میگه بازی باحاله ولی مبارزات خیلی ساده هستنالان نظرش خوب بوده یا نه ؟؟
البته بعدا توییت خودش رو ریپلای کرده که خیلی گزینه کمبت بازی میده. در حین زمان تکامل پیدا کرده.
در کل راضیه و مخصوصا از نظر بصری و گرافیکش و ریبایش خیلی راضیه و از نظر جزو 3بازی برتر نسلشه
میگه دو ساعت بازی کرده و بازی خیلی سرم گرم کنندست اما مبارزاتش خیلی ساده بوده و سه درجه سختی داره بازی . گرافیکش فوق العادست و جزو تاپ های نسله . HDR زیباست و موزیکش حیرت آوره.
متاش بین 80 تا 90 پیش بینی میکنه
اره دقیقا اون نظر اولیش بوده ولی گفته متا 80 تا 90 میشهالبته بعدا توییت خودش رو ریپلای کرده که خیلی گزینه کمبت بازی میده. در حین زمان تکامل پیدا کرده.
دوتا نکته خیلی واضح بود3 ویدئوی off-screen از گیمپلی بازی لیک شده.
Ghost of Tsushima leaked gameplay footage (off-screen)
حقیقتا برای من ناامیدکننده بود. امیدوارم درصد زیادیش به خاطر بد بازی کردن این بنده خدایی که داشت بازی میکرد باشه، اما به صورت کلی انتظار کیفیت بیشتری از بازی داشتم.
حالا ندیدم که...3 ویدئوی off-screen از گیمپلی بازی لیک شده.
حقیقتا برای من ناامیدکننده بود. امیدوارم درصد زیادیش به خاطر بد بازی کردن این بنده خدایی که داشت بازی میکرد باشه، اما به صورت کلی انتظار کیفیت بیشتری از بازی داشتم.
3 ویدئوی off-screen از گیمپلی بازی لیک شده.