God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
From beginning to end is epic

! !
من بیگناهم! :d خودشون توی خط آخر بلاگ چنین چیزی گفته بودن :-" ولی خبری نشده! :d
-----
در مورد اون 5 لحظه ی اپیک! :d از همون اولی که گفتند چنین برنامه ای دارن حدس میزدم همین 5تا باشن! (حالا اون هرکول و هیدس رو شک داشتم! ولی انتخاب خودمم هرکول بود! :d ) شماره ی 1 رو هم اگر چیزی غیر از این میزاشتن نابودشون میکردم :d شماره 4 هم عشقه :x

حالا برای اینکه از گناهم بگزرید یک سری عکس از Megaera بزارم! :d

این رو که یادتونه ؟ :d وقتی معرفی شد آریا عکسش رو گذاشت و اینجا معرفیش کرد :d

حالا یک سری از طرح های اولیه ـش رو ببینید! :d

این هم طرح نهایی و کامل :

و در آخر هم آماده ی رویارویی با این موجود خبیث باشید >:)

آخرین ویرایش:
من با گزینه 3 خیلی حال کردم واقعا شروع طوفانی نسخه سوم هم بود

---------- نوشته در 03:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:14 PM ارسال شده بود ----------

لینک ها باز نمی کنن حتی با قند شکن هم باز نکردن

والا برای من که چه با قند شکن چه بدون قند شکن باز میشه نمیدونم مشکل از کجاست

من بیگناهم! :d خودشون توی خط آخر بلاگ چنین چیزی گفته بودن :-" ولی خبری نشده! :d
-----
د
داداش شما کارت درسته , منظور این بود که چه طور هنوز خبری نشده و الا کلا به خاطر پست های شما و دو سه نفر دیگه هست که کلا من میام یه سری اینجا میزنم...

اقا یه تریلری چیزی نیومده
بابا مردیم از بی خبری این بازی

---------- نوشته در 09:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:18 PM ارسال شده بود ----------

وای خدا چه حالی میده یه دایره بزنی رو این دشمن جدید:ok:

تریلر جدید از بخش مالتی پلیر و اینکه اعلام شد یکی دوماه دیگه (زمستان) بتا فقط برای کاربران PSPlus در دسترس خواهد بود .

پ.ن: این Gif خداست, دلو روده ی سایکلاپس بیچاره رو دونفری میریزن بیرون :دی .
پ.ن2: دوتا آرت هم پشت سر کارگردان بازی داریم توی تصویر زیر که نوید لول دیزان مشابه به دو نسخه ی قبلی رو میده :
71149719923493005943.png

Gif عالی بود! GOW خشن تر از همیشه! >:)

تریلر رو دیدم عالی بود! :d خوب اشتب شد! اول فکر کردم قراره جای زئوس بازی کنیم ولی الان فهمیدم نه طرف کسیه که انتخاب کرده به خدمت زئوس باشه و زئوس این قدرت ها رو بهش داده! :d ولی بازم خفنه! :d انگاری با زئوس بازی میکنیم! :d (لباسش خیلی شبیه خود زئوس بودا :d ) سلاحی هم که دستشه خیلی شبیه BoO میباشد! :d اون پتک ـی که دستشه هم خیلی خفنه! :d کلا خوشمان آمد! بازم عالیه! در هر صورت به شدت منتظر بازیم! بخش مولتی بازی واقعا عالی به نظر میاد :((
این یارو زئوسیه که خیلی جالب بود گیم پلی ـش! اصلا احساس میکردم با خود زئوس داره بازی میکنه طرف! :d
خیلی دوست دارم 3تای دیگه رو هم زودتر نشون بدن ببینم چه قدرت های براشون در نظر گرفته شده! البته فکر نکنم انقدر مثل زئوس قدرت هاشون به خود زئوس نزدیک باشه! :d
همچنین خدا کنه توی بخش مولتی آپگریدهای زیاد و خوبی بزارن براش! و همینطور بتونیم شکل ظاهری کاراکترمونم یکم تغییر بدیم!(یا حداقل متنوع باشه! :d )

+از وقتی GOW:A معرفی شد همیشه گفتم دوست دارم مثل GOS معبد یکی از خداها توی بازی باشه! هم اینکه چیز میز برای خریدن توی بازی زیاده و ارزش تکرار بازی رو میبره بالا! (برعکس GOW III که از این محرک ها نداشت! :d ) هم نوع خرید این چیزا جالب و متفاوته! :d به یک صفحه و4تا اسم ختم نمیشه :d

برای بتا هم اصلا نمیتونم صبر کنم! آقا زودتر بدید تا پر پر نشدیم! :((

----
God of War: Rise of the Warrior
چه چیز خوبیست :d
حالا این GOW:RotW چیست؟ :d همینطور که گفتم چیز خوبیه :-" حالا ماهیتش چیه ؟ :d
این RotW یک رمان تصویریه(یک چیزی تو مایه های کمیک شاید! توضیحش سخته انیمه بین ها بیشتر در اطلاعند :d ) که شما رو با شخصیت های بخش MP بازی آشنا میکنه! با گذشتشون! و اینکه چی بودن و از کجا اومدن و ... ! یعنی میشه گفت شخصیت های بخش آنلاین هم هرکدوم برای خودشون داستانی جدا دارن! :x
حالا علاوه بر داستان و گذشته ی شخصیت ها دیگه چه چیز خوبی داره ؟ :d
شما با بازی کردن(خوندن؟ :d ) و رد کردن یک سری پازل ها و چلنج ها میتونید برای بخش مولتی GOW:A یک سری چیز میز مثل XP و یا سلاح و زره اضافه ی انحصاری به دست بیارید! :d (کاش از خدا چیز دیگه ای میخواستم :d :-" گفتم شخصی سازیا ... :-" ) + و احتمالا بتای بازی >:)
==> تا موقع ریلیز بازی ما رو شدیدا میتونه سرگرم کنه! :d واقعا فکر خوبی کردن سونی و سانتا :d
حالا از کجا میتونیم این رو بازی کنیم ؟ برید سایت خود GOW ! و از اونجا بازی کنید!
البته من نمیدونم چرا الان هرچی میرم سایت GOW پاس داده میشم به سایت اروپای PS :| من میخوام بازی کنم :((

طراحی هاش هم کار طراح کمیک Dead Space هست! :d

اینم چندتا عکس که IGN گذاشته بود! :d

Attachments

• gowrow-610x330.jpg
    gowrow-610x330.jpg
    48.8 KB · مشاهده: 16
  • GOW-RiseOfTheWarrior-GraphicPage1-610x388.jpg
    GOW-RiseOfTheWarrior-GraphicPage1-610x388.jpg
    40.5 KB · مشاهده: 23
  • gow1-610x233.jpg
    gow1-610x233.jpg
    24.5 KB · مشاهده: 14
آخرین ویرایش:
^^^
WOW! خیلی جالب بود امیر :دی دمشون گرم مولتی پلیر هم که گذاشتن حداقل یه چیز درست حسابی گذاشتن که مشخصه روش کار شده و قشنگ براش برنامه ریزی کردن.

همیشه گفتم، باز هم میگم؛ سانتا مونیکا کارش حرف نداره :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or