PlayStation Ghost of Tsushima

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Sucker Punch
تاریخ انتشار
July 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
بیش از 50 ساعت بازی کردم. 3 الی 4 روز پشت سر هم . تو خواب هم داشتم مغولا رو میکشتم. کاش برا دوش یسری از نقاط ضعفش رو برطرف کنن که واقعا بازی تاپ بشه.
-من به شخصه
1- بعدا از این همه ساعت بازی با شخصیت اصلی اونس نگرفتم. (من با جویل تو لاست یک صحبت میکردم :D )
2- کنترل اسبش از گراند توریسمو سختر بود. (هی زربدر بزن هی r2 کن و سوار شو :)) )
3-صحبتا کاراکتر اصلی با نجات یافته ها یجور و کسل کننده میشد همچنین صحنه قبل دوئلا یشکل.
4- طراحی بعضی از لباسا واقا بد بود.
و .....
مغولا به هیجا رحم نکردن کاش این بازی ایرانی بود با گرزو شمشیر و یه شخصیت ایرانی نسل مغولا رو منقرض میکردیم. در کل دست ساکر پانچ درد نکنه گل کاشتن با این بازی.

آخرین ویرایش:
الان چن ساعتی هست بازی رو گرفتم. فقط یک سوال
"لاک" نمیشه کرد؟ یحورایی سخت کنترل شخصیت بازی، در و دیوار رو میزنه. یا هست من نمیدونم‌ . تو مخ رفته این.

پ.ن : اقا کسی می دونه معنی «دوجو» چی میشه. شبا دارم کابوس دوجو گفتن مغول ها رو میبینم :Thinking:
اين اصلش “доошоо“ كه تلفظ فونتيكش ميشه dooshoo به معنى "پايين" ، وقتى اين ميگن در اصل يعنى ميخوان به ياراشون اخطار بدن كه برن پايين تا تير بهشون نخوره!:D

الان چن ساعتی هست بازی رو گرفتم. فقط یک سوال
"لاک" نمیشه کرد؟ یحورایی سخت کنترل شخصیت بازی، در و دیوار رو میزنه. یا هست من نمیدونم‌ . تو مخ رفته این.
اول بازی یکم کنترلش سخته ولی کم کم روال کار میاد دستت. همه همین جوری بودن. من خودم دسته رو گاز میگرفتم اولاش :))

• Like
Reactions: MehdiAhmadi
بازی انگار کامل به تاریخ وفادار نبوده حتی استفاده از کاتانا (Katana) توسط سربازان ژاپنی در هنگام حمله‌ی مغول‌ها نیز حتی تا حدود زیادی با حقیقت تاریخی خود فاصله دارد. در زمان حمله‌ی مغول‌ها به ژاپن، اکثر سربازان سرزمین آفتاب تابان از شمشیرهای تاچی (Tachi) استفاده می‌کردند. مهم‌ترین دلیل به وجود آمدن شمشیرهای کاتانا نیز ناکارآمد بودن شمشیرهای تاچی در برابر زره‌ مغول‌ها بوده است که آهنگران ژاپنی تصمیم به ساخت شمشیری برنده‌تر با طول کوتاه‌تر و انحنای بیشتر به اسم کاتانا می‌گیرند که ضربات آن می‌توانست به خوبی از زره مغول‌ها عبور کند یا جین ساکای در طول مبارزات خود از انواع بمب‌های دستی از جمله بمب‌های دودزا، چسبنده و پودر سیاه استفاده می‌کند؛ این در حالی است که همان‌طور که پیش‌تر گفته شد، طبق مطالب ثبت شده در کتاب‌های تاریخی، هنگام استفاده‌ی مغول‌ها از بمب و باروت این اولین دفعاتی بوده است که مردم کشور ژاپن با همچنین سلاح‌هایی رو‌به‌رو می‌شدند و اکثراً حتی روش استفاده از آن‌ها را نیز نمی‌دانستند. گفته می‌شود حتی پس از اتمام حمله‌ی مغول‌ها نیز حدودا صد و یا صد و پنجاه سال کشور ژاپن فاقد زرادخانه بوده است پس میشده برای جین از 2 کاتانا استفاده کرد این پتانسیل استفاده نکردن(نقل قول)

سلام
بازیو تازه شروع کردم،بازی کلا چقدره؟
طولانی متوسط یا کم؟
اگه طولانی سریعتر برم اگه کمه که آروم آروم

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
سلام
اگه فقط بخش داستانی رو بری جلو بین 15 الی 20 ساعت طول میکشه رو درجه سختی نرمال
اگه بینش ماموریت های فرعی هم بری 30 ساعت طول میکشه
پلت هم بخوای بکنی حداکثر 60 ساعت
یه پیشنهاد هم بهم بدم بازی رو هارد شروع کن رو درجه های پایین بعداز چند ساعت که اپگرید کردی کمبت بازی فقط میشه دکمه زنی الکی

• Like
Reactions: mgs4 and trainer
همونطور که میدونید یه dlc کواپ‌طور با محوریت افسانه‌های ژاپن معرفی کردن که پاییز به صورت رایگان در اختیار ملت قرار میگیره. یه بخشایی از توضیحات بلاگ PS رو میذارم اینجا

You’ll be able to partner up with friends or
via online matchmaking and play Legends in groups of 2-4 players. Each player can choose from one of four different character classes: the Samurai, Hunter, Ronin, or Assassin. Each class has unique advantages and abilities that we’ll reveal in the future.

