SNAKE 2007
کاربر سایت
اینم لینک گیم پلی e3 از ps store
http://poseidon.dl.playstation.net/...rldPremiere-HD720.mp4?product=008E&country=us
http://poseidon.dl.playstation.net/...rldPremiere-HD720.mp4?product=008E&country=us
خب همونطوری که گفتم دارم کل سری رو یه مروری میکنم و از اول میرم تا داستان بازی قشنگ دستم بیاد ، الان رسیدم به Ghost Of Sparta
اول از همه بگم که واقعا فراتر از حد انتظارم ظاهر شده ، اصلا توقع نداشتم این همه کیفیت بازی بالا باشه ( مخصوصا بعد از COO میگفتم فوقش در همین حد باشه ) ، دوتا نکته جالب رو دیدم که به نظرم گفتنشون خالی از لطف نیست ، مثل اینکه بروبچ توی سانتا ارادت خاصی به DMC دارن ( به به ، چی از این بهتر ، نشون میده چقدر انسان های فهمیده ایی هستن ) ، یکی از اچیو های بازی ( تموم کردن بازی روی درجه سختی Hard ) اسمش Zeus May Cry ـه که اشاره نسبتا مستقیمی به Devil May Cry داره
دومین نکته هم نیزه کریتوس و Spear Assault اونه ، مثل این کمبو دقیقا توی DMC هم وجود داره (البته توی DMC اسمش Million Stab ـه و یکی از معروفترین کمبوهای سری DMC حساب میشه ) همینطوریش نیزه کریتوس فوق العاده بود دیگه داشتن Million Stab اون رو تبدیل میکنه به یکی از محبوب ترین سلاح های من توی کل سری GOW >:d<
--------------------------------------------------------------------------
راستی سانتا در مورد کمبو های بازی توی این نسخه جدید چیزی نگفته ؟! اگه امکان کنسل کردن کمبو با Evade رو توی این نسخه بزارن خیلی خوب میشه ، اکثر اوقات وسط اجرا کردن کمبو متوجه میشی که یه دشمن دیگه میخواد بهت حمله کنه ولی کاری از دستت بر نمیاد که این موضوع خیلی رو اعصابه
نه آقا شایعه پراکنی نکن اون نیزه و کمبو هاش ربطی به DMC ندارن دی از این جور شباهت ها توی این سبک هست بالاخره این همه سلاح سرد و کمبو امکان اینکه یه حرکت بخواد شبیه دیگری باشه هست دی
حالا اون تروفی رو بگی یه چیزی ولی نیزه نه دی
خب همچین معلوماتی فقط از dmc فن ها در میاد دی مگه خاله بازیه ! پس کپکام هم با اون L1 + دایره بود یا مربع (؟) توی گاو 1 خوششون اومده گفتن آقا بریم یه نسخه ی اختصاصیش رو توی DMC 3 برای cerberus دانته بزنیم به بدن ! نه ؟ دیاحسان اینقدر در مورد GOW و DMC بحث کردیم که الان حتی حوصله این رو ندارم که بیام در مورد یه همچین شباهت واضحی بحث کنم :biggrin1: فقط یه لینک از بازی دیگه ایی بهم بده که دقیقا همین کمبو توش اجرا بشه من قانع میشم ( مگه استفاده از خوبی های بازی دیگه چیز بدیه احسان ؟ :biggrin1: معلومه که بچه های سانتا از این کمبو توی DMC خوششون اومده و اومدن یه نسخه مخصوص از این کمبو رو برای GOW هم طراحی کردن که من خودم خیلی از این کارشون خوشم اومد >:d:d<
مگه من میگم حضور نداشته دی من میگم هیچ رقمه تو کتم نمیره حالا این تقلید , الهام , نازنین , آرزو یا هر چیزی که اسمش هست باشه دی اگر قرار بود اینا این حرکت رو از dmc بردارن خیلی زود تر از اینها اینکار رو می کردن نه بعد از گذشتن از دو تا کنسول خونگی و اواخر یه کنسول دستی !!!!!از تو دیگه بعید بود احسان :biggrin1: این کمبو از همون نسخه اول DMC حضور داشته و یکی از Signature های این سری حساب میشه ( مگه من گفتم تقلید کرده ؟! دارم میگم الهام گرفتند از این حرکت و به سبک GOW یدونه برای کریتوس ساختن )
در مورد حرکت Cerberus هم بعید نیست واقعا همینطور بوده باشه :biggrin1:
چه حرفیه ! الان تو حوصله نداری یعنی بیاییم بگیم بله آقا علی حوصله نداره بازی تقلیدی برید خونه هاتون دی تو هم یه لینک بده که گفته باشه این تقلیدیه دی
خب همچین معلوماتی فقط از dmc فن ها در میاد دی مگه خاله بازیه ! پس کپکام هم با اون L1 + دایره بود یا مربع (؟) توی گاو 1 خوششون اومده گفتن آقا بریم یه نسخه ی اختصاصیش رو توی DMC 3 برای cerberus دانته بزنیم به بدن ! نه ؟ دی
کریتوس توی گاو 2 هم مشابه ین حرکت رو با یه نیزه ی بنفش میزد حالا چون اینجا نیزه نورش قرمزه دلیل نمیشه از دانته برداشته باشن !!!!
یعنی شما جدا تریلر e3 بازی رو ندیدی؟دوستان اين آرت كه دوستمون گذاشت تو جزيره اي بود با يه پاي غول آسا:d تو بازي حضور داره؟