به اون شدت نه.ولی جاهای خوشگل پراکندست یه مثال میزنم فقط برای دشت و این مناطق .شما بهار برو خالد نبی حالشو میبریاصلاً زیبایی محیط بازی برام قابل درک نیست! تا حالا تو همچین طبیعت دلنشینی نبودم به لطف مملکت گل و بلبلمونالبته نمی دونم تو ایران داریم چیزی شبیه به جزیره سوشیما رو؟! اگه هست من فردا پاشم برم اونجا
![]()
کرمانشاه هم از این مناطق دارهاصلاً زیبایی محیط بازی برام قابل درک نیست! تا حالا تو همچین طبیعت دلنشینی نبودم به لطف مملکت گل و بلبلمونالبته نمی دونم تو ایران داریم چیزی شبیه به جزیره سوشیما رو؟! اگه هست من فردا پاشم برم اونجا
![]()
ماموریت اصلی وگیم پلی که تکراری نمیشن؟فقط بازی با هدست برین اون لحظه که کاتانا میکنه تو غلاف صدای برخورد تیغه با چوب قشنگ ادم میشنوه تنها چیزی که اذیت میکنه لذت بازی برام میگیره طراحی npcکه باهاشون کار نداریم طرف با اسب میزنی بش تکون نمیخوره فیزیک که نداره اسب موندم چرا اینقدر که روی محیط کار کردن روی این بخش کار نکردن
این بازی نصب اولیه دارهآقا من ظ۱ گرفتم و ۳۴ گیگ دانلود کردم، دیدم آپدیت بازی ۱.۰۴ عه و خیالم راحت شد و وایفای رو خاموش کردم. داخل بازی شدم و یه ربع بازی کردم یهویی اون بالا نوشت کنت دانلود و میترسم که یک بخشی رو دانلود نکرده باشم و نمیتونم به نت هم وصل شم. الان چیکار باید بکنم دقیقا؟ یک بخشی از بازی با وارد شدن توش دانلود میشه؟ بازیم ۳۵ گیگه
اصلی با تنوع بالا داره و تکراری هم داره.همچنین فرعی با تنوع بالا و تکراری هم داره.ماموریت اصلی وگیم پلی که تکراری نمیشن؟
ایول ،کاملا جوابم گرفتم دقیقا همونیه که میخام،حس میکنم اینجور که توضیح دادی یه مقدار هم شبیه ویچر باشه ،مثلا همین قضیه آپگرید کردن ها،بنظرم باید در کنار این بازی همزمان یه سری فیلم سامورایی هم دید که لذتش دوچندان بشهاصلی با تنوع بالا داره و تکراری هم داره.همچنین فرعی با تنوع بالا و تکراری هم داره.
اونچیز که باعث عدم تکراری شدن بازی میشه اسکیل ها و ابلیتی های فوق متنوع هست ! چندین مدل گارد شمشیر زنی متفاوت،نوع کمان زدن متفاوت،استراژی های حمله با ابزارهای گوناگون که هر کدوم زیرشاخه دارن و طول میکشه بازشون کنی،یا آپگرید کردن دؤل ها که همزمان چندین نفر رو بکشی یا از پشت با خنجر همزان چند نفر رو خفت کنی.البته قبل این ها بهتره اول اسکیل ها رو باز کنی که بتونی مبارزه کنی.در کنارش سریع باید آهن و فولادم پیدا کنی که شمشیر و خنجرت ارتقا بدی که دشمن ها سریعتر بمیرن.
همه این ها که گفتم در کنار مناطر طبیعی فوق العاده چشم نواز و زیبا و آرامش بخش بازی رو برای من تبدیل کرده به شاه کار