آمروز 1 بازی به دلیل نا معلوم برگزار نشد فکر کنم اعضای تیم مقابل مشکلات شخصی داشتن و حضور نداشتن ولی اعلام کرده بودن
بازی شما فردا همون ساعت یا ساعت 9:30 هر وقت که همتون بودین برگزار میشه
شب خوش
مرسي احسان جان شما عالي بوديد و برديد بهتون تبريك ميگماز همه ی بچه ها تشکر میکنم-بازی خوبی بود...
از متین-حمید-مسعود و حسین تشکر میکنم...
بازی کاملا تهاجمی و قشنگ بود...
سلام مهرداد جان مثل اینکه قرار بود به ما اطلاع بدی که قزییه اون مسابقه ای که با شما داشتیم اول هممون دیس کانکت شدیم بدش که مسابقه 1-1 مساوی بود من دیس کانکت شدم دوباره برگزار کنیم ؟
ولی شما به قولی که به ما داده بودی بی اعتنایی کردی یه وقت خدایی نکرده بی احترامی نکرده باشم به شما:
والا دیس کانکت شدن یه چیز فنی.
دست من و شما نیست.
شما تو جدول نوشتید که تیم ما از شما باخته میشه قزییه این مورد رو مشخص کنی ؟
دستت درد نکنه .
درضمن من خودم هیچ ادعایی ندارم در مورد بازی کردنم . بازی کلا برد و باخت داره و این دیس کانکت شدن نباید به ضرر تیم ها تموم بشه خواهشا این رو یه کاری بکنید .
خیلی ممنون.
اینکه در نهاییت MVP مسابقات معرفی میشه خوبه
ولی باید بهترین تیم(از نظر سبک بازی نه نتیجه گرفتن)و بدترین تیم مسابقات رو هم معرفی کنین
مخصوصا بد ترین تیم
چون اینجوری آقایون کمپر های غیر محترم میفهمن پشت دیوار قایم شدن رو هر بوووقی بلده و هنر تو حمله کردنه نه عقب وایسادن و پیستول زدن
بهتر بود مسابقات رو Only Gnasher میکردی
من یکی که حالم از این نووب بازی ها به هم میخوره که بعضی تیم ها پیش گرفتن و خودشون میدونن با کیا هستم
امیدوارم دوره های بعدی Only Gnasher باشه
اکثر بچه ها کم سنن بازی براشون خیلی چون تو سنی هستن که دوست دارن همه فکر کنن بهترینن این مسئله براشون حیاتیه بهترین کاری که شما میتونی بکنی فقط پرهیز از بازی باهاشونه چون هم اعصابت خورد نمیشه هم اینکه راحتی
مشکل اصلی هم این تکه از صحبت های شماست! دلیلی نداره اعصاب شما خورد شه مگه اینکه بخوای مثل اون بچه های کم سن بگی که بهترینی ! اگه واست مهم نباشه با همه می تونی بازی کنی و لذت ببری !
مشکل اصلی هم این تکه از صحبت های شماست! دلیلی نداره اعصاب شما خورد شه مگه اینکه بخوای مثل اون بچه های کم سن بگی که بهترینی ! اگه واست مهم نباشه با همه می تونی بازی کنی و لذت ببری !
اکثر بچه ها کم سنن بازی براشون خیلی چون تو سنی هستن که دوست دارن همه فکر کنن بهترینن
=d>:thumbup:
سلام مهرداد جان مثل اینکه قرار بود به ما اطلاع بدی که قزییه اون مسابقه ای که با شما داشتیم اول هممون دیس کانکت شدیم بدش که مسابقه 1-1 مساوی بود من دیس کانکت شدم دوباره برگزار کنیم ؟
ولی شما به قولی که به ما داده بودی بی اعتنایی کردی یه وقت خدایی نکرده بی احترامی نکرده باشم به شما:
والا دیس کانکت شدن یه چیز فنی.
دست من و شما نیست.
شما تو جدول نوشتید که تیم ما از شما باخته میشه قزییه این مورد رو مشخص کنی ؟
دستت درد نکنه .
درضمن من خودم هیچ ادعایی ندارم در مورد بازی کردنم . بازی کلا برد و باخت داره و این دیس کانکت شدن نباید به ضرر تیم ها تموم بشه خواهشا این رو یه کاری بکنید .
خیلی ممنون.