PlayStation Ghost of Tsushima

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Sucker Punch
تاریخ انتشار
July 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
درود بر دوستان. برای ادای دین به این بازی زیبا نظرمو میگم ...تبریک به ساکربانج برای خلق زیبای سوشیما و شخصیت عالی جین هرجه تو بازی جلوتر میرفتم احترامم برایlord sakai {جین} بیشتر میشد سامورایی که برای نجات مردم و سرزمینش بر خلاف میل باتنی مجبور code of honor خودشو زیر با بزاره و....توضیحات دوستان دادن از کرافیک بازی تا سیستم مبارزه عالی که واقعا حس سامورایی بودن بهت دست میده خلاصه که دوستان این بازی زیبا رو به هیج وجه از دست ندین

10 روزی هست بازی رو خریدم ، کلا یکی دو مرحله اصلی رفتم . و این واسه منی که همیشه دو دیقه هم طرف مراحل فرعی نمیرفتم تو همچین بازی هایی (اساسین مثلا یا خیلیا دیگه) عجیبه !! اینقدر که خفن و جذابه مراحل فرعی بازی و گشتن تو نقاط مختلف. داستان هم با اینکه جلو نرفتم قابل حدس هست که جذاب میشه کم کم
مبارزات تن به تن عالیه خیلی حال کردم، من کلا عشق مخفی کاری هستم و بودم ولی این بازی اینقدر که عالی دروردن درگیری هارو که سمت مخفی کاری نرفتم و فقط هم دارم تکنیک های جدید سامورایی باز میکنم :x

واقعا من موندم چجوری روشون شد به این بازی نمره کم بدن ! فکر کنید این شاهکار متاش با افتضاحی به اسم اساسین اودیسی یکیه !!! تا چه حد نامردی در حق یه بازی

پ.ن : یه سوال، اون مکان هایی که جین میره رو یه موضوعی تمرکز میکنه و باید چنتا جمله کوتاه انتخاب کنیم از بین گزینه ها, این انتخاب ها تاثیری تو جایزه ای که تهش میده داره ؟ من 3،4 تا رفتم هر دفعه هدبند داده دنبال لباسم :D

پ.ن : یه سوال، اون مکان هایی که جین میره رو یه موضوعی تمرکز میکنه و باید چنتا جمله کوتاه انتخاب کنیم از بین گزینه ها, این انتخاب ها تاثیری تو جایزه ای که تهش میده داره ؟ من 3،4 تا رفتم هر دفعه هدبند داده دنبال لباسم :D
نه انتخاب هایی که میکنی تاثیری نداره توی چیزی که بهت میده ، همش هدبنده با طرح ها و رنگ های مختلف .

مشخص بود این وصله‌ها به ساکرپانچ نمیچسبه اما خب IGN سوال کرد اینام جواب دادن و رسما خیال ملت راحت شد چون باورش واسه خیلیا سخته یه چیز مجانی بدی و MTX نداشته باشه. طرف بازی ۶۰$ میده که ادیشن ۱۲۰$ هم داره بعد mtx هم داخل بازی هست :D
یعنی این ۲ ۳روزه Yongyea دیوونه شده سر این حرکت خفن ساکرپانچ و البته همه همین حس رو داشتیم چون حقیقتا سورپرایز قشنگی بود

نس
بعد از 3بار اتمام بازی همچنان این متا رو شایسته نمیدونم . کافیه اساسین اودیسه یوبی سافت با متا83رو بذارید کنار این عنوان :sick:

ناتی داگ و ساکرپانچ نشون دادن کنسول فعلی سونی هنوز دارای پتانسیل هست
نسل ۸ من بهم اثبات شده متا بذار در کوزه مهم خودتی که با بازی حال کردی بتمن یادم نمیره game spotطرف نمیدونست بت کیه نقد کرده بود اصلا به متا توجه نکن

حجم بازی با آپدیتهاش چقدره؟
ظ2 رو بگیرم گلوله فروش میره؟
سلام . داداش اگه ظ2 خریدی فک نکنم بفروشیش. بازی دلی هستش و شما قطعا مثل بازی god of war، last of us و .... نگهش میداری. که صد البته ارزشش رو داره.

