dr.ice
کاربر سایت
اخه شما هم یه چیزی میگی ها .....فرصتي شد نظرم رو راجبه اين بازي بگم.
اول تاسف عميق خودم رو از اين همه سود جويي سانتا مونيكا اعلام كنم كه دست از سر اين ip برنميداره ، دريغ از يك ذره شهامت براي ساخت يك ip جديد .
البته سانتا مونيكا جوابش رو نه از من يا امثال من بلكه از نمايشگاه e3 گرفت
نه تنها در يك ضمينه جايزه نگرفت بلكه حتي در يك جا كانديد هم نشد.
در عوض خوشبختانه منتقدين از ip هاي جديد كه نكات جديد و ناب در گيم پلي هاشون داشتن استقبال كردندو بيشتر اين
اينجور بازي ها كانديد شدند و اتفاقاً يكي از همين ip هاي جديد كه از قضا نابترين ip جديد نمايشگاه هم بود تمام جوايز رو هم دروكرد كه به
سازندگان با شهامتش از همين جا تبريك مي گم.
من هنوز تحت تأثير نمايش اون بازي هستم البته سازندگانش نون شجاعت ودانششون رو مي خورند .
خوب حالا ازاين قضيه رد ميشيم برمي گرديم سر موضوع اصلي
يعني همين بازيه gow a چه چيزي ميشه راجب اين بازي گفت نمايشي كه در e3 داشت همون گيم پلي تكراري بود، دشمن هايي كه
از هوش مصنوعي هيچ بهره اي نبردن حركاتشون كاملاً قابل پيش بيني هست ، باز دشمن هايي كه انگار داد ميزنند اهاي گيمر عزيز من
نگاه نكن كه هيكلم بزرگه من اماده ام تا تو بازدن چندتا دكمه بدون اين كه نيازي به فكر كردن داشته باشي من رو پاره پاره كني.
كلاً شما مي خواي توي اين بازي ازنقطه a بري به نقطه b نيازي به فكر كردن يا برنامه ريزي نداري دكمه ها رو بزن و برو جلو .
البته اين بازي هم به احتمال زياد مثل قبلياش درونش معماهايي هستش ولي فكر نكنم چندتا معما كافي باشه براي راضي كردن گيمري كه توقع داره بازي فكرش درگير كنه.
باز هم بايد كنترل حيواني كه سرش بي مو هست رو در دست بگريم
كه مثل هميشه داري خشونت غير منطقي ويك نوع درندگي اِگزَجرشده رو شاهد باشيم ، جالبه كه قيافه ي اين به اصطلاح شخصيت اصلاً ربطي به سرداران يا فرماندهان يونان باستان نداره و بيشتر شبيه قهرمانان كشتي كجه .
مثلاً توجيه سازنده اين gow براي اين خشونت غير منطقي هم اينه كه زن وبچه اش رو كشتن كه خوب شخصيت هاي ديگر دنياي گيم مثل max هم همين بلا رو سرش اوردند ولي هچ جا نمي بينيم كه max افراد بي گناه رو بكشه ، ولي كريتوس هر موجود زنده اي رو كه ميديد حتي مردم عادي رو مي دريد.
من خودم هيچ وقت نتونستم با اين موجود همزاد پنداري كنم.
توقع داری پازل های سایلنت هیلی تو بازی بزارن ...
هر بازی سبک خودش رو داره و مخاطب بسته به سلیقش میره دنبال اون بازی
بعدش هوش مصنوعی هم در بهترین شرایط خودش هست ...همین GOW3 رو HARD که بری میفهمی ....
منظورت از خشونت غیر منطقی رو نمیفهمم...تو یه بازیه افسانه ای میخوای چه نوع خشونتی باشه ؟
البته شمایی که داری یه بازی مثل GOW رو با MAX مقایسه میکنی خودش دلیل محکمی بر بی منطقی حرفات میزنه