راه حلی نداره من غروب نصب کردم الان برم دستگاه را انلاین کنم بازی قفل میشه یا هنوز وقت هستمشکل پیش میاد حقیقتش و ۴ گیگ از حجم بازی هنوز دانلود نشده. من به کسی که ازش خریده بودم گفتم، گفت آنلاین شو و آنلاین شدم سریع دانلود کردم آف شدم
عزیز چه مشکلی پیش میاد تو دستگاه بازی کامل نصب شده دیگه افلاین هستم باز چه مشکلی پیش میاد یعنی نمیشه تا اخر رفت اخه میترسم الان انلاین بشم بازیم قفل بشهمشکل پیش میاد حقیقتش و ۴ گیگ از حجم بازی هنوز دانلود نشده. من به کسی که ازش خریده بودم گفتم، گفت آنلاین شو و آنلاین شدم سریع دانلود کردم آف شدم
داستان از نیمه دوم بازی اوج میگیره . نیمه اول هم چون بیشتر درگیر آپگرید و side quest و اینجور چیزا هستی زیاد تو چشم نمیاد وگرنه نیمه اول هم خوبه .نظرت درباره داستان چی بود کشش داره تا آخرش ؟؟
خیر کامل نصب نشدهعزیز چه مشکلی پیش میاد تو دستگاه بازی کامل نصب شده دیگه افلاین هستم باز چه مشکلی پیش میاد یعنی نمیشه تا اخر رفت اخه میترسم الان انلاین بشم بازیم قفل بشه
اره الان دیدم یه مقداری از نصب نیمه تمام مونده میشه افلاین بقیه دیتا را انتقال داد تو سایت کنسولفا نوشته میشه افلاین دیتا ریختخیر کامل نصب نشده
وقتی داخل بازی میشی تازه بازی یادش میوفته که ۴ گیگ از دانلود بازی مونده
وااای خوب شد این تیرکمونیهارو گفتی مخصوصا اینکه قبل تیر زدن یه صدایی هم از خودشون در میارن فکر کنم میگن "یوجااا". خیلی مخن مخصوصا اگه هنوز اون اسکیلی رو نگرفته باشی که بتونی با شمشیر تیرشونو دفع کنی.خودمونیم خوب بازی اعصاب خرد کنیه
با اینکه خیلی می داد اما زجرشم زیاده عین درد کبودی می مونه
ازاردهنده ترین چیزش اینکه 90 درصد درگیری ها 1 مشت تیرکمون به دست هستن که اعصاب برات نمی ذارن و همش تمرکز ادم به هم می زنن
اگه اهل جانبی رفتن هستین بزارین اخراش برید چون بازی گلابی می شه اگه زیاد جانبی برید.
حالا جلوتر تیرکمون اتیشی و بمب و استان هم برات پرت می کنن کلا اینش خیلیه بده که می خواد سختی بازی با به هم زدن تمرکز بازیباز بیشتر کنه یاد بازی های غیر حرفه ای می افتم که نمی تونن باس به حد کافی سخت درست کنن همیشه 1 مشت مذدور دور باس جمع می شن که تعدادشونم خیلی زیاد یا بی نهایته تا به سختی باس اضافه کنن. البته این بازی جدا نیازی به کارا نداشت چون دشمنا به حد کافی دهنت سرویس می کنن.وااای خوب شد این تیرکمونیهارو گفتی مخصوصا اینکه قبل تیر زدن یه صدایی هم از خودشون در میارن فکر کنم میگن "یوجااا". خیلی مخن مخصوصا اگه هنوز اون اسکیلی رو نگرفته باشی که بتونی با شمشیر تیرشونو دفع کنی.
مخصوصا داستان های اسطوره ایش واقعا فوق العادناین بازی شاهکاره!!!! یکی از مسخره ترین و چرت ترین متا رو داره این بازی!!!! ظلم کامل شده در حقش!!!! آخه متا ۸۳؟!!!!! خیلی خنده داره..من خودم ویچر رو رفتم و بازی شاهکاره شکی درش نیست، ولی خدایی گیم پلی این بازی کجا و ویچر کجا!! اصلا نمیخام بازی تموم شه، گیم پلی متنوع، گرافیک فوق العاده!! موسیقی شاهکار ، داستان هم تا اینجا خوب بوده واقعا.... یه چیزی هم که باید بهش اشاره کنم اینه که تا اینجایی ک بازی کردم، حتی مراحل فرعیش هم واقعا لذت بخشه، بعضی مواقع حتی در حد مراحل اصلی!
حرف آخر: این بازی شاهکاره و هرکسی بازیش نکنه کل عمرش برفناس!