Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

بچه پیشنهاد میکنم یه دور برین GEOW 2 بازی کنید تا بفهمید اپیک چه کرده :d از گیم پلی بگیر تا گرافیک واقعاً پیشرفت بازی تحسین برانگیزه .....

مدلینگ و در راستای اون تعداد پلیگون ها 2 برابر شده !! برین تو مولتی گیرز 2 کول یا برد رو بگیرید و با مدلینگ های GEOW 3 مقایسه کنید ! احتمالاً بعضی مواقع خندتون بگیره :d نورپردازی ، سایه زنی و افکت ها هم پیشرفت چشمگیری کردن کلاً انگار انجین از اول بازنویسی کردن.

بچه پیشنهاد میکنم یه دور برین GEOW 2 بازی کنید تا بفهمید اپیک چه کرده :d از گیم پلی بگیر تا گرافیک واقعاً پیشرفت بازی تحسین برانگیزه .....

مدلینگ و در راستای اون تعداد پلیگون ها 2 برابر شده !! برین تو مولتی گیرز 2 کول یا برد رو بگیرید و با مدلینگ های GEOW 3 مقایسه کنید ! احتمالاً بعضی مواقع خندتون بگیره :d نورپردازی ، سایه زنی و افکت ها هم پیشرفت چشمگیری کردن کلاً انگار انجین از اول بازنویسی کردن.
دقیقا از اون حالت خمیری قبلی در اومده واقعا رو مدل ها عالی کار کردن.

سلام دوستان من همین دیروز ایکس باکسمو lt2 کردم و بازی geow3 رو گرفتم و چیزی که متوجه شدم اینه که لبه های اشیا تیز تیزه و بعضی بافت ها افتضاحه و یه جا هایی انگار که تکسچر ها لود نمیشن باوجود این که اسکرین ها رو دیدم و گیم پلی ها دیدم میگم که تفاوت داره یعنی ممکنه که اشکال از بد نصب شدن lt باشه یا رایت بازی؟ممکنه با کپی کردن تو هارد درست بشه؟؟

دوست عزیز اتفاقا این تنها دفعه ایه که اپیک بازی ساخته با انریل و لود تسکتچراش طول نمیشکه! برا من که اصلا این مشکلا وجود ندارن!
نمیدونم چرا!(حتی یه بافت بی کیفیت که بعدش سریع لود بشه هم ندیدم هنوز!)

سلام دوستان من همین دیروز ایکس باکسمو lt2 کردم و بازی geow3 رو گرفتم و چیزی که متوجه شدم اینه که لبه های اشیا تیز تیزه و بعضی بافت ها افتضاحه و یه جا هایی انگار که تکسچر ها لود نمیشن باوجود این که اسکرین ها رو دیدم و گیم پلی ها دیدم میگم که تفاوت داره یعنی ممکنه که اشکال از بد نصب شدن lt باشه یا رایت بازی؟ممکنه با کپی کردن تو هارد درست بشه؟؟

سلام .. دقیقا منم همین مشکل شما رو دارم ... لبه ها خیلی نافرمن ... لبه ها لرزش هم داره

بعضی قسمت های بازی اب ریخته شده رو زمین ولی وقتی از روشون رد میشم هیچ رد پایی روش ایجاد نمیشه! این همه جزییات تو بازی هست این و فراموش کردن؟

GE o W 2

بچه ها من گیرز2 رو نرفته بودم!‌الان دارم میرم! رسیدم به اونجا که با ملکه لوکاستا حرف میزنه بعد نگهبانش حمله میکنه!‌ باید چیکارش کنم؟ دفه اول با اره حولش میده عقب دفه دوم نگهبانه میزنه میترکونتم!!
بعد اینجا اخره بازیه؟

شرمنده سوالم به گیرز3 ربط نداره!‌اگه خواستید جواب بدین!!

شما کافیه یه دست بازی بکنی مولی بعدش میتونی بری تو friend listـت مینویسه با کیا بازی کردی کی بازی کردی الان آنلاین اند یا نه!
friend list هم باید دایره وسط دسته رو بزنی وقتی تو لایوی ( guide buttion )بعد بری رو فرند لیست و بععد تب آخری که با دو تا lb میره

بچه ها من گیرز2 رو نرفته بودم!‌الان دارم میرم! رسیدم به اونجا که با ملکه لوکاستا حرف میزنه بعد نگهبانش حمله میکنه!‌ باید چیکارش کنم؟ دفه اول با اره حولش میده عقب دفه دوم نگهبانه میزنه میترکونتم!!
بعد اینجا اخره بازیه؟

شرمنده سوالم به گیرز3 ربط نداره!‌اگه خواستید جواب بدین!!
گیرز دو خودش تایپیک داره اما میگم چیکار کنی:
بعد از اینکه با هاش اره به اره شدی میره بالا اون ستون ها رو قطع میکنه باید هی بدویی و بپری این ور اون ور تا اون ستون ها روت نیافته.بعد باید مواظب تیر هاش و اون موجودات ریز که میان سمتت هم باش.این کارارو که بکنب چند بار میاد پایین باهاش اره به اره میشی.بعد دیگه تموم میشه.
اون موقع میری یه جای دیگه که از این سخت تره.باید از دستش فرار کنی البته سوار یه reaver

شما کافیه یه دست بازی بکنی مولی بعدش میتونی بری تو friend listـت مینویسه با کیا بازی کردی کی بازی کردی الان آنلاین اند یا نه!
friend list هم باید دایره وسط دسته رو بزنی وقتی تو لایوی ( guide buttion )بعد بری رو فرند لیست و بععد تب آخری که با دو تا lb میره

ممنون دوست عزیز ولی منظورم اینه که میخوام واسه horde یا wingman توی سایت همبازی(gamerTag) پیدا کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or