اسم اسبم را گذاشتم ساناداروی کنسول PRO دو تا انتخاب دارید برای پرفورمنس، افزایش فریم و گرافیک بهتر. بازی روونه و من روی گرافیک بهتر گذاشتم، البته بدون گرافیک بهترم! خفن ترین OWه، البته بد RDR نباشه هر چقدر از پویا بودن محیط بگم کم گفتم.
پ ن: آقا اسم اسبتونو چی گذاشتید؟ اسم اسب من سوراست! آسمان، آبی به به
من اسم اسبم گذاشتم نوبوروی کنسول PRO دو تا انتخاب دارید برای پرفورمنس، افزایش فریم و گرافیک بهتر. بازی روونه و من روی گرافیک بهتر گذاشتم، البته بدون گرافیک بهترم! خفن ترین OWه، البته بد RDR نباشه هر چقدر از پویا بودن محیط بگم کم گفتم.
واقعا آدمو جادو می کنه، کسانی که فکر می کنن گیم پلی و گرافیک رو از روی یوتیوب می تونن لمس کنن سخت در اشتباهن! تا خودت تجربه نکنی محال ممکنه متوجه جزییاتو حسی که بازی بهت میده بشی، همین صفحه قبل گفتم باورم نمیشه چنین گرافیکی! تریلرهای چندگیگی بازی رو می گرفتمو نگاه می کردم ولی اونجا چنین نظری به این شکل نداشتم، خیلی از بازی های OW نمی تونن توی سایر بخش ها همون ابتدا جذبت کننو نیاز به پیشروی داری، ولی همون ابتدا اون ارتباطی که دنبالشی رو با جین، گیم پلی و محیط بازی کاملا بدست میاریو غرق بازی میشی.
خیلی جالبه از سایت هایی که حتی یدونه نماد اعتماد و ثبت درست حسابی هم ندارن خرید میکنیدسلام دوستان شرمنده کسی از سایت گیم سیستم اکانت بازی رو خریده تحویلتو داده این یارو پشتیبانه مارو مسخره کرده انگار
هیچ کدوم ندارن که. یکیش بارکد کنسول میخواد یکیش ظزفیت 1 مییده 200 تومن یکیش فقط نگفت عکس کارت ملی همسایه رو می خوام کلا دیونه خونست. کرونا فعلا زده کارو کاسبی رو تعطیل کرده مجوریم بریم سمت ظرفیت اولخیلی جالبه از سایت هایی که حتی یدونه نماد اعتماد و ثبت درست حسابی هم ندارن خرید میکنید
یعنی فریم می ره بالای 30؟ خیلی خوبه کهروی کنسول PRO دو تا انتخاب دارید برای پرفورمنس، افزایش فریم و گرافیک بهتر. بازی روونه و من روی گرافیک بهتر گذاشتم، البته بدون گرافیک بهترم! خفن ترین OWه، البته بد RDR نباشه هر چقدر از پویا بودن محیط بگم کم گفتم.
در کل خوبه طراحی مراحل ولی بیشتر از اون داستان بازی جذابه و منو جذب خودش کردهماموریت های اصلی بازی چطوری هسن؟ کلا دوستانی که دارن بازی میکنن از طراحی مراحلش راضی هستید منظورم ماموریت های اصلی و داستانی هس؟