۲ تا ۴ نفره هم با دوستا هم مچ‌میکینگ
۴کلاس مختلف که هر کدوم ویژگی خاص خودشونو دارن

With two players in Ghost of Tsushima: Legends, you’ll be able to play a series of co-op Story missions that escalate in difficulty, building on the foundation of combat from the single-player campaign but with new magical twists that often require careful synchronization with your partner.

۲نفره میشه یه سری استوری میشن خاص و مخصوص رو رفت. بیس مبارزات مثل نسخه اصلی هست اما با اضافات جادویی و افسانه‌ای

With four players, you’ll be able to take on wave-based Survival missions, fighting groups of the toughest enemies Tsushima has to offer, Including new Oni enemies with supernatural abilities.

تصور یه بخش Wave مانند تو این بازی واقعا جذابه. با این سیستم مبارزات خوب و رَوون به همراه ۳تا هم تیمی دیگه بازی خیلی خیلی جذاب میشه. دشمنای جدیدم دیدن دارن

If you can best the Story and Survival missions, you may be confident enough to take on the four-player Raid that will arrive shortly after the launch of Ghost of Tsushima: Legends, sending you and your partners to an entirely new realm to challenge a brutal, terrifying enemy.

بخش Raid هم بعد از مدت کوتاهی از انتشار لیجندز در دسترس قرار میگیره که خبر بسیار هیجان انگیزی هستش. خیلی دوس دارم بدونم چطور طراحی میکنن این بخش رو. امیدوارم قشنگ از پتانسیلش استفاده کنن و کاملا تیم محور و چالشی بسازنش

در آخر هم تشکر کردن از فن‌ها به خاطر حمایتشون و خوشحالن از فروش و بازخورد ملت نسبت به بازیشون و لیجندز رو هدیه‌ای برای طرفداراشون در نظر گرفتن به خاطر ساپورتشون.

به قول یه بابایی تو یوتیوب خیلی‌ها باید یاد بگیرن بازی ۶۰$ دادن یعنی چی بدون mtx و هیچ پول اضافه‌ای و حتی ساپورت مجانی کردن با همچین dlc
خیلی سورپرایز جالب و قشنگی بود. ساکرپانچ همینجوری داره بهتر و بهتر میشه

Ghost of Tsushima: Legends coming to PS4 Fall 2020

بعد از نزدیک به 200 ساعت بازی رو پلات کردم ولی تموم نشدنیه برام
متن زیر اسپویل نداره:
داستان: چی بهتر از این که یک بازی توی ذهنت برای همیشه موندگار بشه، ممکنه از بازی های دیگه هم تعریف کنیم ولی کم پیش میاد یک بازی یا بهتره بگم 2 تا بازی با فاصله کم عرضه به هم، عمق تاثیرگذاریشون به حدی باشه که سر تعظیم جلوشون فرود بیارم، داستان بسیار منسجم و تا پایان روند صعودی داره، این روند به صورتی نیست که شما صرفا دنبال کننده جین باشید.. بهتره بگم این افتخار از هر پاداش دیگه ای که انتظارشو دارید بهتره، تجربه و حس واقعی اینکه یک سامورای باشید و برای هدفی بزرگتر از خودتون بجنگید. از مراحل بازی همینو بس که مثل نبرد حرامزاده ها توی گیم آو ترونز داد می زدم می رفتم جلو :D درام وحشتناک خوبی داره. مثلا وقتی میدیدم یکی از NPCها زنش یا مردش رو مونگولا کشتن و داره براش سوگواری می کنه، می رفتم جلو احترام می ذاشتم، مرگ یک چیز عادیه و هر سمت که پا می ذاری به خاکو خون کشیده شده و جو سنگینی روی فضای بازی حاکم بود، فضای بی رحمانه ای که از اون دوران به نمایش گذاشتن کم اشک منو در نیاورد!

گیم پلی: سیستم کامبت بازی در حین مبارزات بیهوده تلف نمیشه، شما سبک شمشیر زدن جین رو در حین مبارزه می تونید تغییر بدید، این تغییر دستوپاگیر نیست، با تغییر شیوه مبارزه برای انمی هایی که سلاح های سنگین و سبک دارن می تونید با ضرباتتون ضعیفشون کنید و سرعت خودتونو برای از بین بردنشون بالا ببرید، این مهارت چون اکتسابیه و قابل ارتقاست، تنوع و عمق بالایی به گیم پلی میده طوری که بازیکن رو مدام به چالش می کشه، آیتم های دیگه برای گیج کردن دشمنان، مخفی کاری و حملات از راه دور دقیقا حس نام بازی، روح سوشیما رو براتون تداعی می کنه.