سلام . داداش اگه ظ2 خریدی فک نکنم بفروشیش. بازی دلی هستش و شما قطعا مثل بازی god of war، last of us و .... نگهش میداری. که صد البته ارزشش رو داره.
مجبورم برای خرید بازی‌های بعدی بفروشمش

خب چند ساعتی بازی کردم، من یادم نیست سر لست تنظیمات پرو برای tv 1080 رو فعال کردم یا نه این تنظیمات برای این بازی فعال هست بنظرم گرافیکش از لست بالاتره،صدا گذاری عالی ای داره. ولی هوش مصنوعی جالب نیست و بازی یکنواخت میشه،

مجبورم برای خرید بازی‌های بعدی بفروشمش

خب چند ساعتی بازی کردم، من یادم نیست سر لست تنظیمات پرو برای tv 1080 رو فعال کردم یا نه این تنظیمات برای این بازی فعال هست بنظرم گرافیکش از لست بالاتره،صدا گذاری عالی ای داره. ولی هوش مصنوعی جالب نیست و بازی یکنواخت میشه،
شما اینقد روش برا کشتن افراد داری که به هیچ وجه بازی اکشنش تکراری نمیشه. رو هارد بازی کن از اول که بهت بچسبه. از تمامی ابزارات استفاده کن برا کشتن. قبل از حمله یه نفس عمق بکش بعد انواع اقسام روش کشتن رو مرور کن و بعد ...... در مورد لاست نظر شما محترم ولی به عنوان یه کسی که دوتاش رو تجربه کردم لاست 2 شاهکار گرافیک و ختم این نسل هستش. ولی بازیا جهان باز مثل سوشیما رو باید با بقیه بازیا جهان باز مثل ویچر:x و .... مقایسه کرد که باید سال انتشار رو هم مد نظر داشت.

من امروز بازیو تموم کردم و همینطور پلات هم شد. فکر کنم نزدیک دو هفتست دارم بازی میکنم هر روزم نزدیک 5-6 ساعت بازی کردم.

من قبل تر هم گفتم بعد نمایش SoP هایپم برای بازی کمتر شد و به نسبت بقیه اونقدر مشتاق نبودم براش...

بعد بازی کردن هم بنظرم بازی واقعا قدم جاهطلبانه و بزرگی بود برای SP. و به حد خیلی خوبی ازش موفق بیرون اومدن. ولی بازی خیلی جای کار بیشتری داشت... ریزه کاری هایی که حس یک تجربه پالیش نشده رو میداد و یکم ضدحال بود. این مسائل اگر اوکی میشد بازی جزو بهترین و جذاب ترین بازیای نسل میتونست باشه بنظرم.

اول از همه کامبت بازی واقعا خوبه. هرچند یکم زمان لازم داره تا قلقش دستمون بیاد ولی واقعا ارضا کننده و جذاب بود. از اون طرف مکانیزم های Ghost رو هم خیلی دوست داشتم. تک تکشون واقعا جذاب بودن (یسری چیز میز اضافی هم داشت البته. مثلا به شخصه اصلا از wind chimes ها استفاده نکردم. و حتی smoke bomb.) تیر کمون بازیم جذاب بود و دوست داشتم (هرچند Long Bow یکم میتونست خاص تر باشه.) و بازی خیلی روش های متفاوتی برای کشتن دستمون میزاره و در کل کمبت بازی واقعا جذاب بود.
بازی skill treeش اونقدر جالب نیست. یعنی من به شخصه خرج کردن tech point توی قسمت ابزار های حالت Ghost رو واقعا لذت بخش میدونستم. چون هر کدوم از اسکیل ها واقعا حس میشد که پیشرفت کردیم. ولی درختی که به داج و یا parry و یا ضربات شمشیر مربوط میشد، واقعا خیلی حس نمیشد که الان یک قابلیت جدید بهمون اضافه شده. فکر هم کنم تقریبا اول تمام بخش Ghost رو آپگرید کردم بعد رفتم سراق اونا :D

