GEARS OF WAR 3 TOURNAMENT

به نظر شما چه تاریخی برای برگذاری مسابقه مناسب می باشد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    24
  • نظرسنجی بسته شده است .
اگه تو پست اول یه جدول واسه مسابقات بزاری خیلی بهتر میشه...
بعد هر مسابقه هم آپدیتش کنین/
ما الان 2 تا بازی کردیم و فکر کنم یه 4 تا بازی دیگه مونده...

آمروز 1 بازی به دلیل نا معلوم برگزار نشد فکر کنم اعضای تیم مقابل مشکلات شخصی داشتن و حضور نداشتن ولی اعلام کرده بودن
بازی شما فردا همون ساعت یا ساعت 9:30 هر وقت که همتون بودین برگزار میشه
شب خوش

اره میدونم فقط خواستم ساعتشو بدونم :thanks:

با اجازه مسئولین تاپیک
جدول رو درست کردم

[TABLE="class: cms_table, width: 500"]
[TR]
[TD]POINTS[/TD]
[TD] LOOSES[/TD]
[TD] WINS [/TD]
[TD]GAMES[/TD]
[TD]TEAM NAME [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]GEARS CONSCRIPT[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]SPARTA[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]BLACK TENSION[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]PILL4GERS[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]BROTHERS TO THE END[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]0[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]THE BEGINNERS[/TD]
[TD]6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]0[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]HAYABUSA[/TD]
[TD]6[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

اگه مشکلی داشت بگبد درست کنم
من امشب و جمعه شب هم نیستم
ببخشید دیگه
بازیه ما رو تو این دو روز که گفتم نزارید
ممنون

آخرین ویرایش:
سلام مهرداد جان مثل اینکه قرار بود به ما اطلاع بدی که قزییه اون مسابقه ای که با شما داشتیم اول هممون دیس کانکت شدیم بدش که مسابقه 1-1 مساوی بود من دیس کانکت شدم دوباره برگزار کنیم ؟
ولی شما به قولی که به ما داده بودی بی اعتنایی کردی یه وقت خدایی نکرده بی احترامی نکرده باشم به شما:
والا دیس کانکت شدن یه چیز فنی.
دست من و شما نیست.
شما تو جدول نوشتید که تیم ما از شما باخته میشه قزییه این مورد رو مشخص کنی ؟
دستت درد نکنه .
درضمن من خودم هیچ ادعایی ندارم در مورد بازی کردنم . بازی کلا برد و باخت داره و این دیس کانکت شدن نباید به ضرر تیم ها تموم بشه خواهشا این رو یه کاری بکنید .
خیلی ممنون.

اینکه در نهاییت MVP مسابقات معرفی میشه خوبه
ولی باید بهترین تیم(از نظر سبک بازی نه نتیجه گرفتن)و بدترین تیم مسابقات رو هم معرفی کنین
مخصوصا بد ترین تیم
چون اینجوری آقایون کمپر های غیر محترم میفهمن پشت دیوار قایم شدن رو هر بوووقی بلده و هنر تو حمله کردنه نه عقب وایسادن و پیستول زدن
بهتر بود مسابقات رو Only Gnasher میکردی
من یکی که حالم از این نووب بازی ها به هم میخوره که بعضی تیم ها پیش گرفتن و خودشون میدونن با کیا هستم
امیدوارم دوره های بعدی Only Gnasher باشه>:)

سلام مهرداد جان مثل اینکه قرار بود به ما اطلاع بدی که قزییه اون مسابقه ای که با شما داشتیم اول هممون دیس کانکت شدیم بدش که مسابقه 1-1 مساوی بود من دیس کانکت شدم دوباره برگزار کنیم ؟
ولی شما به قولی که به ما داده بودی بی اعتنایی کردی یه وقت خدایی نکرده بی احترامی نکرده باشم به شما:
دست من و شما نیست.
دستت درد نکنه .
درضمن من خودم هیچ ادعایی ندارم در مورد بازی کردنم . بازی کلا برد و باخت داره و این دیس کانکت شدن نباید به ضرر تیم ها تموم بشه خواهشا این رو یه کاری بکنید .
خیلی ممنون.

