من تا اونجای که یادمه Infamous Second Sonبا نظراتتون ترکوندین ، ایول دارین..
ما که فعلا دور تلو اییم و از این نعمت بی نصیب
ولی یه موضوعی که تو نقدها چندسری دیدم و الان هم پوش اسکوئر بهش اشاره کرده، از قضا یکی از پایهایترین نکات مثبت بازی هست
اینکه برای یک بازی جهان-باز نسل 8، به طرز عجیبی لودینگها سریع هستن
چه پس از مرگ و چه هنگام فست تراول!
من خریدم ظرفیت 2 هنوز تحویل نداده 8 روزههیچ کدوم ندارن که. یکیش بارکد کنسول میخواد یکیش ظزفیت 1 مییده 200 تومن یکیش فقط نگفت عکس کارت ملی همسایه رو می خوام کلا دیونه خونست. کرونا فعلا زده کارو کاسبی رو تعطیل کرده مجوریم بریم سمت ظرفیت اول
خوب به شما یه پیام داده.من بعد 8 روز زنگ زدن و پیام دادن امزوز یک بار جواب داده اونم گفت داریم تحویل میدم دیگه خسته شدم.شما چند روز سفارش دادیدیروز ظهر پیام داد هستین گفتم بله دیگه جواب نداد دوباره امروز ساعت 11 پیام داد کنسولو روشن کن اکانتو بفرستم بازم دگه خبری اش نشد این احتمالا سادیسم داره
6 روزهخوب به شما یه پیام داده.من بعد 8 روز زنگ زدن و پیام دادن امزوز یک بار جواب داده اونم گفت داریم تحویل میدم دیگه خسته شدم.شما چند روز سفارش دادی
تازه روی ps4 اینجوریه باید ببینیم روی کنسول نسل بعد چقدر گرافیکش خفن تر میشهمنم تا الان 3 ساعت بازی کردم. بازی بسیار زیباست. تا اینجایی که بازی کردم همه چیزش خیلی خوبه. باید بیشتر بازی کنم تا بشه کلی تر نظر داد. ولی از نظر افکت های گرافیکی و ویژوال بازی ترکونده. فوق العاده هست. مخصوصا تو حالت hdr . رسما یکی از بهترین بازیهایی هست که از حالت hdr داره بهترین استفاده رو میکنه. در کل به دوستانی که دو دل هستن پیشنهاد میکنم بازی کنن.مرسی ساکرپانچ. امیدوارم نسل بعد به خاطر ssd پروسه زمان ساخت بازیها هم کوتاهتر بشه و عناوین انحصاری بیشتری رو از سوی هر دو کمپانی ببینیم.
حداقل یه توضیح بده ما هم تو کف بازی هستیم بدونیم چی داره. در مورد ایتمای بازی اگه میشه بگو.مبارزات بازی چطوری هستشبازی عالیه
تمام .