بله معلومه که هستدوستان راهکاری هست بشه حساسیت تاچ پد رو کم کرد؟
دویدن با R3 هست یا دکمه دیگه.(خبری خوانده شود)دویدن با R3 هست یا دکمه دیگه ؟؟؟
به مقدار تا معلومی ماندهچقدر از این اثر هنری مانده ؟؟؟؟
آف تاپیکدوستان راهکاری هست بشه حساسیت تاچ پد رو کم کرد؟
من همش حین بازی (حرکت به کنار، مخفی کاری یا وسط کامبت مخصوصا!) همش شست چپم به حد خیلی خیلی ریزی که حتی خودمم متوجه نمیشم یکم به تاچ پد برخورد میکنه و سامورایی ما یا تعظیم میکنه یا شروع میکنه به فلوت زدن
خیلی خیلی رو اعصابم داره میره این قضیه. چهار پنج تا گولاخ افتادن سرت یک دفعه پا میشه شمشیرشو در اسلوموشن ترین حالت ممکن میبنده یا تعظیم میکنه بدیش هم اینه که نمیشه کنسلش کرد و تا اتمام حرکت باید صبر کرد. که با این کامبت بازی دوتا ضربه میخوری و سریع میمیری
نه جدن کلا وقتی با DS4 بازی میکنم شست چپم برای تسلط بیشتر جوری روی کنترلر میزارم که اون قسمت مفصل و سر دو استخوان روی انالوگ L باشه (عکس پایینت). سعی هم میکنم درستش کنم ولی خب نمیشه. مخصوصا وقتی یکم شستم عرق کرده، همونجور لیز میخوره و جلوتر میره. اتفاقا بخاطر همین قضیه معمولا همین قسمت دستم بعد دو سه ساعت بازی درد میگیره (البته بگم بخاطر DS4 هم هست کلا). میلیمتری نزدیک تاچ پد میشه و بدون اینکه حتی حس بشه برخوردش یک دفعه عمل میکنه...آف تاپیک
خیلی بامزه بود جدی که نمی گی؟!! شست چپت که روی L3ه اونم پایین تاچ پد! مشخصا زورم که بزنی شست به تاچ پد نمی خوره! حالا می گفتی شست راستت موقع مربع زدن کمی کشیده می شه به تاچ یه چیزی.. ولی شست چپ.. به حق چیزای ندیده! باورم نمی شه خو اگه چنین اتفاقی افتاده یه فکری واقعا به حال شستت بکن هر چقدرم شست بزرگی داشته باشی.. صبر کن. نکنه موقع بازی کردن از بند انگشتت پایینتر انگشتو میذاری روی L3؟! اگه اینکارو می کنی همین الان با دنیای گیم خداحافظی کن
عالی بود عارفدوستان راهکاری هست بشه حساسیت تاچ پد رو کم کرد؟
من همش حین بازی (حرکت به کنار، مخفی کاری یا وسط کامبت مخصوصا!) همش شست چپم به حد خیلی خیلی ریزی که حتی خودمم متوجه نمیشم یکم به تاچ پد برخورد میکنه و سامورایی ما یا تعظیم میکنه یا شروع میکنه به فلوت زدن
خیلی خیلی رو اعصابم داره میره این قضیه. چهار پنج تا گولاخ افتادن سرت یک دفعه پا میشه شمشیرشو در اسلوموشن ترین حالت ممکن میبنده یا تعظیم میکنه بدیش هم اینه که نمیشه کنسلش کرد و تا اتمام حرکت باید صبر کرد. که با این کامبت بازی دوتا ضربه میخوری و سریع میمیری
با وجود مشکلاتی که داشت به نظرم ارزشش کامل بود. واقعا بازی متفاوت و جذابی بود.
فقط جان هر کی دوست دارید - خطاب به دوستان ساکرپانچ - برا قسمت دوم یه پرش با اسب بذارید. من بعد 70 ساعت بازی و پلت کردن هم بعضی وقتا اشتباه X رو می زدم جین از رو اسب می پرید
این مسئله تاچ پد هم رو اعصابم میرفت همش دیگه بدتر میشد
هوش مصنوعیش واقعا خوب نیست. البته کمبت رو در رو واقعا خوب مبارزه می کنند اما تو مخفی کاری کلا گیجنتا اینجاشم که نزدیک 15 ساعت بازی کردم نکات مثبت خیلی خوبی داره ولی یسری ضعف ها داره که جلوی موفقیت بازی و ورود به قسمت "بهترین ها" رو میگیره. از لول دیزاین و اسکریپت مراحل گرفته تا ai ضعیف و کاتسین ها و ... . شخصیت ها رو هم تا اینجا خیلی دوست نداشتم. فرعیا مخصوصا اصلا جالب نبودن. البته برای این قضیه تا اخر بازی باید صبر کرد.
این کاراکتر فرعی هاشم به مرور خیلی بهتر میشند مخصوصا ایشیکاوا که به نظرم واقعا داستان جالبی داره.
فکر کنم همون آرچر خودمونه کسری جانپ.ن : اقا کسی می دونه معنی «دوجو» چی میشه. شبا دارم کابوس دوجو گفتن مغول ها رو میبینم