Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

واسه دومین بار بازی و تموم کرد دفعه اول دیسک ارج دفعه دوم دیسک کپی :دی نمیدونم چرا ولی دیسک کپی قسمت اول چپتر 3 هی گیر میکرد بازی رو هارد نصب کردم تا درست شد !!!!!

خیلی نگران محیط بودم که واقعا از نظر تنوع محیط نسبت به نسخه قبل فوق العاده بود کیفیت دموها همون کیفیت گیم پلی بازی بود که فکر کنم مصطفی هم قبلا گفته بود که همش InGame هست :دی
ولی هر کار میکنم با مرگ دام نمیشه کنار اومد آدم اعصابش خورد میشه اصلا از اون صحنه به بعد همش تو فکر دام بودم ...واقعا تو این چند سال یک صحنه از بازی واسه من اینقدر تاثیر گذار نبود...خودم شخصیت دام رو بهترین شخصیت بازی میدونم ...

بالا خره منم بازی کردم:d.فوق العاده بود.دمه اپیک گرم ترکوند خداییش همچین گرافیکی روی 360 ندیده بودم.عالی بود.گیم پلی و موسیقی و گرافیک همش عالی بود.

یه اتفاق عجیب واسه من افتاد تمام سیو ها یهو بدونِ هیچ دلیلی پرید !! واقعاً اعصابم خورد شد !! بازی رو Insain ، normal تا آخر رفته بودم رو casual هم نصفه، که یهو امروز دیدم تمام Act قفل شده و تمام آیتم های مخفیم پریده !! خلاصه خیلی اعصابم بهم ریخت !!

جالب اینجاست که مدال هام هنوز هست ، یعنی مثلاً مدال درجه سختی insain رو که آزاد کرده بودم هنوز هم هست !!

یک روز تموم شد

دوستان اون دکتره که اخرش خورده پاکن شد پدر مارکوس بود doom هم مرد چه طوری پس چرا من ندیدم

Last edited by a moderator:
بالاخره تموم شد.يه بار هم رو اينسين بريم بينيم چي ميشه!
اين كارماين كه زنده موند حسابي باهاش حال كردم ها!خدايي با اون هيكل ميمرد خيلي ناراحت ميشدم.
يكي به من بگه چرا ماركوس نمرد؟:dخداوكيل ميطلبيد ماركوس هم بميره.
راستي اين ميراه يا همون ملكه چرا شبيه انسان ها بود؟اصن لوكاست ها چرا اومده بودن؟چرا آخرش گفت كه پدرت باز هم اشتباه كرده؟اين يعني هنوزم لوكاست ها هستن؟
چرا اينقد روابط آنيا و ماركوس خشك بود؟:d
اين پدر ماركوس هم كه بنده خدا فقط يه چپتر تو بازي بود.
دوستان چطوري ميشه اين شخصيت هاي مولتي رو آزاد كرد؟

یه اتفاق عجیب واسه من افتاد تمام سیو ها یهو بدونِ هیچ دلیلی پرید !! واقعاً اعصابم خورد شد !! بازی رو Insain ، normal تا آخر رفته بودم رو casual هم نصفه، که یهو امروز دیدم تمام Act قفل شده و تمام آیتم های مخفیم پریده !! خلاصه خیلی اعصابم بهم ریخت !!

جالب اینجاست که مدال هام هنوز هست ، یعنی مثلاً مدال درجه سختی insain رو که آزاد کرده بودم هنوز هم هست !!
برای من هم این اتفاق افتاده!
مثلا میخواستم insane رو شروع کنم!
مال من حتی درجه بازیکن هم مونده! اما سیو ها پاک شدن! یعنی فقط سیو ها پاک شدن + چیزایی که میشه وسط بازی پیدا کرد!:دی

برا منم همینجوری شد:| نمیدونم چرا ولی خیلی حالم گرفته شد تازه من اصلا بازیو هنوز تموم نکردم:((
کپی اجرا می کنید. پس مشکل نیست:d

من تو بازی حالم از کلیتون کارماین بهم خورد صداش خیلی مسخرست مثل بچه سوسولاست .

