تقریبا چند ساعت طول کشید که برسی آخرش؟من رسیدم مرحله ی آخر بازی.اما اصلا دستم نمیره پلی بدمش تمومش کنم آخه دیگه کاری هم نمونده کنم.ماموریت های فرعی , آزادسازی کمپ,پیدا کردن پرچم ها و روباه ها و... همه رو هم فول کردم.آپگرید های سلاح ها و اسکیل هامو هم تا آخر فول کردم.نشستم ول میچرخم توی مپ از مناظر بینظیر با گرافیک خارق العادش لذت میبرم.چاره ای نیست تا امشب کار رو یکسره میکنم و به پایان میرسونمش
این بازی از بهترین تجربه های عمرم هست.مطمنم حداقل تاثیرش بهم این خواهد بود تا مدت ها اساسینیز کرید با اون گرافیک چرتش و میلیون باگی که ریخته توش رو دیگه نتونم بازی کنم.
پ.ن: ماموریت های فرعی بازی تمش خییییلی شبیه به ویچر 3 بود و قشنگ دارک و خوف مانند بود و کاراگاهی.چون اختیاری هستن پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان از دستشون ندید.فرعی ها قد اصلی کیفیت ساخت داشتن.
View attachment 155383
تقریبا چند ساعت طول کشید که برسی آخرش؟
منظورت بعد از infamous second son ؟؟؟Video | VK
تریلر گیمپلی 11 دقیقه ای از بازی کنسل شده ساکرپانچ
بعد از اینفیموس مشغول ساخت این بازی بودن که کلا کنسل کردن
Video | VK
خیلی بازی جالبی به نظر میرسید. . البته این ویدیو ایراد زیاد داشت مخصوصا انیمیشن های شمشیر زدن و دوییدن و افتادن و مرگ سربازان ... کلا مشخص بود بازی با بیلد نهایی خیلی فاصله داره. ولی واقعا جالب به نظر میرسید . شبیه اسسین های اولیه هم بود کم و بیش. گرافیک خوبی هم داشت. شبیه اوردر میزد از نظر رنگ بندی. امیدوارم نسل بعد این بازی رو بتونن کامل بسازنVideo | VK
اینا زدن یه بازی کامل شده رو کنسل کردنVideo | VK
این چقدر خوب بوده ! حیف شده کنسلش کردن . چه تمهیولای order نوازی داشتهVideo | VK