AI بازی خیلی خوب نیست. این بدیش به جایی میرسه که مثلا اواخر بازی توی لودینگ ها یبار خوندم نوشته بود گراز های وحشی از طریق بو میتونن دنبالت بیان. حالا من 70 ساعت بازی کردم و یک بارم به این بر نخوردم :D
وسط بحث هم بگم بازی از حیث سرعت لودینگ ها و فست تراول ها به حد وحشتناکی فوق العادست... همه لودینگ ها حد اکثر 5-6 ثانیست که خیلی عالیه. ولی مشکل اینجاست که فکت های خفن مینویسه و تا میای بخونی سریع میره :D (پ.ن. این قضیه رو Tlou p2 با یک دکمه Continue اوکیش کرد. و از نسل بعد که لودینگا قراره حذف شه میترسم :D )

دنیای بازی هم پره از فعالیت ها ی جالب. و اکتشاف در اون تا حدی rewarding هست. (در این مورد البته Fox Den ها یکم بعد یک مدت آف ترک شدن. توی همون اکت اول من همه charm slot هارو باز کردم و بنظرم باید کاری میکردن که بعدش میتونستیم این slot هارو برای major charm ها مورد استفاده قرار بدیم. چون reward اینا بعد باز شدت اسلات ها واقعا دیگه حس نشد...)
فقط اسب سواری بازی یکم اونقدر جذاب نیست... اوکی هست ولی بعد تجربه Tlou II و یا RDR2، اونقدر جذابیتی نداره...

گرافیک هنری بازی که تکه :دی بینظیر هم کمه براش :دی ولی گرافیک فنی اصلا تعریف خاصی نداره خیلی. هرچند خیلی بد هم نیست. طراحی های صورت ها مخصوصا خیلی جالب نیست.
انیمیشن های بازی هم خیلی خشکه!

خب برسیم به مهمترین قسمت های بازی. مراحل و بعدش هم داستان.
مراحل اصلی بازی تا تقریبا اواسط بازی اونقدر جذاب نبودن. ولی بعد اکت 2 جون گرفتن و مراحل جذابی رو داشتیم!
مراحل فرعی بازی تعدادشون کم نیست اصلا! به 3 قسمت هم میشه تقسیمشون کرد. اول Mythic tale ها که واقعا بی نظیرن و هم مراحل عالی ای دارن، هم داستان خیلی جذابی دارن و هم بسیار ریواردینگ هستن!! این مراحل از مراحل اصلی هم شاید جذاب تر بودن :دی
دسته دوم داستان های کاراکتر ها هستن که فکر کنم 4 یا 5 کاراکتر فرعی داریم که برای هر کدوم چند مرحله داریم. اینا ها در کل لول دیزاینشون یکی دو لول پایین تره ولی بد هم نیست. اوکین. یکی دوتا شون 2-4 مرحلن که جذاب تر هم بودن. ولی بعضیاشون 9 تا مرحلن که یکم حس کردم دارن کشش میدن الکی. بعضی از مرحله هاشون واقعا الکی بودن. هرچند همشون داستان بدی ندارن و مخصوصا پایان هاشون واقعا زیباست.
دسته سوم هم ماموریت های ساده یک دونه ای هستن که اینا خیلی جذاب نیستن اکثرن. reward درست درمونیم ندارن اصلا. بعضا داستان خوبی دارن فقط

یک چیزیم که بود بنظرم خیلی میتونستن مراحل رو متنوع تر و جذاب تر کنن ولی اصلا اینکارو نکردن. مثلا ما یک تعداد دوئل داریم توی بازی، که همشون عین همن! از 30 ثانیه انیمیشن های اول دوئل بگیر تا حرکات دشمنا هم تا حد زیادی همش شبیه همه. جدای اینا خیلی از چیزای دیگه هم کپی پیست هم بود. انگار یچیز جذاب ساختن. حالا ده تا کپی ازش توی بازی مشاهده میشه! این مسئله برای خیلی از موارد داخل بازی هست.

