God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
تریلر جدید ! :دی
البته چیز خیلی خاصی از بازی نشون نمیده و فقط یکی از دشمن های بازی به نام Fury رو نمایش میده که طراحی چندش ناک و جالبی دارن ! :دی
اسم دیگه Fury ها Erinyes هست و نحوه به وجود اومدنشون هم بسیار زیباست ! :-"
When the Titan Cronus castrated his father Uranus and threw his genitalia into the sea, the Erinyes emerged from the drops of blood

تریلر جدید ! :دی
البته چیز خیلی خاصی از بازی نشون نمیده و فقط یکی از دشمن های بازی به نام Fury رو نمایش میده که طراحی چندش ناک و جالبی دارن ! :دی
اسم دیگه Fury ها Erinyes هست و نحوه به وجود اومدنشون هم بسیار زیباست ! :-"
When the Titan Cronus castrated his father Uranus and threw his genitalia into the sea, the Erinyes emerged from the drops of blood

از دشمن جدید به شدت استقبال میشه در حد مرگ استقبال میشه ختی

god of war همیشه خوب بوده و خواهد بود مخصوصا این یکی که دیگه مولتی داره چه شود

---------- نوشته در 11:35 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:12 AM ارسال شده بود ----------

ولی از اولش معلوم بود اینا GOW4 رو واسه PS4 نگه داشتن

مگه من مردم بزارم این تاپکیک بره جز تاپکیک های گردوخاک خورده. یکی بیاد اینجا یه چیزی بگه اگرنه گریتوس بلای بدتر از خدایان رو سرمون میاره:d

برای من بهترین god of war همون god of war 1 بود طراحی محیط خوب(طراحی خوب محیط یونان قدیم) و بازی حماسی و درگیرکننده (همواره سربازان کریتوس درکوشه کنار بازی به جنگ با دشمن می پرداختند) ولی توی 2 و خصوصاً 3 توی یک محیط بسته بود و همواره تنها بودیم و دور خودمون می چرخیدیم.امیدوارم این بازی مثل 1 حماسی ومثل 2 نوآوری و مثل 3 صحنه های اکشن و گرافیک داشته باشه.

با خرید یک نسخه از فیلم Total Recall میتونید دمو بخش تک نفره بازی که پیشتر توی E3 دیدیم رو تجربه کنید .
8068737596_9a2d93b13c_z.jpg
Pick Up Total Recall on Blu-ray, Get the God of War: Ascension Single-Player Demo – PlayStation Blog

دو خبر جدید خوب و زیبا ولی گریه آور!

1. عکس Collector's Edition بازی اومد!

من میخوام! 8->خیلی خفنه!!! ^:)^کسی که این مجسمه رو داشته باشه + جعبه ی پاندورای GOW III رو دیگه واقعا از دنیا چی میخواد؟ :d
همینطور که قبلا هم اعلام شده بود این پک فقط 80 دلاره! (قیمتش عالیه! البته برای اینجاهای خیر،مشکل اینه دیرتر این چیزا میاد که خوب من نمیتونم صبر کنم براش! :(( )

2.هدایای پیش خرید بازی!!! 4تا Skin که مربوط به بخش MP بازی میشن! بازم من میخوام :((

برید تو کف این قهرمان های یونانی! چقدر خفنند! :d

و اینکه گفتند 15 اکتبر منتظر باشیم! برای این روز خبر بزرگی دارن! (شاید مربوط به بتای بازی باشه! )

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or