God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
تمام ترسم پیوند خوردن این با 300 و جریان ایران و نفرت و این حرفها بود که متاسفانه تحقق پیدا کرد :( البته باز خوبه در حد یه اسکین برای مولتیه ولی اگر نبود خیلی بهتر بود 8-|

تمام ترسم پیوند خوردن این با 300 و جریان ایران و نفرت و این حرفها بود که متاسفانه تحقق پیدا کرد :( البته باز خوبه در حد یه اسکین برای مولتیه ولی اگر نبود خیلی بهتر بود 8-|

به طور حسابی از این اقدام سانتامونیکا ناراحت شدم!!!

حداقل اگه میخواستن از این شخصیت استفاده کنن نباید اسمی از اون فیلم برده میشد...توهین کردن به نژاد دیگه ای از جنایت هم بدتره...

خوبه همین چندروز پیش سالگرد مارتین لوترکینگ بود....واقعا شرم آوره!!!

دلخورتم سانتا مونیکا...)x

god-of-war-300-mp-skin.jpg

آخرین ویرایش:
احسان اصلا ربطی به ایران و ضد ایرانی بودن به خدا نداره !! نگاه کن منم وقتی 300 اودم خیلی ناراجت شدم و گفتم اینا دیگه توهین و بی شعوری رو به نهایت رسوندن ولی خب با تحقیق هایی متوجه شدم 300 فقط یه کمیک بوک هست و برای سرگرم کردنه و ممکنه چیز های دیگه ای پشت دست داشته باشه ولی خب نهایتش همون روایت یه داستان تخیلی هست و چیز خاصی نیست . در کل میخوام بگم زیاد بهش اهمیت نده چون مهم نیست .

آخرین ویرایش:
احسان اصلا ربطی به ایران و ضد ایرانی بودن به خدا نداره !! نگاه کن منم وقتی 300 اودم خیلی ناراجت شدم و گفتم اینا دیگه توهین و بی شعوری رو به نهایت رسوندن ولی خب با تحقیق هایی متوجه شدم 300 فقط یه کمیک بوک هست و برای سرگرم کردنه و ممکنه چیز های دیگه ای پشت دست داشته باشه ولی خب نهایتش همون روایت یه داستان تخیلی هست و چیز خاصی نیست . در کل میخوام بگم زیاد بهش اهمیت نده چون مهم نیست .

نه از اون لحاظ که بله :دی اینم در حد یه اسکین برای مولتی هست و اصلاً چیز توی چشمی نیست :دی روی صحبتم وطنی بود :دی از اونجا که این جور چیزا خیلی بزرگ میشه گفتم کاشکی همین یه ذره رو هم وارد بازی نمی کردن :دی

اولاش يادته؟
كريتوس حمله كرده بود به فارسها:-"
منظورم كلا اينه كه سانتا مونيكا هم حتي به ايرانيا رحم نميكنه مثه دايس:d
درست به یاد ندارم فقط یادم هست لباس سرباز هاش سیز یا ابی بود:dاز اکجا فهمیدی به ما حمله کرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or