Whitebeard
کاربر سایت
دقیقا از اون حالت خمیری قبلی در اومده واقعا رو مدل ها عالی کار کردن.بچه پیشنهاد میکنم یه دور برین GEOW 2 بازی کنید تا بفهمید اپیک چه کرده :d از گیم پلی بگیر تا گرافیک واقعاً پیشرفت بازی تحسین برانگیزه .....
مدلینگ و در راستای اون تعداد پلیگون ها 2 برابر شده !! برین تو مولتی گیرز 2 کول یا برد رو بگیرید و با مدلینگ های GEOW 3 مقایسه کنید ! احتمالاً بعضی مواقع خندتون بگیره :d نورپردازی ، سایه زنی و افکت ها هم پیشرفت چشمگیری کردن کلاً انگار انجین از اول بازنویسی کردن.
سلام دوستان من همین دیروز ایکس باکسمو lt2 کردم و بازی geow3 رو گرفتم و چیزی که متوجه شدم اینه که لبه های اشیا تیز تیزه و بعضی بافت ها افتضاحه و یه جا هایی انگار که تکسچر ها لود نمیشن باوجود این که اسکرین ها رو دیدم و گیم پلی ها دیدم میگم که تفاوت داره یعنی ممکنه که اشکال از بد نصب شدن lt باشه یا رایت بازی؟ممکنه با کپی کردن تو هارد درست بشه؟؟
گیرز دو خودش تایپیک داره اما میگم چیکار کنی:بچه ها من گیرز2 رو نرفته بودم!الان دارم میرم! رسیدم به اونجا که با ملکه لوکاستا حرف میزنه بعد نگهبانش حمله میکنه! باید چیکارش کنم؟ دفه اول با اره حولش میده عقب دفه دوم نگهبانه میزنه میترکونتم!!
بعد اینجا اخره بازیه؟
شرمنده سوالم به گیرز3 ربط نداره!اگه خواستید جواب بدین!!
شما کافیه یه دست بازی بکنی مولی بعدش میتونی بری تو friend listـت مینویسه با کیا بازی کردی کی بازی کردی الان آنلاین اند یا نه!
friend list هم باید دایره وسط دسته رو بزنی وقتی تو لایوی ( guide buttion )بعد بری رو فرند لیست و بععد تب آخری که با دو تا lb میره