PlayStation Ghost of Tsushima

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Sucker Punch
تاریخ انتشار
July 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
برای منی که فقط افلاین میزنم این اپدیت چه خصوصیاتی داره البته میدونم دشمن جدید اضافه میشه ولی بقیه موارد رو نمیدونم.اگه بخوام انلاین بزنم. بدونه پلاس میشه خط داستانی جدید رو برم یا اصلا خط داستانی جدید رو میشه افلاینم رفت

ارزش که داره مود coop۴ تا کلاس داره داستانی که نه اما انلاین پلاس میخواد در کل به نظرم چیز خوبی به خصوص ngکه لباس اسب جدید داره

این بالا پایین رفتن از نردبون چقدر رو مخه! :-B
کلا انیمیشن های راه رفتن بازی مشکل داره، بازی کلا انمیشن با لا رفتن از پله نداره، یا پرش هاش انیمیشن ضعیفی داره،
ولی بقیه چیز های بازی شاهکاره

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

• Wow
Reactions: Arashmalkian
سلام
من تلو 2 رو تموم کردم به حول و قوه الهی میخوام بیام سراغ گوست :D
قبل شروع بازی گفتم بپرسم با توجه به اینکه من تلویزیون 1080 دارم روی پرو بین 2 تنظیمی که برای گرافیک هست کدوم رو انتخاب کنم؟ البته قبلا فکر کنم پرسیده بودم ولی یادم رفته دوستان جواب دادن یا نه! :D

سلام
من تلو 2 رو تموم کردم به حول و قوه الهی میخوام بیام سراغ گوست :D
قبل شروع بازی گفتم بپرسم با توجه به اینکه من تلویزیون 1080 دارم روی پرو بین 2 تنظیمی که برای گرافیک هست کدوم رو انتخاب کنم؟ البته قبلا فکر کنم پرسیده بودم ولی یادم رفته دوستان جواب دادن یا نه! :D

تو هر ۲ حالت فریم ۳۰ هستش اما یکیشون رزول رو میبره بالاتر فکر کنم و افت فریم خیلی کمی به بازی میده. شما که ۱۰۸۰ داری نیازی به تغییر تنظیماتش نداری. تا پلی ۵ بیاد و اونجا ۶۰فریم بزنیم لذتشو ببریم :D

تو هر ۲ حالت فریم ۳۰ هستش اما یکیشون رزول رو میبره بالاتر فکر کنم و افت فریم خیلی کمی به بازی میده. شما که ۱۰۸۰ داری نیازی به تغییر تنظیماتش نداری. تا پلی ۵ بیاد و اونجا ۶۰فریم بزنیم لذتشو ببریم :D
سلام
ممنون بابت پاسخ
فقط اینکه مطمئنی روی هر 2 حالت فریم 30 هست؟ چون یکی از گزینه ها Better Framerate هستا
اگه اونجوری باشه پس همون Higher Resolution بهتره واسش چون بنظر یکم کیفیت ویژوال بازی بهتر میشه

سلام
ممنون بابت پاسخ
فقط اینکه مطمئنی روی هر 2 حالت فریم 30 هست؟ چون یکی از گزینه ها Better Framerate هستا
اگه اونجوری باشه پس همون Higher Resolution بهتره واسش چون بنظر یکم کیفیت ویژوال بازی بهتر میشه

والا زمان لانچ که فریم تغییری نمیکرد
فکرم نمیکنم آپدیتی داده باشن واسش تا رو پلی۵ که ۶۰فریم بشه

• Like
Reactions: M ξ λ δ ζ
57677ee5637bf8cbebe6e7bc98010422.jpg

لباس جدید پادشاه

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or