@Outer Heaven یا @Amin.AP و @only sony گزینه های خوبین بخاطر آپدیت منظم تاپیک امتیازات.فردا نقدهای بازی منتشر میشه ، کسی اگه میخواد تاپیک امتیازش رو بزنه الان که زمان برای نظرسنجی هم داشته باشه ...
احتمالا بازی داستان و ماموریت ها و باس فایت های عالی داره ، وگرنه اون گیم پلی و انیمیشن های که من دیدم نمیشه گفت مال کدوم نسل بودن ، کلا نابود بودن .... و کلا ویچر شکله ، گیم پلی و کامبت نابود ، باقی بخش ها عالی
مبارزات که خیلی خوب به نظر میان، توی اون ویدئوی state of play زیاد جالب نشون ندادن مبارزات بازی رو ولی یه سری gif و ویدئو که بعدا منتشر شدن عالی بودن.احتمالا بازی داستان و ماموریت ها و باس فایت های عالی داره ، وگرنه اون گیم پلی و انیمیشن های که من دیدم نمیشه گفت مال کدوم نسل بودن ، کلا نابود بودن .... و کلا ویچر شکله ، گیم پلی و کامبت نابود ، باقی بخش ها عالی
برای اون دست از کسایی که اینو دیدن از لحاظ مبارزات بازی و سختیش تو ذوقشون خورد(مثل خود من) این بنده خدا باز مثل اینکه امروز یک سری دیگه ویدیو از بازی داده و توی اون منو های بازی رو که نشون میداده اشاره میکنه که چون نتونسته سیستم پری کردن بازی رو خوب یاد بگیره هی میمرده بازی رو روی easy میره... در نتیجه از این بابت میتونه خیالتون راحت باشه البته باز تا خودمون تجربه نکنیم نمیشه نظر نهایی داد...3 ویدئوی off-screen از گیمپلی بازی لیک شده.
Ghost of Tsushima leaked gameplay footage (off-screen)
حقیقتا برای من ناامیدکننده بود. امیدوارم درصد زیادیش به خاطر بد بازی کردن این بنده خدایی که داشت بازی میکرد باشه، اما به صورت کلی انتظار کیفیت بیشتری از بازی داشتم.
مشکل من صرفا به کامبتش مربوط نمیشه. بیشتر انیمیشنا و دنیای بازی ناامیدکننده بودن برام. دنیای بازی از نظر هنری خیلی خوبه و گرافیکش فوقالعادهست، اما خالی و Ubisoftـی به نظر میرسه. بعد بازی کردن RDR II و TW3 انتظار غنای بیشتری توی بازیهای OW دارم. اینطور که به نظر میاد، نه NPCهای بازی جذابن، نه اتفاقات متنوع و جذابی (مثل random eventهای RDR II یا درگیریهای جذاب و متفاوت با موجودات متنوع توی TW3) بین مراحل اصلی و فرعی تو دنیای بازی اتفاق میافته. انیمیشنهای بازی هم که... به نظرم اینا دقیقا از اونور بومی که Rockstar سر RDR II افتاد، افتادن! انگار تا حد خیلی زیادی انیمیشنهای بازی فدای گیمپلی و سیستم مبارزاتش شدن و این شاید بازی رو به قول معروف "fun to play" بکنه و این دقیقا چیزیه که Sucker Punch بهش معروفه، اما من به شخصه انتظار realism بیشتری از Tsushima داشتم.برای اون دست از کسایی که اینو دیدن از لحاظ مبارزات بازی و سختیش تو ذوقشون خورد(مثل خود من) این بنده خدا باز مثل اینکه امروز یک سری دیگه ویدیو از بازی داده و توی اون منو های بازی رو که نشون میداده اشاره میکنه که بازی رو روی easy میره چون نتونسته سیستم پری کردن بازی رو خوب یاد بگیره و ... در نتیجه از این بابت میتونه خیالتون راحت باشه البته باز تا خودمون تجربه نکنیم نمیشه نظر نهایی داد...
View attachment 153750
دیشب یه سری ویدیو لیک شده بودن ، تو این ویدئو ها خیلی بد بودن ،مبارزات که خیلی خوب به نظر میان، توی اون ویدئوی state of play زیاد جالب نشون ندادن مبارزات بازی رو ولی یه سری gif و ویدئو که بعدا منتشر شدن عالی بودن.
+
به نظر خودم بزرگترین نکات قوت بازی دنیاش، گشت و گذار، اتمسفر، موسیقی و کلا بخش های هنری بازی هستن