من میخواستم فردا بازی رو سفارش بدم ولی قبلش خواستم ببینم از سکیرو راحت تره چون من سکیرو رو بخاطر سختی زیاد همون اوایل ول کردم
رو چه درجه سختی پیشنهاد میشه واسه شروع؟اسون بازیش
مثل اسیسین کرید میمونه
Sent from my iPhone using Tapatalk
رو چه درجه سختی پیشنهاد میشه واسه شروع؟
یه سری چارم هست وقتی استفاده میکنی 20درصد شانس دمیج دو برابر میده یا یه چارم دیگه با پری کردن خط سلامتی رو پر میکنهدوئل ها اوایل راحت میزدم دشمن ولی اواخر دیگه نمیشه !
ایا لباس و کلاه خاصی هست کهدوئل بهتر بزنه ؟
از لحاظ گیم پلی سرگرم کننده هست؟خسته کننده که نمیشه چون من عادت دارم کل مراحل اصلی و فرعی و.... رو کامل برممن هارد شروع کردم ولی هر حا احساس کنی سخت میتونی نرمال کنی دوباره هارد کنی
مثلا مبارزات با باس ها هارد سخت میشه یکم میتونی نرمال کنی تموم شد باز هارد کنی .... دست خودت تنظیم درجه سختی ریست نمیشه چیزی
Hardرو چه درجه سختی پیشنهاد میشه واسه شروع؟
نسبت به AC آخریا مثلا تنوعش بیشتره!مخصوصا ماموریت فرعیاش به نسبت قشنگتره.از لحاظ گیم پلی سرگرم کننده هست؟خسته کننده که نمیشه چون من عادت دارم کل مراحل اصلی و فرعی و.... رو کامل برم
از لحاظ گیم پلی سرگرم کننده هست؟خسته کننده که نمیشه چون من عادت دارم کل مراحل اصلی و فرعی و.... رو کامل برم
Be Carefulمن خریدم بازی رو . قبل شروع نکته ای راهنمایی چیزی
یکی میگه چه چیزهای اضافه میشه.مخصوصا برای منی که افلاین میزنم چه چیزی اضافه میشه
توی نیو گیم پلاس دشمن جدید اضافه میشه به بازیشما میتونی از نیوگیم پلاس، Custome Gear Loadout، رنگ و چارمهای جدید استفاده کنی