چی می شد:
اگه اولین بار که مارکوس کلیتون رو می دید یه صحنه سینمایی نشون می داد که کلیتون داره سیگار برگ می کشه و عکسی که با برادراش گرفته نگاه می کنه و یه صدای خفن سنگین پر از خشم و آه که وقتی صحبت می کنه مارکوس بترسه:d (مثلانه بگه :الان وقت انتقام رسید)و بدجوری دنباله انتقام خون برادراش باشه و آخر سر هم خیلی مردانه بشه قهرمان داستان در حالی که یجوری آخره بازی بمیره
چی می شد:(( این کارماین خیلی ضایست حرکاتش و صداش
ما یه مرد می خواییم تو کلت کلیفـــــــــ بی:d

من روی هاردکور دارم میرم به نظرم بازی خیلی ساده شده
قبلا سخت تر بود. عمده دلیلشم بر می گرده به اینکه توی حالت سینگل هم باز یه ضرب نمی میری و دوستات می تونن کمکت کنن با اینکه توی شماره های قبلی فقط توی حالت دو نفره این خاصیت رو داشت
یکی از چیزهایی که من توی این سری دوست داشتم محیط های تاریک و نسبتا ترسناکش بود که توی این شماره تا الان که اکت 4 هستم کمتر از این محیط ها داشته و بیشتر توی محیط های باز مبارزه می کنیم که باعث شده اون حس شماره های دو و بخصوص یک رو نداشته باشه
اسلحه ها به بهترین شکل بالانس شدن و نشونه گیری باهاشون واقعی تر شده، موقع تیراندازی با اسلحه های سنگین و مسلسل ها لرزش دست باعث میشه که بعد از شلیک چند تیر، نشانه به جهت بالا انحراف پیدا کنه . ریولود کردن که یکی از قسمت های مورد علافه من توی بازی بود توی این شماره سخت تر و دقیق تر طراحی شده و هر اسلحه ریولود مخصوص به خودش رو داره.
بعضی چیزا مثل گرافیک نیاز به تعریف من نداره. من از نورپردازی این شماره خیلی خوشم اومد و به نظرم در نوع خودش بهترینه. نور های حجم دار خورشید توی مراحل روز بازی واقعا دیدنی است
یه ضعف دیگه که خیلی برای من تا اینجای بازی بارز بود نبود تنوع توی مراحل بود.توی شماره یک مثلا یه مرحله بود که تاریک بود و هر موقع توی تاریکی میرفتی جغد ها تیکه پارت می کردن و باید همیشه یه منبع نور کنارت می بود که واقعا یکی از مراحل بیاد موندی سری بود و یا شماره دو مراحل سواری اون گنده بک ها ( که الان اشمشون رو فراموش کردم) ولی شماره سه اصلا خبری از این مدل مراحل تا اینجا کار نبود. البته توی شماره دوم هم کمبود این مدل مراحل تقریبا میشه گفت خلاقانه تر احساس می شد ولی شماره سه دیگه خیلی سبک بازی شبیه شوتر های آبکی امروزی شده که توی یه محیط وارد میشه و یه دسته لوکاست یا لمبنت می کشی و بعد دوباره همین کار رو توی محیط بعدی ادامه میدی
البته اینا تا اکت 4 هست ولی خوب تا اونجایی که یادمه تمام گیرز ها 5 اکتی بودن و من الان 60-70 درصد بخش سنگل رو تموم کردم
بهرحال با این وجود بازم گیرز هست و سنگر گیری و اسلحه ها و ریلودش جالبه و تکراری نشده
بهترین شماره هنوزم همون شماره یک هست واسه من

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kayne
خب دوستان بعضی ها خبر دارند من کم به کم بازی می کنم,گفتم که دوستان تعجب نکنند چرا اینقدر داره طول می کشه.
خواستم بگم بازی فوق العادهست...یه قسمت هایی از بازی که نبرد خیلی در گیرانه می شه,یهو وسط نبرد من یکی می رم تو بحر نورپردازی و گرافیک محیط..همینجوری نگاه می کنم...خیلی خوبه.
یه سوال,بازی چند act داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or