اگه کسی از هم تیمی هاتون موقع مسابقه نیومد باید 3 نفره بازی کنین ولی اگر بازیکن تاخیر داشت کاپیتان تیم با داور هماهنگ میکنه و داور مسئله رو با تیم مقابل در میون میزاره اگه تیم مقابل موافقت کرد داور مسابقه بازی رو نگه میداره تا بازیکن مورد نظر بیاد

مشکل اینجا بود تا 2 ساعت قبل بازی کسی مشکلی نداشت ولی تا وارد بازی شدیم بچه ها شروع به دیسکانکت شدن کردن ولی ما تو راند دوم وایستادیم بیاین تا 2 تا از بچه هاتون اومدن و بازی 3 به 3 ادامه پیدا کرد و هیچکدوم از هم تیمیهاتون حرفی نزدن و وگرنه ما اینقدر بی معرفت نیستیم در صورتی که شرایط بازی شما هم یکم نا جوانمردانه بود ....
در هر صورت قانون بازی و کاریش نمیشه کرد بازی اول هم تیم خو بنده که وسط دست دیسکانکت شدم یه راند 2 به 4 بازی کرد

اینکه در نهاییت MVP مسابقات معرفی میشه خوبه
ولی باید بهترین تیم(از نظر سبک بازی نه نتیجه گرفتن)و بدترین تیم مسابقات رو هم معرفی کنین
مخصوصا بد ترین تیم
چون اینجوری آقایون کمپر های غیر محترم میفهمن پشت دیوار قایم شدن رو هر بوووقی بلده و هنر تو حمله کردنه نه عقب وایسادن و پیستول زدن
بهتر بود مسابقات رو Only Gnasher میکردی
من یکی که حالم از این نووب بازی ها به هم میخوره که بعضی تیم ها پیش گرفتن و خودشون میدونن با کیا هستم
امیدوارم دوره های بعدی Only Gnasher باشه>:)

عزیز دل برادر من این حرف رو همون اول زدم یادته ؟؟؟؟ یادته گفتی که چون خودت ندیدی نمیتونی نظر بدی حالا دیدی اون موقع که من میگفتم منظورم چی بود....خ.شحالم که الان 100% موضوع رو گرفتی
تز mvp رو من دادم خوشحالم که ازش خوب استقبال شده در مورد انتخاب بدترین تیم مخالفم میدونی چرا ؟؟؟ باعث دعوا و جنجال میشه بچه ها خودشون میدونن و به نظرم همین کافیه قرار شد دوستانه بازی کنیم بره نه اینکه دعوا راه بیوفته
و اما در مورد سلاح ببین اگه سلاح ها به موقع و درست ازشون استفاده بشه بازی رو قشنگ میکنه ولی استفاده نوب گونه و بی رویه از یه سلاح گند میزنه به بازی این مسئله رو باید بچه ها رعایت کنن که اگه بازیا دوستانه باشه بچه ها بخوان از بازی لذت ببرن سو لستفاده نمیکنن ولی متاسفانه برای بعضی ها برد باخت ارزش حیاتی داره!!!! این مسئله باعث استفاده بیش از حد از special weapon میشه به نظرم اول باید به این دوستان یاد داد که این بازیه و برای لذته اگه این مسئله رو همه یاد بگیرن و سعی کنن از حرکات تحریک امیز استفاده نکنن همه از بازی لذت میبرن و چون اکثر بچه ها کم سنن بازی براشون خیلی چون تو سنی هستن که دوست دارن همه فکر کنن بهترینن این مسئله براشون حیاتیه بهترین کاری که شما میتونی بکنی فقط پرهیز از بازی باهاشونه چون هم اعصابت خورد نمیشه هم اینکه راحتی

اکثر بچه ها کم سنن بازی براشون خیلی چون تو سنی هستن که دوست دارن همه فکر کنن بهترینن این مسئله براشون حیاتیه بهترین کاری که شما میتونی بکنی فقط پرهیز از بازی باهاشونه چون هم اعصابت خورد نمیشه هم اینکه راحتی

مشکل اصلی هم این تکه از صحبت های شماست! دلیلی نداره اعصاب شما خورد شه مگه اینکه بخوای مثل اون بچه های کم سن بگی که بهترینی ! اگه واست مهم نباشه با همه می تونی بازی کنی و لذت ببری !

