PlayStation Ghost of Tsushima

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Sucker Punch
تاریخ انتشار
July 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
خب چندتا سوال دارم:
۱-این میثتیک تیل ها نوشته اکتیو برام ولی توی مپ که با آیکون آبی نشون شون میداد دیگه نیست!(مگر اینکه جلوتر باشن که پس چرا زده اکتیو؟)
View attachment 162952
۲-به جز اون قلعه اصلی و اون پایین ه که واسه میشن های داستانی هستش بقیه رو آزاد کردم (اون وسطی رفتم توش به جز کلاغ کسی توش نبود) ولی از نمای بالا زده ۱۵ از ۲۴ آزاد شده؟ چرا؟
View attachment 162957
۳-این میشن سیکس بلید ز آو فلان کجاست؟ :D
View attachment 162958
۴-واسه آپگرید لباس ها ریسورس خرج کنم یا جلوتر لباس های بهتر میده؟

1) بعضی‌هاشون در اکت‌های بعدی آزاد میشن و میتونی بری مثلا کویست آندایینگ فلیم تو اکت ۳ باز میشه و بعضی ها هم مثل Unbreakable Gosaku باید مرحله اصلی A new Horizon رو بری تا باز بشن.

2) خط داستانی رو ادامه بدید اونجا هم زاد میشه. همینطوری خارج از خط داستان بری تو کسی اونجا نیست.البته اگه درست منظورت رو فهمیده باشم.

3) بر آزاد کردن مرحله The Six Blades of Kojiro باید تو اَکت ۲ باشی و بعد مرحله اصلی A new Horizon رو تموم کنی تا این مرحله آزاد بشه.

4) بهترین آرمور بازی از نظر من Sakai Clan Armor هست که تو اکت ۲ بعد از رفتن مرحله اصلی بازی به صورت اتومات میگیرد. خرج الکی روی چیزه دیگه نکن و ریسورس‌هات رو برای این نگه دار.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: AM!R
من همه تروفی هاش رو گرفتم جز تروفی helping sword hand که برا گرفتنش باید خط داستانی تمامی شخصیت ها رو بری که من رفتم و عملا هیچ ماموریتی نمونده ولی خب این تروفی رو نداده!
کسی میدونه مشکل از چیه؟باگه؟

• Sad
Reactions: MehdiAhmadi
من همه تروفی هاش رو گرفتم جز تروفی helping sword hand که برا گرفتنش باید خط داستانی تمامی شخصیت ها رو بری که من رفتم و عملا هیچ ماموریتی نمونده ولی خب این تروفی رو نداده!
کسی میدونه مشکل از چیه؟باگه؟
بعضی ماموریت ها توی نقشه پیدا نیستو گذری باید بهشون برخورد کنی، این لیست کامل ماموریت هاست، برو تو منوی بازی ماموریت هایی که تموم کردی رو نشون میده، با این لیست چک کن ببین کدومشو جا انداختی.

• Like
Reactions: victor hogo
بعضی ماموریت ها توی نقشه پیدا نیستو گذری باید بهشون برخورد کنی، این لیست کامل ماموریت هاست، برو تو منوی بازی ماموریت هایی که تموم کردی رو نشون میده، با این لیست چک کن ببین کدومشو جا انداختی.
یه سرچی تو نت زدم امیر فهمیدم این دو تا میشن رو نرفتم که انجام دادم و گرفتم:D
ماموریتهای a dept repaidو the cost of fearرو نرفته بودم