در مورد داستان اصلی هم بگم خیلی باهاش تا اوایل اکت 2 حال نکردم. خیلی حس کردم دارن الکی طولانی و بزرگش میکنن. ولی بعد اکت 2 واقعا خوب میشه و مخصوصا اکت پایانی که خیلی به اندازه و خوب بود! پایان خیلی زیبایی هم داره بازی.
مشکل اصلی ولی کاراکتر ها هستن. بنظرم اکثر کاراکتر ها اصلا جذاب نیستن (مقوا :D ). خود جین اونقدر موندگار نیست. کاراکتر های فرعی با اینکه فرصت زیادی برای خودی نشون دادن داشتن (اکثر کاراکتر های مهم حتی خط داستانی مراحل فرعی خودشونم دارن) ولی جذاب نیستن اونقدر. ایشیکاوا و ماساکو اوکین. نوبیو رو هم دوست داشتم. یونا ولی بشدت رو اعصاب بود. کاراکتر شدیدا نچسبی بود.
کاراکتر های دیگه داستان هم خیلی پرداخت زیادی ندارن. این بین لرد شیمورا یکم اوکیه. ولی کاراکترایی مثل ریوزو و یا کان واقعا اونقدر پرداخت نشدن.
مشکل دیگه بنظرم دیالوگ هاعه. اصلا جذاب نیست. از طرفی طراحی چهره ها خیلی جالب نیست. انیمیشن های صورت هم اصلا در حدی که باید باشه نیست. همین باعث میشه اکثر کاتسین ها اونقدر جذاب نباشه. مشکل خیلی خیلی بزرگی که منو زیاد اذیت کرد اون سیاه شدن صفحه قبل و بعد کاتسین ها بود. که بنظرم خیلی حس گیم رو از بین میبرد. اصلا توی این دوران و این نسل واقعا اینقدر جدا شدن گیمپلی و کاتسین واقعا زشته :دی
مشکل دیگش هم اینه که برای هر چیزی بازی مجبورمون میکنه یک کاتسین تماشا کنیم. یکی کمپو فتح میکنیم، یک گروگان رو ازاد میکنیم، در اسلوموشن ترین حالت صفحه سیاه میشه دو ثانیه بعد یک دیالوگ تکراری از جین رو باید بشنویم. بعد هم داستان گروگان و تشکراتش باید شنیده شه حتما. در این بین ما هیچکار نمیتونیم بکنیم. بعد دوباره صفحه سیاه میشه و میریم توی بازی.
یا هر صحبت با هر کسی مارو مجبور به مشاهده یک کاتسین با انیمیشن های ضعیف و دیالوگ های نچندان جالب و اسلو ترین حالت ممکن میکنه.
یک مرحله خیلی عادی : اول برای شروعش باید با طرف حرف بزنیم. خب صفحه سیاه میشه و کاتسین میشه. طرف میگه اینجا حرف نزنیم و بریم یک جای دیگه. حالا از کاتسین میاد بیرون. باید ده قدم دنبال طرف بریم. دوباره کاتسین شروع میشه و صفحه سیاه میشه.

فکر کنم خیلی زیادی توپیدم به بازی :دی نه در کل بازی خیلی خوب بود. تا حد 7.5 تا 8 شایدم 8.5 دوستش داشتم. ولی مشکل اینجاست که بازی متریال +90 داشت. میتونست به یکی از بهترین بازیای نسل تبدیل شه! ولی ایراد کم نداشت و باعث شد به لولی که باید نرسه. فکر کنم یک سال دیگه روی بازی کار میشد میتونست یک تجربه فوق العاده رو بسازه و SP رو در حد سانتا و ناوتی (حالا جو نگیریم ولی اقلا بالاتر از گریلا :دی) بیاره بالا...
در کل هم بشدت از این ریسک و قدم بزرگ sp خوشم اومد. دمشون گرم و امیدوارم سر بازی بعدی همینجوری بالاتر برن و در حد بهترینا بدرخشن :دی (بازی بعدیشونم IP جدید باشه :دی)

