God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
پ.ن : حالا هی بیایید بگین چیزوانیا دی
olrox.png

:دی

ولی خداییش آرت بسیار خفنی میباشد ، الان دارم فکم رو از روی زمین جمع میکنم :دی خداکنه توی نسخه اصلی هم باشه ، لحظات حماسی خونم کم شده :دی

پ.ن : من اگه کم میام اینجا دلیل داره ، خودم هوادارا سفت و سخت GOW ـم ولی چون نسخه PSP رو هنوز بازی نکردم نمیام اینجا تا یه وقت چیزی برام اسپویل نشه :| :دی
پ.ن 2 : بعد از یکی ماه Background سیستم از گبریل/ درکولا به همین Art تغییر پیدا کرد >:d

این یه نوع Manticore هست نه از بروبچ Castlevania ! :دی
اگه سرچ کنین ، عکس های مختلفی از Manticore میاد که خیلی به این شباهت داره :

جالبه توی ویکی پدیا نوشته Manticore در اصل یه موجود افسانه ای ایرانی بوده !! :دی اسمش هم به معنی آدم خوار و Man Eater بوده ! از دو عبارت Manti و Core تشکیل شده که اولی میشده آدم و دومی هم Core یا همون "خور (خوردن !)" خودمون هست !!
از اون طرف هم توی گیم پلی بازی فیل مظلوم رو دیدیم ! به قول یکی از بچه های Neogaf ، احتمالش زیاد هست که Kratos به دلیلی یک سفر به شرق داشته و توی این نسخه بیشتر جک جونورهای شرقی رو می بینیم ! :دی
اگه این طور باشه ، خیلی راحت خوراک طراحی کلی دشمن کوچیک و باس بزرگ و ... جور میشه !!

میگم چقدر قیافه اش آشنا میزد ، نگو ایرانیه :دی

الان دقیقا هدف ما توی این نسخه چیه ؟! یعنی هنوز کریتوس جز اسپارتان هاست و برای آریس میجنگه ؟!

دوستان من میخواستم دوباره نسخه های اصلی رو از اول برم تا داستان بازی کامل یادم بیاد الان به چه ترتیبی برم بهتره !؟ الان اینطوری خوبه : اول نسخه PSP ، بعد GOW1 و در آخر هم GOW 2

olrox.png

:دی

ولی خداییش آرت بسیار خفنی میباشد ، الان دارم فکم رو از روی زمین جمع میکنم :دی خداکنه توی نسخه اصلی هم باشه ، لحظات حماسی خونم کم شده :دی

پ.ن : من اگه کم میام اینجا دلیل داره ، خودم هوادارا سفت و سخت GOW ـم ولی چون نسخه PSP رو هنوز بازی نکردم نمیام اینجا تا یه وقت چیزی برام اسپویل نشه :| :دی
پ.ن 2 : بعد از یکی ماه Background سیستم از گبریل/ درکولا به همین Art تغییر پیدا کرد >:d

اصلاً طرح هایی که از گاو 1 و 2 گذاشته بودم رو نگاه کردی ؟ دی ومپایر قبل از اینکه به این اسم شناخته بشه به اسم هایی که گفتم شناخته میشد ! دی از طرفی ومپایر که دیگه انحصاری نیست , اینا هم که از قبل طرح هایی براش داشتن پس نمیشه گفت با دیدن چیزوانیا یادشون افتاده اینو بذارن توی بازی دی از طرفی آرتی که اینجا گذاشتی با حاج آقایی که توی اربابان تاریکی بود کلاً فرق میکنه چه از لحاظ رنگش چه از لحاظ برخی جزییات دی
ویرایش :
خب الان پست های بالا رو دیدم دی قضیه منتفی شد عین هلو دی

اصلاً طرح هایی که از گاو 1 و 2 گذاشته بودم رو نگاه کردی ؟ دی ومپایر قبل از اینکه به این اسم شناخته بشه به اسم هایی که گفتم شناخته میشد ! دی از طرفی ومپایر که دیگه انحصاری نیست , اینا هم که از قبل طرح هایی براش داشتن پس نمیشه گفت با دیدن چیزوانیا یادشون افتاده اینو بذارن توی بازی دی از طرفی آرتی که اینجا گذاشتی با حاج آقایی که توی اربابان تاریکی بود کلاً فرق میکنه چه از لحاظ رنگش چه از لحاظ برخی جزییات دی
ویرایش :
خب الان پست های بالا رو دیدم دی قضیه منتفی شد عین هلو دی

برای همینه که میگم قبل از اینکه DT بری اول صفحه رو Refresh کن بعد پست بده :دی این رو ول کن بگو ببینم به چه ترتیبی نسخه های اصلی رو برم ( بعد از MGS پروژه بعدیم GOW ـه >:d

برای همینه که میگم قبل از اینکه DT بری اول صفحه رو Refresh کن بعد پست بده :دی این رو ول کن بگو ببینم به چه ترتیبی نسخه های اصلی رو برم ( بعد از MGS پروژه بعدیم GOW ـه >:d

