GEARS OF WAR 3 TOURNAMENT

به نظر شما چه تاریخی برای برگذاری مسابقه مناسب می باشد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    24
  • نظرسنجی بسته شده است .
NAVID FARO5

نوید جان دقیقا منظورم بن کردن از گرز او وار و پروفایل تا سال 9999 بود...

حالا بگذریم بچه ها ویدیو ها به زودی اپ میشه خوشبختانه تونستم حجم 2گیگو به 100مگ تبدیل کنم با فرمت MP4 الان فقط مونده رو بازی ها اهنگ بزارم که بسی جالبر شه.

واسه بازی ما آهنگ finally tomorrow بزار بچه ها حال کنن!;)

NAVID FARO5

حالا بگذریم بچه ها ویدیو ها به زودی اپ میشه خوشبختانه تونستم حجم 2گیگو به 100مگ تبدیل کنم با فرمت MP4 الان فقط مونده رو بازی ها اهنگ بزارم که بسی جالبر شه.

راستی اگه کسی موافق بازیها به صورت gnasher only بشه یک نفر به عنوان نماینده تیمها بیاد اینجا اعلام کنه . ممنون

اگه همه قوانین نا نوشت هی گرز اف وار رو اجرا میکردن(کمپ نکردن و مردونه بازی کردن)اون موقع میشد only Gnasher کرد
حالا که فکر میکنم میبینم اگه تفنگ های مپ نباشه به هیچ وجه نمیشه این کمپ هارو شکست و در نتیجه بازی مسخره میشه
چون بعضی ها هنوز بازی رو یاد نگرفتن و میرن تو توالت های مپ checkout و پیستول میزنن 4 نفری-پس هنوز نمیشه only Gnasher کرد(اول فکر میکردم فکر خوبیه اما با این وضعیت نه!)

آقا من تو بازی پریشب خیلی لگ داشتم! خیلی خیلی !
نمیدونم متوجه میشدین یا نه ولی هی عقب و جلو میشدم و نمیتونستم بازی کنم !
اگه میشه هاست رو عوض کنین ! یه نفر دیگه هاست بشه !

بازی امشب که ظاهرا مشکل هاستش شدید بود و تهش هم که محمد هاست شد(SPARTA-Bignners)
ولی خدایی محمد هاست خوبی داره یکم هاستش کنین شارژش بره...(MFGOW)

دوستان بازی امشب بسیار بازی زیبایی بود و خوشم امد که حریفامون کمپ نکردند و یه بازی زیبا به نمایش گذاشتند. بازی رو هم 3-0 توی 2 تا بازی باختیم که بازی اول به دلیل داشتن لگ منحل شد و بازی جدید به صورت 1-0 به نفع تیم اسپارتا شروع شد.
از محمدجان و مهردادجان هم تشکر می کنم بابت هاست عالی و نظارت به بازی.
بعد بازی هم یه سری اعتراضات راجع به بازیکن های تیم ما شد که خوشبختانه بین خودمون مشکل رو حل کردیم.
خلاصه از تیم حریف اگر کسی دلخور شده باشه، همینجا از طرف تیم معذرت میخوام ازشون.

NAVID FARO5

راستی اگه کسی موافق بازیها به صورت gnasher only بشه یک نفر به عنوان نماینده تیمها بیاد اینجا اعلام کنه . ممنون

حواست باشه ا هنگ بازی مارو HORSED*CK MPEG رزرو کرده :دی نزاری میاد سراغت دیگه خود دانی :))

چون بعضی ها هنوز بازی رو یاد نگرفتن و میرن تو توالت های مپ checkout و پیستول میزنن 4 نفری-پس هنوز نمیشه only Gnasher کرد(اول فکر میکردم فکر خوبیه اما با این وضعیت نه!)
اشتباه نکن همون که خودشون رو 4 تایی تو توالت جا کردن خودش خیلی هنره :))
من امشب نیستم.
اخه پنجشنبه شب ها کسی جایی نمی ره؟ میشه بندازیم یه روز دیگه؟
بابا تو خیلی داره بهت خوش میگذره هومن... من که نزدیک 1 ساله بخاطر درگیری زیاد اصلا رنگ خوشگذرونی رو ندیدم مثل اینکه همیشه بساطت جوره
میری حال به حولی کوفتت شه

حواست باشه ا هنگ بازی مارو HORSED*CK MPEG رزرو کرده :دی نزاری میاد سراغت دیگه خود دانی :))

اشتباه نکن همون که خودشون رو 4 تایی تو توالت جا کردن خودش خیلی هنره :))

بابا تو خیلی داره بهت خوش میگذره هومن... من که نزدیک 1 ساله بخاطر درگیری زیاد اصلا رنگ خوشگذرونی رو ندیدم مثل اینکه همیشه بساطت جوره
میری حال به حولی کوفتت شه

نمکدون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or