هورایزونهم ۵ ۴ روز بود فک کنمسونی به یاد ندارم جز بازی های ناتی داگ و سانتامونیکا استدیو دیگه ای رو 1 هفته قبل اجازه انتشار نقد هاش رو بده یک جورایی چون کیفیت بازی های اون دوتا استدیو تضمین شده هس ولی امیدوارم ساکرپانچ هم با گوست بترکونه اخر نسل رو
اقا همه چی بازی خیلی خوب به نظر میرسه، هیچ جوره خراب نمیکنه عجیبه که انقدر امبارگو نقد ها رو دیر اجازه دادن برداشته شه
امبارگو هورایزن و اسپایدرمن هم فکر کنم 6 روز قبل ریلیز بود , هورایزن رو مطمئنم ولی خب خیلی بازی ها مثل بلادبورن نشون دادن که امبارگو دیر باشه هم میتونه بترکونه . خیلی ربطی نداره همین 3 روز هم برا خیلی از بازی ها نیستسونی به یاد ندارم جز بازی های ناتی داگ و سانتامونیکا استدیو دیگه ای رو 1 هفته قبل اجازه انتشار نقد هاش رو بده یک جورایی چون کیفیت بازی های اون دوتا استدیو تضمین شده هس ولی امیدوارم ساکرپانچ هم با گوست بترکونه اخر نسل رو
الان مازیار بهانت آزمونه، نمراته، دلته.. یه بار ندیدم تکلیفت با خودت مشخص باشه! با عمو جیمی هم که جدیدا رفیق گرمابه و گلستون شدیمن که فعلا منتظر میمونم ببینم نمرات و نقد هاش چطور میشه جدا از اینکه فعلا هیچ جوری دست و دلم به بازی کردن نمیره ،، چند تا آزمون هم دارم باید حسابی تمرین کنم
من کی فن گوست بودم ... همیشه با همین نگاه محتاطانه بهش نگاه کردم ...فعلا تنها چیز بازی که تضمینیه گرافیکه که قبلاً هم ساکر پانچ خودش رو ثابت کرده .. ولی خوب واقعا تو مود نیستم ،،، یعنی فقط بازی سنتر هم میام که فقط راجع به تلو بگم و بخونم ... فیلم میبینم یهو ذهنم میره تو سیاتل ... ازمونمم که آینده ام بهش بنده ،ده ها آیتم هست که مشخص نیست کدومش تو آزمون میاد باید همشون رو تمرین کنم
اقا همه چی بازی خیلی خوب به نظر میرسه، هیچ جوره خراب نمیکنه عجیبه که انقدر امبارگو نقد ها رو دیر اجازه دادن برداشته شه
در کل راضیه و مخصوصا از گرافیک و زیبایش خیلی راضیه و از این نظر جزو 3بازی برتر نسلشهالان نظرش خوب بوده یا نه ؟؟