نظرت درباره داستان چی بود کشش داره تا آخرش ؟؟پایان .
لحظه لحظش عالی بود .
نکته خیلی جالب اینه که نقطه ضعف احتمالی بازی که فکر میکردم ازش ضربه بخوره ، برای من شده نقطه قوت بازی چرا اینقدر کامبت سیستم بازی و تکنیک های جین لذت بخشه ؟ الان یه تکنیک جدید انلاک کردم وقتی گنده گروه مغولا میاد جلو بعد از تک ضرب کشنده ! نفر بعدی غیرتی میشه و دوان دوان میاد سمتم و با مربع زدن به موقع اونم نصف میکنم کوچکترین اشتباهم باعث میشه کلی از سلامتیتون کم بشه یا بمیرید . یعنی قشنگ مغول میکشی همراهش سختی هم میکشی و لذت میبری .بانو ماساکو توی مبارزات چه نعره هایی می زنه شما هم عین من موقعی که ضربه آخرو می زنید چند لحظه فریز می کنید جین شمشیرشو بیاره پایین بعد برید سراغ نفر بعدی؟ ارضا میشم وقتی پری می کنمو یه ضربدر روی بدن حریف درست می کنم خود جین هم مثل فیلمهای کوروساوا یه استایل خیلی قشنگ بعد از ضربه نهایی می گیره که پشماتو مورد عنایت قرار می ده، خیلی خوبه بازی. از اون مدل بازی هاست که (اگه براتون مقدوره) باید آرشیوش کنید، اصالت جاپونی از سرو روش می باره، اگه کسی بیاد و بگه با بازی های جاپون طور مشکل دارم اینو می کوبم تو صورتش
مشکل پیش میاد حقیقتش و ۴ گیگ از حجم بازی هنوز دانلود نشده. من به کسی که ازش خریده بودم گفتم، گفت آنلاین شو و آنلاین شدم سریع دانلود کردم آف شدماقا این داستانش چیه منم کامل نصب کردم بازی رو الانم بازی بالا میاد مشکل نداره فقط تو بازی میرم اون بالا میاد cant download ظرفیت یک دارم مشکلی برای بازی پیش میاد یا میشه تا اخر تمام کرد