virtual30t
کاربر سایت
مهران عزیز اگه با وجود ومپایر میومدیم همه ی بازی ها رو می بردیم و یه نتیجه ی خفنی رو می گرفتیم درسته که به ما شک کنند و اعتراض کنند ولی ما چه بازی هایی که باختیم و چه بازی که بردیم رو به ما اعتراض کردند، و بازی که بردیم رو اگه اقای ومپایر با اختلاف مثلا 30 تا kill از ما بیشتر بود درسته بچه ها اعتراض کنند ولی اگه ی نتیجه بازی رو ببینید مثلا امید با ومپایر 5 یا 6 اختلاف kill با هم داشتند. یا تو بازی دیشب دوستم نعیم توی لیدربورد از همه بالاتر بود.اخه عزیز دل یکی این کارو با خودتون بکنه درسته که 1 نفر جای یکی دیگه بازی کنه ؟؟؟؟ واقعا به دلخوری صدمه زدن به رفاقتتون تو لایو میارزه؟؟ چرا اشتباه اتفاقا یه بازی دوره همیه محمد هم میتونست کنار بکشه ولی رفت 3 نفر رو جور کرد اومد شرکت کرد مسابقه المپیک نیست هرچند برای اون اقای معلوم حال حکم المپیک داره ...محمد هم شرایط شمارو داشت ولی کنار نکشید ایراد نداره بازیه میگذره حده اقل برای احترام به دوستاتون تا اخر حتی تشریفاتی هم شده شرکت کنین
ببینید همون اقای معلوم حال داره به ریشتون میخنده که راحت 1 نفری اومده همتون رو بهم ریخته... قصدش هم همین بوده با کنار کشیدنتون فقط دارین خواسته اونو عملی میکنین ببین یه ادم چقدر باید بدبخت باشه که بازی اینقدر براش مهم باشه که که بیاد توش از این کارا کنه که مثلا یه تورنومنت مجاری رو بهم بزنه ....برای احترام به همدیگه و احترام به برگرازکننده های این دوره که براش زحمت کشیدن نزارین یه ادم مریض باعث شه بینتون تفرقه پیش بیاد ا
بازی این 2 تیم دوباره برگرا میشه از تیم beginners درخواست میشه یه بازیکن جدید معرفی کنه
من با محمدرضا که بازی می کنم واقعا بگم بازیش از من یکی بهتره. حالا چه کنیم که از شانس ما محمدرضا با امین توی یه اپارتمان با هم زندگی می کنند.
یا مثلا نعیم هم دیشب و هم امشب با اینکه تازه کار بود واقعا بازیش قشنگ بود و حتی بهتر از من نتیجه گرفت.
به هر حال چه نتیجه ی بازی مردود یا نامردود دوست من امید به طور جدی از مسابقه کنار رفت. ومپایر رو هم که بن می کنید. یعنی باید 2 نفر هم تیمی پیدا کنم که کار بسیار سختیه. همین 4 نفر قبلی رو با هزار بدبختی با هم هماهنگ کردمشون. یکی گلدش تموم شده بود یکی مثل خودم اینترنتش پوکیده بود که توی این چند روز همه ی این چیزا رو اوکی کردم واسه مسابقه. اگه 2 نفر دیگه هم پیدا کنیم این تیم، تیم بشو نیست و بهتر همون که از مسابقه بریم کنار. نتیجه رو هم بزنید به نفع تیم مقابل.
خلاصه سرتون درد اورده باشم معذرت.