خب تقریبا یک ساعتی از بازی رو جلو رفتم
اوایل بازی تا اینجای کار از هر نظر خیلی خوب بوده
داستان بازی حماسی آغاز میشه به نظرم تو شروع بازی خوب کار کردن هرچند بهتر میشد اگر کمی احساسی تر و کندتر بود
گرافیک بازی واقعا چشم نواز کار شده اللخصوص محیط های رنگارنگ. البته کمی ضعف تو بعضی جزئیات دیده میشه که مهم نیست
از گرافیک فنی که بگذریم از نظر گرافیک هنری با یکی از بهترین های تاریخ رو به رو هستیم محیط به شکل عجیبی زیبا طراحی شده
سیستم مبارزات بازی رو خیلی دوست دارم به شدت واقع گرایانه کار شده
مثل شمشیر زنی یک سامورای واقعی همه چیز به لحظه بستگی داره. سرعت تو این سیستم حرف اول رو میزنه
بسته به موقعیت و دشمنی که رو به روتون قرار داره در یک لحظه دفاع یا جا خالی و بعدش نشون دادن طعم کاتانا به اون مغول بخت برگشته
هر سه سطح سختی بازی رو امتحان کردم
سطح Easy کاملا مناسب افرادیه که بازی رو بدون چالش دنبال میکنن و فقط دنبال یک تجربه به دور از سختی و درگیری هستن و میخوان از داستان لذت ببرن
تو سطح Medium بازی مقداری بالانس میشه اگر پلیر این سبک بازی هستید حتی رو این سطح هم چالش بزرگی پیش پاتون نیست (حداقل اوایل بازی)
سطح سختی Hard هم خب تقریبا حق اشتباه رو ازتون میگیره. خوراک Souls بازاست
اسب سواری توی بازی جا داشت بهتر باشه ولی بازم خیلی خوب کار شده
طراحی چهره و احساسات توی صورت کارکتر ها متاسفانه خیلی خوب نیست (ناخودآگاه با TLOU مقایسه میکنم که از این نظر عجیب توقع رو بالا میبره)
جزئیات باحال و فوق العاده ای تو بازی قرار داره که کمک عجیبی میکنه برای ارتباط برقرار کردن با محیط
از اونجا که تریلرها رو سعی کردم نبینم نمیدونم اسپویل محسوب میشه یا نه برای همین ترجیح میدم چیزی نگم خودتون کشف کنید لذت ببرید
شخصی سازی ها تقریبا از همون ابتدا در دسترس قرار میگیره و اگر نسخه دیجیتال دیلوکس رو گرفته باشید بین آرمور ها و کاتانایی که بازی بهتون داده حق انتخاب خواهید داشت
این موضوع در رابطه با اسب هم صدق میکنه
کلا تا اینجای کار برام حسابی دلچسب و جذاب بوده امیدوارم در ادامه تکراری نشه
فعلا بریم سراغ کار تا عصر