ماموریت های فرعی بهت Supply و Skill و غیره می دهد که برای آپگیرد کردن و بدست آوردن مهارت های جنگی خیلی کمک کننده هست . Fox Den ها هم برو . ترکیبی برو . روی نقشه در مسیر ماموریت های اصلی چند تا فرعی هم برو .دوستان بنظرتون هر منطقه از بازی را اول ماموریت های فرعی را برم یا اصلی؟میخام چالش داشته باشه نمیخام آسون بشه
دوست عزیز منم بازی لستو ازش خریدم... نداد بعد از یک هفته... ده روز بعد بهم پیام داد اکانتو برات فعال کنم گفتم مرد حسابی رفتم یه جا دیگه اکانت هکی گرفتم... پولشم بر نگردوند... خلاصه از گیم سیستم بازی نگیرین.... به دردسرش نمی ارزه.... فروشگاه معتبریه ولی خیلی بدقوله.....من بازی رو پیش خرید کرده بودم از سایت گیم سیستم که بازی رو تحویل نداد بهم و بد تو کف بازیم. میخوام برم شکایت کنم ازش.خوشبحال شما که دارین بازی میکنید
خوب این کجاش معتبره.داری میگی پولتو برنگردونده. خوب این یعنی دزدی کرده ازت.من ظرفیت دو ازش خریدم 550 جوابمو نمیده گوشیشو خاموش کرده.من تو کف این بازی گوست موندم. این پولو با بدبختی و قرض جور کرده بودمدوست عزیز منم بازی لستو ازش خریدم... نداد بعد از یک هفته... ده روز بعد بهم پیام داد اکانتو برات فعال کنم گفتم مرد حسابی رفتم یه جا دیگه اکانت هکی گرفتم... پولشم بر نگردوند... خلاصه از گیم سیستم بازی نگیرین.... به دردسرش نمی ارزه.... فروشگاه معتبریه ولی خیلی بدقوله.....
اره واقعا نامردیه... ببین پیگیرش باش منم هر روز براش تو تلگرام پیام می زاشتم این قدر براش ویس فرستادم تا جوابمو داد...به خودم گفتم پشت دستمو داغ می کنم دیگه اکانت قانونی نمی گیرم از این سایتا.... صد رحمت به اکانت هکی داخل تلگرام همون موقع اکانتو یهت می دن....خوب این کجاش معتبره.داری میگی پولتو برنگردونده. خوب این یعنی دزدی کرده ازت.من ظرفیت دو ازش خریدم 550 جوابمو نمیده گوشیشو خاموش کرده.من تو کف این بازی گوست موندم. این پولو با بدبختی و قرض جور کرده بودم
خوب این کجاش معتبره.داری میگی پولتو برنگردونده. خوب این یعنی دزدی کرده ازت.من ظرفیت دو ازش خریدم 550 جوابمو نمیده گوشیشو خاموش کرده.من تو کف این بازی گوست موندم. این پولو با بدبختی و قرض جور کرده بودم
اره واقعا نامردیه... ببین پیگیرش باش منم هر روز براش تو تلگرام پیام می زاشتم این قدر براش ویس فرستادم تا جوابمو داد...به خودم گفتم پشت دستمو داغ می کنم دیگه اکانت قانونی نمی گیرم از این سایتا.... صد رحمت به اکانت هکی داخل تلگرام همون موقع اکانتو یهت می دن....