مشکل اصلی هم این تکه از صحبت های شماست! دلیلی نداره اعصاب شما خورد شه مگه اینکه بخوای مثل اون بچه های کم سن بگی که بهترینی ! اگه واست مهم نباشه با همه می تونی بازی کنی و لذت ببری !

اوکی متین-یه دست بیا با هم بازیک کنیم(رایفل و اره و بمب شات)
اونوقت ببینیم خودت چقدر دووم میاری...
درسته برد و باخت مهم نیست ولی اینجوری بازی کردن بعضی ها رو اعصابه-نحوه ی بازی که مهمه-نه؟!

---------- نوشته در 10:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:42 AM ارسال شده بود ----------

اکثر بچه ها کم سنن بازی براشون خیلی چون تو سنی هستن که دوست دارن همه فکر کنن بهترینن

اگه کسی فکر کرد این NooB ها بهترینن به ما هم یه خبر بده...

---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ----
وقتش نشده یه جدول منظم برای مسابقات نوشته بشه؟!

---------- نوشته در 10:49 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:46 AM ارسال شده بود ----------

=d>:thumbup:

وقعا هزاران مفهوم پشت اینا نهفته...(باید با چشم دل بخونی)

دست من و شما نیست.
دستت درد نکنه .
خیلی ممنون.

خرشون از پل گذشت
دیگه یادشون رفت

برنامه بازیها

اگر مشکلی با زمان و روز بازی ها داشتید هرچه زودتر اعلام کنید​

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]بازی
[/TD]
[TD]ساعت[/TD]
[TD]روز[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PILL4GERS - HAYABUSA[/TD]
[TD]9:30[/TD]
[TD]چهارشنبه[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SPARTA - THE BEGINNERS[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]چهارشنبه[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BROTHERS TO THE END - THE BEGINNERS[/TD]
[TD]پنجشنبه[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BLACK TENSION - SPARTA[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]پنجشنبه[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GEARS CONSCRIPT - HAYABUSA[/TD]
[TD]جمعه[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BROTHERS TO THE END - BLACK TENSION[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]جمعه[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PILL4GERS - GEARS CONSCRIPT[/TD]
[TD]شنبه[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SPARTA - HAYABUSA[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]شنبه[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]THE BEGINNERS - BLACK TENSION[/TD]
[TD]یکشنبه[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BROTHERS TO THE END - PILL4GERS[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]یکشنبه[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SPARTA - GEARS CONSCRIPT[/TD]
[TD]دوشنبه[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HAYABUSA - THE BEGINNERS[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]دوشنبه[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BLACK TENSION - PILL4GERS[/TD]
[TD]سه شنبه[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SPARTA - BROTHERS TO THE END[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]سه شنبه[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GEARS CONSCRIPT - THE BEGINNERS[/TD]
[TD]چهارشنبه
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

به جز بازیهای امروز بازیهای روز های دیگه امکان داره تغییر کنه
موفق باشید

NAVID FARO5

نوید جان دقیقا منظورم بن کردن از گرز او وار و پروفایل تا سال 9999 بود...

حالا بگذریم بچه ها ویدیو ها به زودی اپ میشه خوشبختانه تونستم حجم 2گیگو به 100مگ تبدیل کنم با فرمت MP4 الان فقط مونده رو بازی ها اهنگ بزارم که بسی جالبر شه.

راستی اگه کسی موافق بازیها به صورت gnasher only بشه یک نفر به عنوان نماینده تیمها بیاد اینجا اعلام کنه . ممنون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or