مرسی پویا! اقا شرمندها!!
مهران حالا اخر شب میام ترولتون می کنم!
باز تو هومن می خوای مست بیای؟:d
......................................................
bigkiller
به به ببین کی اینجاس چطوری داداش علی , اقای big jay cutler :d حتما یه جایگاه ویژه برات هست محمد علی جون b-)
......................................................
بچه ها این ویدیو به صورت امتحانی هست ولی من اصلا راضی نیستم چون چیزی که از لحاظ کیفیتی صدا و تصویر انتظار داشتم 50 درصدشم نبود منظورم مشکل از خود سایت هست که کیفیت مطلوب ارائه نمیده وگرنه همه ویدیو ها 1080Pهست...
SOUND CHECK
مرسی پویا! اقا شرمندها!!
مهران حالا اخر شب میام ترولتون می کنم!
امین و خوب اومدي اصلا تابلو نبود كسي نديدكه شما ديديد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!سلام
ما باختیم. تبریک میگم به تیم Beginners و به آقایان امید و روشن و نعیم و امین که عالی بازی کردند
امین و خوب اومدي اصلا تابلو نبود كسي نديدكه شما ديديد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همون طور كه متين عزيز گقت بازي رو باختيم با ناجوان مردانه كامل من و حميد كه كانكشنمون وايرلسه خودتون وضعيتشو ميدونيد تازه حسين و متينم كه adsl دارن لگ داشن در ضمن بد هم بازي كرديم
از همين جا ميخواستم اعلام كنم من از تيم BROTHERS TO THE END ميرم كه كيل مفت نشم اقا روشن از شما و امين (SH4DOW RISER) هم انتظار نداشتم متين جان تيم دست خودت ايشاالله adsl ميگيرم واسه تورنومنت هاي بعدي كه اقا مهرداد ميزاره شركت ميكنم
تو اين تورنومنت هركي اينترنتش بهتر باشه قهرمان ميشه پينگم رو به زودي ميزارم ببينيد درضمن رفاقتا هم بو ... گرفته
خوب مسعود میگفتین ممد host بشه تو که با ممد باشی سرعتت خوبه
ممد نبود. هاست مهردادم عالیه فقط نمی دونم چرا این اواخر بد شده! واسه من لگ موقع کاور میزد.
امین و خوب اومدي اصلا تابلو نبود كسي نديدكه شما ديديد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همون طور كه متين عزيز گقت بازي رو باختيم با ناجوان مردانه كامل من و حميد كه كانكشنمون وايرلسه خودتون وضعيتشو ميدونيد تازه حسين و متينم كه adsl دارن لگ داشن در ضمن بد هم بازي كرديم
از همين جا ميخواستم اعلام كنم من از تيم BROTHERS TO THE END ميرم كه كيل مفت نشم اقا روشن از شما و امين (SH4DOW RISER) هم انتظار نداشتم متين جان تيم دست خودت ايشاالله adsl ميگيرم واسه تورنومنت هاي بعدي كه اقا مهرداد ميزاره شركت ميكنم
تو اين تورنومنت هركي اينترنتش بهتر باشه قهرمان ميشه پينگم رو به زودي ميزارم ببينيد درضمن رفاقتا هم بو ... گرفته
اخه عزیز دل یکی این کارو با خودتون بکنه درسته که 1 نفر جای یکی دیگه بازی کنه ؟؟؟؟ واقعا به دلخوری صدمه زدن به رفاقتتون تو لایو میارزه؟؟ چرا اشتباه اتفاقا یه بازی دوره همیه محمد هم میتونست کنار بکشه ولی رفت 3 نفر رو جور کرد اومد شرکت کرد مسابقه المپیک نیست هرچند برای اون اقای معلوم حال حکم المپیک داره ...محمد هم شرایط شمارو داشت ولی کنار نکشید ایراد نداره بازیه میگذره حده اقل برای احترام به دوستاتون تا اخر حتی تشریفاتی هم شده شرکت کنینخب به لطف دوستان عزیز میشه گفت تقریبا تیم ما هم کنسل شده. vampire که بن میشه. omid هم دیگه کشید کنار. فقط میمونه منو و نعیم (Mr forty seven) که دیگه نمیشه اینطوری ادامه داد. از همون اولش شرکت در مسابقه اشتباه بود. دست همه هم درد نکنه.
دوستانی هم که باور نمی کنند که من 1 ماهه اومدم لایو و میبینن پروفایل من 3 ساله ی به خاطر اینکه قبلا با کنسول قبلیم 1 ماه رفته بودم تو لایو که اونم تو بن ویو 2009 از لایو بن شد و تا امسال که کنسول نو خریدمو و این تابستان وارد لایو شدم. قضیه پروفایل هم اینه!