کارکترها: جین عشقه! خانم های بازی در پیشبرد گیم پلی و داستان بسیار تاثیرگذارن!! از اون لحاظ نه! اینجا فرق می کنه :D بانو ماساکو عجیب کاریزما داره! یونا به عنوان شخصیت همراه در مراحل مختلف بی نظیره! واقعا دوس داشتنی و یک جنگجوی واقعیه، موقعی که جین داشت مخشو برای موردی می زد! با یک لحن خنده دار گفت تو یک حرومزاده واقعی هستی جین :)) کارکترهای دیگه مثل کنجی، نوریو، تاکا، حس میهن پرستی خفنی توی بازی و بازیکن ایجاد می کنن.

گرافیک: نداریم چنین آرت استایل خفنی با گرافیک پشم ریزون!

امتیاز من به بازی 10/10

4k
Ghost of Tsushima_20200811212838.jpg
161166
Ghost of Tsushima_202008181356388.jpg
161168
Ghost of Tsushima_20200818022002.jpg
161170
Ghost of Tsushima_20200805233743.jpg
161173
Ghost of Tsushima_20200818115638.jpg
161175
Ghost of Tsushima_20200815165243.jpg
161179
Ghost of Tsushima_20200807193212.jpg
161177

بعد از نزدیک به 200 ساعت بازی رو پلات کردم ولی تموم نشدنیه برام
متن زیر اسپویل نداره:
داستان: چی بهتر از این که یک بازی توی ذهنت برای همیشه موندگار بشه، ممکنه از بازی های دیگه هم تعریف کنیم ولی کم پیش میاد یک بازی یا بهتره بگم 2 تا بازی با فاصله کم عرضه به هم، عمق تاثیرگذاریشون به حدی باشه که سر تعظیم جلوشون فرود بیارم، داستان بسیار منسجم و تا پایان روند صعودی داره، این روند به صورتی نیست که شما صرفا دنبال کننده جین باشید.. بهتره بگم این افتخار از هر پاداش دیگه ای که انتظارشو دارید بهتره، تجربه و حس واقعی اینکه یک سامورای باشید و برای هدفی بزرگتر از خودتون بجنگید. از مراحل بازی همینو بس که مثل نبرد حرامزاده ها توی گیم آو ترونز داد می زدم می رفتم جلو :D درام وحشتناک خوبی داره. مثلا وقتی میدیدم یکی از NPCها زنش یا مردش رو مونگولا کشتن و داره براش سوگواری می کنه، می رفتم جلو احترام می ذاشتم، مرگ یک چیز عادیه و هر سمت که پا می ذاری به خاکو خون کشیده شده و جو سنگینی روی فضای بازی حاکم بود، فضای بی رحمانه ای که از اون دوران به نمایش گذاشتن کم اشک منو در نیاورد!

گیم پلی: سیستم کامبت بازی در حین مبارزات بیهوده تلف نمیشه، شما سبک شمشیر زدن جین رو در حین مبارزه می تونید تغییر بدید، این تغییر دستوپاگیر نیست، با تغییر شیوه مبارزه برای انمی هایی که سلاح های سنگین و سبک دارن می تونید با ضرباتتون ضعیفشون کنید و سرعت خودتونو برای از بین بردنشون بالا ببرید، این مهارت چون اکتسابیه و قابل ارتقاست، تنوع و عمق بالایی به گیم پلی میده طوری که بازیکن رو مدام به چالش می کشه، آیتم های دیگه برای گیج کردن دشمنان، مخفی کاری و حملات از راه دور دقیقا حس نام بازی، روح سوشیما رو براتون تداعی می کنه.

کارکترها: جین عشقه! خانم های بازی در پیشبرد گیم پلی و داستان بسیار تاثیرگذارن!! از اون لحاظ نه! اینجا فرق می کنه :D بانو ماساکو عجیب کاریزما داره! یونا به عنوان شخصیت همراه در مراحل مختلف بی نظیره! واقعا دوس داشتنی و یک جنگجوی واقعیه، موقعی که جین داشت مخشو برای موردی می زد! با یک لحن خنده دار گفت تو یک حرومزاده واقعی هستی جین :)) کارکترهای دیگه مثل کنجی، نوریو، تاکا، حس میهن پرستی خفنی توی بازی و بازیکن ایجاد می کنن.

گرافیک: نداریم چنین آرت استایل خفنی با گرافیک پشم ریزون!

امتیاز من به بازی 10/10

4k
درود

حیف این عکسای زیبا نیست که نوتیفیکیشن اسکرین شات توش هست - خاموش کن اقاااا خاموووش کن :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or