی بهتر بود
اقا من همینجا نشستم تا لینک بدون قیلترم نزارین از جام تکون نمی خورم
احسان اصلا ربطی به ایران و ضد ایرانی بودن به خدا نداره !! نگاه کن منم وقتی 300 اودم خیلی ناراجت شدم و گفتم اینا دیگه توهین و بی شعوری رو به نهایت رسوندن ولی خب با تحقیق هایی متوجه شدم 300 فقط یه کمیک بوک هست و برای سرگرم کردنه و ممکنه چیز های دیگه ای پشت دست داشته باشه ولی خب نهایتش همون روایت یه داستان تخیلی هست و چیز خاصی نیست . در کل میخوام بگم زیاد بهش اهمیت نده چون مهم نیست .
برای چی من که بازی کردممثه اينكه هيچكدومتون اولين گاد اف وار psp رو بازي نكرديد؟:d
اسمش چي بود؟
برای چی من که بازی کردم
اسمش هم Chains of Olympus بوده
درست به یاد ندارم فقط یادم هست لباس سرباز هاش سیز یا ابی بود:dاز اکجا فهمیدی به ما حمله کردهاولاش يادته؟
كريتوس حمله كرده بود به فارسها
منظورم كلا اينه كه سانتا مونيكا هم حتي به ايرانيا رحم نميكنه مثه دايس:d