به ترتیبِ اومدن بری بهتره ! یعنی 1 و 2 و coo و gos ممکنه بگی به ترتیب داستان بری شاید بهتر باشه ولی چون کامل ماجرا رو نمی دونی ممکنه گیج بشی ولی به ترتیب شماره که بری یه بخشی از داستان رو می فهمی یه بخشی ـش برات مبهم می مونه که توی شماره های بعدی بهش جواب داده میشه دی به ترتیب داستان رفتن به درد کسی می خوره که به داستان بازی مسلط ـه و اونجوری وقایع و ارتباطشون توی ذهنش منسجم تر میشه دی تو به همون ترتیب اومدن شماره های بازی برو دی

درسته هرکس نظر شخصی داره
یکی میگه این بازی رو دوست دارم یکی میگه دوست ندارم چون سبکش با سلیقه ی من سازگار نیست
اینکه من بیام کل سازنده ها- داستان بازی - گیم پلی و همه و همه رو زیر سوال ببرم که دیگه نمیشه نظر شخصی
میشه توهین به یه عنوان موفق

در درجه اول بگم این دوستمون توهین نکرد به شما.و اصلا توهین نبود. ایشون نقد کردن بازی رو طبق دیدهای شخصی خودشون. البته من هم کمی با حرفهاش موافقم و مخالف. یه سری حرفهایی که زده کاملا درست هست .
آره همه بازی ها رو وقتی بزاری رو مود هارد یا وری هارد تموم کردن بازیش بسیار سخت میشه . اما واقعن در مورد gow 3 من رو مود وری هارد میتونستم بازی دشمن هامو پیشبینی کنم و بازی رو تموم کردم تو این مود.بازی رو از چند جهت مورد قضاوت قرار میدن. ی1- گرافیک اون هست 2 -هوش مصنوعی یا همون ai بازی. 3- گیم پلی بازی 4- سینماتیک بازی.و 5 نوع تعامل بازی کن با محیط و برداشت اون. همه ما چون اسم بازی رو میدونیم برداشت خاصی از این بازی داریم که باعث مخدوش شدن افکار ما موقع تصمیم گیری میشه اینو که قبول دارین.؟؟ اتفاقا دوستمون به نکته جالبی اشاره کرد در مورد ظاهر کریتوس منم عاشق قیافه کریتوس هستم اما احساس خوبی هم ندارم نسبت به چهرش. درسته کریتوس یه جنگجوی خون خوار هست اما در درجه اول یه پدر و همسر خوب بوده که اصلا بخاطر همسر و دخترش قسم می خوره که زئوس رو نابود کنه.حالا شما بگید قیافه کریتوس به یه پدر عصبانی می خوره؟؟؟جواب قطعا منفی هست.به نظر من قیافه زئوس به پدر بیشتر میخوره تا کریتوس.اگر دوستان نقدی هم دارین بامنطق باید مطرح کنید.
مرسی. در ادامه من به نکته های دیگه اشاره میکنم. ;)

یه چیزی میگم با احتمال 1 در 1 میلیون دی ولی گفتنش خالی از لطف نیست دی
خدمتتون عرض کنم که نکته در مورد اون کوسه ی مجهول الهویت ـه دی در تاریخ ژاپن موجودی هست به اسم Isonade که یه کوسه عظیم هست با یه سری دُم خیلی بزرگ (در سواحل غربی ژاپن) که موجودی بوده که دیده نمیشده و اغلب با دم هاش کشتی ها و ملت رو نفله میکرده از اونجایی که توی اوایل دمو دیدیم که اون موجود خودش بیرون نیومد و با دم هاش کشتی رو نفله کرد و از طرفی تا پایان بازی هم همین منوال بود تا خود کریتوس به استقبالش رفت و همچنین اشارات سانتا مونیکا به کوسه و اون دم های تیغ دار و کارهایی که توی دمو ازش دیدیم بعید نیست این موجود همون isonade باشه دی و با این حال که در افسانه ها ذکر شده این موجود تا به حال کامل رویت نشده می تونن هر طرحی رو براش پیاده کنن البته گفتم احتمالش کمه مثلاً بخواهیم فکر کنیم کریتوس رو در سواحل ژاپن قدیم ملاقات کنیم ولی خب ممکنه این موجود همون isonade باشه ولی حالا توی یه جای دیگه دی
86139190455937956530.jpg

مثل اینکه کریتوس میخواد یک سفر دور دنیا در 80 روز راه بندازه :d
اون از آدم خوار :-" ، اینم از Isonade ، اون فیل هم شاید اصالتا هندی باشه :d
البته خوبه! تنوع خیلی زیادی اینطوری میتونند توی دشمنا بدن!

راستی این ویدیو مولتی پلیری که دوستمون گذاشته رو حتما ببینید! بسیار عالی میباشد! :d غرفه ی سونی توی E3 و اون همه PS3 برای GOW A بازی کردن هم ... :((
فقط کسی ویدیویی از Menu بازی و بخش انتخاب کاراکتر مولتی و اینا نداره؟ خیلی کنجکاوم بدونم چی به چیه :d

داشتم دمو ای3 رو که کارگردان تدپاپی روش حرف میزنه میدیدم به فیله که رسید گفت این" الفانتور هست ایده پرشین تیممون هست"
خیلی حال کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or