Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

ممنون

گیرز دو خودش تایپیک داره اما میگم چیکار کنی:
بعد از اینکه با هاش اره به اره شدی میره بالا اون ستون ها رو قطع میکنه باید هی بدویی و بپری این ور اون ور تا اون ستون ها روت نیافته.بعد باید مواظب تیر هاش و اون موجودات ریز که میان سمتت هم باش.این کارارو که بکنب چند بار میاد پایین باهاش اره به اره میشی.بعد دیگه تموم میشه.
اون موقع میری یه جای دیگه که از این سخت تره.باید از دستش فرار کنی البته سوار یه reaver

اقادستت درد نکنه!
دفه اول که اره به اره میشیم مارکوس حولش میده عقب ‍, بعد تیر اتدازی و بعدش ستون رو میندازه جا خالی میدم!‌میاد پایین دوباره که اره به اره میشم اون حولم میده بعدم با اره میترکونتم!!

شروین جان میدونم که بازی مشکل نداره من میخوام بدونم که دوستان دیگه ای که بازی رو کپی بازی میکنن مشکل من رو ندارن؟ چه طوری حل میشه؟دوباره باید lt کنم و.....ایا؟:دی

سلام
برای من چند تا سوال پیش اومده.
1- اون دستگاهی که تو دموی آخر بازی نشون داده میشه که لوکاستها رو میکشه چیه ؟ کی طراحیش کرده ؟
2- پدر مارکوس چرا اون بلا سرش اومد ؟
3-ملکه ی لوکاستها کشته شد دیگه ؟ اون جونوره که بزرگ بود حالت یه ربات رو داشت ؟
{ من خودم 360 ندارم و فقط دموش رو دیدم }

سلام
برای من چند تا سوال پیش اومده.
1- اون دستگاهی که تو دموی آخر بازی نشون داده میشه که لوکاستها رو میکشه چیه ؟ کی طراحیش کرده ؟
2- پدر مارکوس چرا اون بلا سرش اومد ؟
3-ملکه ی لوکاستها کشته شد دیگه ؟ اون جونوره که بزرگ بود حالت یه ربات رو داشت ؟
{ من خودم 360 ندارم و فقط دموش رو دیدم }
1.اون رو بابای مارکوس طراحی کرده
2.چون به خودش Lambent تزریق کرده بود برای ازمایشات ... به همین دلیل به پفک تبدیل شد
3.ملکه اره مرد... اون جونوره هم روبات نبود جونور یود:d

1.اون رو بابای مارکوس طراحی کرده
2.چون به خودش Lambent تزریق کرده بود برای ازمایشات ... به همین دلیل به پفک تبدیل شد
3.ملکه اره مرد... اون جونوره هم روبات نبود جونور یود:d

لمبنت چبه ؟ میشه یکم توضیح بدین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or