• Like
Reactions: .Amirone
بعد تجربه متوالی tlou و ghost recon فهمیدم سونی کاری کرده که خجالت بکشم به جیزی غیر از ps5 فک کنم:D
مطمعنا و بی تردید انتخاب من با این بازی هایی که سونی به خورد ما میده ps5هست ولی خب اگه پول دو تا کنسول رو داشتم اونموقع کنسول دومم هم ps5 بود!
ghost of tsushima به حق و به شایستگی لیاقت این رو داشت که وداع با شکوه ما رو با این نسل رقم بزنه
عنوانی که بنظرم فراتر از حد انتظارات بود و فراموش نکنیم شماره اول یک آی پی جدید بود و حالا با اعتماد به نفسی که اینا پیدا کردن ببینید نسخه دوم چی میشه!!
داستان عالی بود و بهتر شخصیتهایی بود که انقدر خوب و دوس داشتنی بودن که فراموششون نمیکنم. گیم پلی با اندک ایراداتش خیلی تر و تمیز و سرزنده بود.و از گرافیک و طراحی محیط هاش با اون تنوع متفاوت چه از لحاظ آب و هوا و جه پوشش گیاهی و درختان و.... فقط داشت چشمامو نوازش میداد که دیگه چیزی نگم و خیلی جاها اون رنگ بندی محیط من رو برای مدت طولانی میخکوب می کرد!
بارها شایع شده که یه نسخه از assassins creedقراره تو ژاپن رخ بده که امیدوارم هرگز چنین نشه چون مطمئنم هرگز نمیتونن به این خوبی این سرزمین رو خلق کنن!
وای که چقد این بازی خوب بود.فقط تو یه جمله : خیلی چسبید=P~:x

من این مدت خیلی آروم بازی می‌کنم ولی با حوصله :D

الان رسیدم اکت 2 :|

فکر میکردم بازی تمام زیباییش رو داخل اکت 1 رو کرده.
ولی متوجه شدم اکت 2 یه چیز دیگه هست واقعا

طوری شده که از زیبایی این بازی من دارم مدهوش میشم :D

Ps: چقدر اتمسفر اکت 2 خستست

تجربه ghost of tsushima واقعا لذت بخش بود. روایت داستان جین و تبدیل شدنش از سامورایی به گوست هم عالی بود. واقعا تجربه tlou2 و ff7remake برام ناامید کننده بود ( شاید انتظارم یه چیز دیگه بود ازشون) ولی همون مرحله اغازین got تمام اون تجربه ناامید کننده رو برام از بین برد و من رو درجا غرق تون دنیا خودش کرد. گیم پلی و موسیقی بازی چیزی کمتر از شاهکار نبود،اهمچنین بازی برای خودش بعضی جا ها تابلو نقاشی بود:D، بهترین قسمت بازی هم برای من کارکتر های فرعی و داستان هاشون بود.بقیه موارد بازی هم خوب بودن. درکل بازی بی نقصی نبود ولی دست در دست هم انقدر همه موارد بازی مناسب بودن که اصلا نقص های بازی تو چشم نبودن.
برای منی که انچنان طرفدار بازی های open world نیستم واقعا لذت بخش بود و شدیدا پیشنهاد می شه .

• Like
Reactions: bayern_vahid
واقعا عشقه این شوهی یوشیدا=((

به گفته ی خود فلمینگ اگر شوهی انقدر با عشق حمایتشون نمیکرد بعید بود همچین تجربه ی خفنی رو این نسل از شاهد باشیم
Speaking during a PAX Online panel (via Twinfinite) producer Brian Fleming revealed that the team was so nervous about the idea that only 6-7 developers within the studio knew about the pitch, and they first approached Shuhei Yoshida to discuss the issue. Yoshida was all on board, and thanks in part to his support and encouragement, Sucker Punch decided to pursue the project.

e77cdcab7b6d3a4f6a9ff6b8f010f399.jpg

چجوری باید نقشه رو‌بزرگ‌و‌کوچیک کنم ، اون نقشه ای که سما راست پایین میاد برای پیدا کردن چیزا
دگمه وسط هر چی میزنم‌تغییری نمیکنه

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: Bizhanl
راستش بعید میدونم کسی اینجا mini map رو برای بازی فعال کرده باشه، برای همین کسی جوابی نداره:))

شما بازیش انجام دادی ؟!
این مینی مپ نیست !
این مپ مخصوص ایتم های ابی که‌ بعضی قسمت ها میاد

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: Bizhanl

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or