چندتا عکس غیر واقعیتر از اینا چند لحظه پیش خودم گرفتم بعدا آپلود میکنم
منم دارم درجه سخت میرم خیلی چالش اولش خیلی دان دادم ولی بعد از باز کردن اسکیلها مختلف بهتر شد ولی کلا چالش کامبت بازی هیل به صورت ریل طراحی شده وبا۲ تاضربه تمووم وتوو جاهای شلوغ قشنگ چالش از نظز گرافیک که فک براندازه نسل بعدی ساید کوست هاش اصلا تکراری به نظر نمی یاد وگشت گذار توو این مهییت های بسیار زیبا خیلی لذت بخشه روو پرو ۲ جور پرفمنس داره که توو حالت فریم این طور که دیجتال فاندری گفته قفل کامل روو۳۰ فریم روو حالت رزولشنم توو جاهای شلوغ ۱/۲ کم میشه گاهی اوقات من خودم روو رزولشن میرم بچه ها میتوونید از قسمت سیتینگ ،گیم پلی ،کمرا اسپید رو بزارید روو فست خیلی روو بازی تاثیر داره عکس گذاشتم.حتما تجربش کنید حیف بچه ه این بازی رو از دست بدید یه چند تا عکس از محیط بازی روو پرو رزولشن موود ۱۸۰۰p محیطها خیلی خفن بخوای عکس یزاری تا ۱هفته دیگم تمووم نمیشه ?روی سطح سخت واقعا چالشی میشه بازی اولش هنوز مکانیزمش دستم نیومده بود چندبار مردم
منم دارم درجه سخت میرم خیلی چالش اولش خیلی دان دادم ولی بعد از باز کردن اسکیلها مختلف بهتر شد ولی کلا چالش کامبت بازی هیل به صورت ریل طراحی شده وبا۲ تاضربه تمووم وتوو جاهای شلوغ قشنگ چالش از نظز گرافیک که فک براندازه نسل بعدی ساید کوست هاش اصلا تکراری به نظر نمی یاد وگشت گذار توو این مهییت های بسیار زیبا خیلی لذت بخشه روو پرو ۲ جور پرفمنس داره که توو حالت فریم این طور که دیجتال فاندری گفته قفل کامل روو۳۰ فریم روو حالت رزولشنم توو جاهای شلوغ ۱/۲ کم میشه گاهی اوقات من خودم روو رزولشن میرم بچه ها میتوونید از قسمت سیتینگ ،گیم پلی ،کمرا اسپید رو بزارید روو فست خیلی روو بازی تاثیر داره عکس گذاشتم.حتما تجربش کنید حیف بچه ه این بازی رو از دست بدید یه چند تا عکس از محیط بازی روو پرو رزولشن موود ۱۸۰۰p محیطها خیلی خفن بخوای عکس یزاری تا ۱هفته دیگم تمووم نمیشه ?
احتمالا یه مقداریش دانلود نشده الان حجم بازی 39/9گیگه با آخرین آپدیتآقا من ظ۱ گرفتم و ۳۴ گیگ دانلود کردم، دیدم آپدیت بازی ۱.۰۴ عه و خیالم راحت شد و وایفای رو خاموش کردم. داخل بازی شدم و یه ربع بازی کردم یهویی اون بالا نوشت کنت دانلود و میترسم که یک بخشی رو دانلود نکرده باشم و نمیتونم به نت هم وصل شم. الان چیکار باید بکنم دقیقا؟ یک بخشی از بازی با وارد شدن توش دانلود میشه؟ بازیم ۳۵ گیگه