منم بازیو تموم کردم پلات هم کردم به جرات میتونم بگم یکی از بهترین تجربه های این نسل بود واسم و بین پنج انحصاری برتر این نسل رتبه بندیش میکنم.
بازی از لحاظ داستانی واقعا عالیه یه داستان حماسی با روایت جذاب و سینمایی که از اول تا آخرش جذبتون میکنه.شخصیت جین شاید در نگاه اول خشک باشه ولی به خاطر ذات سامورایی بودنش قابل قبوله و چون کارکتر عاقل و باهوشیه این نوع شخصیت پردازی و انتخاب صداگذاری واسش منطقیه و دوست داشتنیه.از شخصیت های فرعی هم من خوشم اومد خط داستانیه مجزای خودشون رو داشتن خیلی واسم جذاب بود تاثیر این نابسامانی دنیای بازی رو در روایت همشون میتونستی حس کنی که چقدر میتونه زندگی آدم ها رو تغییر بده.سورپرایز دیگه داستانی میستیک تیل ها هستن که بینظیرن یه روایت کمیک گونه از اساطیر سامورایی با باس فایت های عالی و تکنیک های کمبت بشدت کاربردی که بعنوان پاداش میده از این مراحل میشه بعنوان اوج خلاقیت سازنده یاد کرد.ماموریت های فرعی معمولی بازی میتونست بهتر باشه ولی بعضیاشون داستان های جالبی دارن.
کمبت بازی من اول فکر میکردم جالب نباشه ولی وقتی بیشتر بازی کردم خیلی خوشم اومد و واقعا تاکتیکیه برای هر دسته از دشمن ها یه سبک کمبت وجود داره و گجت های مختلفی هم که داری به تنوع گیم پلی خیلی کمک میکنه.
گشت و گذار بشدت لذت بخشه انقدر که چیزهای جمع کردنی متنوع داره و همشونم نوآوری خاصی دارن که در سبک خودش عالیه.
هوش مصنوعی بازی در حالت مخفیکاری یه مقداری ضعیفه جای کار داشت ولی در حالت کمبت رو نرمال هم قوین مخصوصا نیزه دارها واقعا اذیت میکنن چالش خوبیه درخت مهارت هم بنظرم تکنیک های خوبی داره و گجت ها کاربردشون جالب میشه وقتی آپگرید میشن.
لودینگ و فست ترول بازیم خیلی سریعه و واقعا گشت گذار بازیو لذت بخش میکنه.
گرافیک هنری بازی یکی از بهترینای نسله و واقعا چشم نوازه حتما با فوتومد عالیه بازی عکس های قشنگی بندازید که یادگاری خوبی میشه.
گرافیک فنی بازی بنظرم مشکل اصلیش بالانس نبودنشه که بعضی جاها کیفیتش عالیه بعضی جاها متوسطه مخصوصا طراحی صورت شخصیت ها و طراحی کف زمین که میتونستن بیشتر رو کار کنن ولی انقدر داستان و گیم پلی بازی جذابه و طراحی هنری مبهوتتون میکنه که واقعا برای من زیاد اهمیت خاصی نداشت این مسئله‌.طراحی لباس ها و اماکن تاریخی عالیه در کل طراحی دنیای بازی زیبا و پرجزییاته.
در کل تبربک به ساکرپانچ برای خلق همچین فرنچایز بیظیری آخر نسلی لذت بردیم.
نمره 9 از 10

یه چند تا عکس هم از گرافیک هنری زیبای بازی میزارم لذت ببرید
PS_Messages_20200825_115153.jpg PS_Messages_20200825_115156.jpg PS_Messages_20200825_115158.jpg PS_Messages_20200825_115206.jpg PS_Messages_20200825_115201.jpg PS_Messages_20200825_115203.jpg

آخرین ویرایش:
خب چندتا سوال دارم:
۱-این میثتیک تیل ها نوشته اکتیو برام ولی توی مپ که با آیکون آبی نشون شون میداد دیگه نیست!(مگر اینکه جلوتر باشن که پس چرا زده اکتیو؟)
PS_Messages_20200830_221556.jpg
۲-به جز اون قلعه اصلی و اون پایین ه که واسه میشن های داستانی هستش بقیه رو آزاد کردم (اون وسطی رفتم توش به جز کلاغ کسی توش نبود) ولی از نمای بالا زده ۱۵ از ۲۴ آزاد شده؟ چرا؟
PS_Messages_20200830_221554.jpg
۳-این میشن سیکس بلید ز آو فلان کجاست؟ :دی
PS_Messages_20200830_221600.jpg
۴-واسه آپگرید لباس ها ریسورس خرج کنم یا جلوتر لباس های بهتر میده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or